Originally Posted by
propolis
şimdide akderemi çökmüş ..vay bee çöken çökene ..10 sene evvel bir dolardan halka açıl gelinnen son bu ..sayın Babacan zamanı 1 dolar hisse fiyatı ..
sorun büyük aslında ..merkez müdürü olan yeni şafak kazrtesinde yazan kazteci bi gecede merkeze başkan oldu ..ülke 500 milyarın üstünde yıkıldı bi gecede ..gelinen son .faiz indiremior..indirse döviz nereye gidecek artık indirim yapmadan bile dövizi tutamıyorlar..indirim olsa felaket olacak..piyasalar güvenmiyor. bu merkez müdürünün faiz indirebilme olasılığı imkansız ..maden mühendisi maliye Bakanımız piyasada yok ..bu durumda gyo piyasasının zirve yapması imkansız ..kanal ist. zaten hayal..düz ovaya köprü inşaatı oyalama ..elde hazırlanmış teknik olarak henüz sunulan bir şey yok ..slayt kanalı oldu ..şu anki parti rejiminin yönetimindeki yönetim zaten halk desteğini yitirmiş durumda , bu durumda ülkenin kaderini etkileyecek kanalı yapabilmesi demiştik imkansız ..
sıkıntı çok ..borsa olumsuzlukları çok ..emlak gyo nun aslında kanala falan ihtiyacı yok .zaten bir dev.iyi yönetilebilse ..nereye el attılarsa orası çöküşte..çok mayışlı rejim üyelerinin ülke varlıklarını nasıl yönettiği ortada .bir tanesi ilaç için öne çıksa ..
Ülkemi Türkiyemi çok çok seviyorum ..k.y. kardeşlerimi bu ülkenin insanlarını çok seviyorum ..İnşallah iyi olsun ..
borsa yatırımcısının tek çıkışı güven..bunun içinde siyasetin o güveni vermesi lazım .keşke bir araya gelip ülkeye sevgi saygı merhamet güvenli hukuk mesajları verebilseler..
temel analiz her şeyi kapsıyor.bu sebeble ordan burdan yazdık ..