mutasyonun olacağı aylar önceden söyleniyordu..belki onlarca mutasyon geçirmiş olabilir deniyordu, aylar öncesinden..
neden şimdi piyasaya sürülüyor..çünkü borsalar şişti..piyasa mutasyon var demeden mutasyon yokmuş..
Printable View
mutasyonun olacağı aylar önceden söyleniyordu..belki onlarca mutasyon geçirmiş olabilir deniyordu, aylar öncesinden..
neden şimdi piyasaya sürülüyor..çünkü borsalar şişti..piyasa mutasyon var demeden mutasyon yokmuş..
Damadı piyasa hiç sevmiyordu. Şuan ki ekip piyasaya uygun konuşuyor. Sonuçta şuan faiz artışı ile durum çözülmeyecek. Borçlar, kredi ödemeleri vs ötelenmis iken pandeminin verdiği hasarı yüksek faiz le çözemezler. Bir daha bir daha ister bunlar. Piyasayı yüzeysel okşayan bir faiz artışı olabilir.
Biliyorum o zamanı.deprem öncesiydi.
Ben borsada değildim.bacanak çok yüklüydü..
Çok güzel kazandı bir villa parası.
Ama realize etmedi.
99 depreminde gitti parada dağıttı orada.
Ama 2000 krizi vurunca,hepsi gitti.bir çoğunun tahtası kapandı.
Anlatmakla bitmez.
Yok şimdi şartlar çok farklı.
Korona krizi bu.
Korona bittimi biter.
Krizde nasılsa işte,borsa zirvede,bankalar nerede
90'li yılların tadı bir başka idi. korfez krizi , ciller krizi uzakdogu krizi rusya krizi ulkemizdeki kriz!!!92-95-97-2001 konjonktur cok net hareket ediyordu ama viop piyasasi yoktu [emoji846]
yatırım tavsiyesi değildir !
teknikte dolarda 2 Temmuz 2018 benzeri bir olasılık dikkatimi çekiyor sürekli..
gözüm hep takılıyor oraya..sonra 2 ayda 4.5 dan 7 lere yükselmişti..
dolar 2019 tabanından sonra elliot sayımına göre 4 bitti gözüküyor..5 ise tıpkı 2018 yükselişi gibi saklı..o zaman da 5 hareketi ile 4.5 dan 7 ye yükselmişti..bana göre hem yükseliş seviyesi olarak ( çanağı katlama seviyesi) ,hem de sayım olarak benzer durum var..aynısını yapar yapmaz bilemeyiz tabiki..
ama benzer olursa en az 11.50 ye kadar uzamalı..
Bu dow 30080 e gider.
Yarın yine shortlar sıkışır bizde.
1576 tekrar görürüz belki
Dxy nin bir dalışı daha olmalı.
Pariteyi 1.23-1.25 arasına
Onsu tepeye çıkaracak.
Ama artık 2 hafta da