Bence böyle bir işlem gününde yani cezanın ilk gününde pozitif bir kapanış yapması, güvenli bir limanda demir attığımızın percinlenmesi demektir.
Printable View
Bence böyle bir işlem gününde yani cezanın ilk gününde pozitif bir kapanış yapması, güvenli bir limanda demir attığımızın percinlenmesi demektir.
Yapmasada canı sağolsun su akar yolunu bulur insallah
Gemiyi terk etmek yok.
tahta yapıcı bu durumda buralalardan mal almaya çalışacaktır .iki aşağı bir yukarı ..eğer istediği oranda malı alırsa ,daha da yukarılara sürecektir ,brüt takas falan hikaye .istediği malı alamazsa biraz aşağılara sürer ,bıktırma operasyonu zaman kaybı olur .baktıki olmuyor istediği malı satan yok ,gemidekilerle birlikte mecburen yola devam eder . ..
bence ky attığı balık oltası ile balina yakaladı...:kahkah: biraz sabretmek lazım...hitap ettiği yenilenebilir enerji piyasası çok büyük...her yıl da artarak büyüyor piyasa...zaten sertifika sektörü de her yıl dolar bazında %27 büyüyor...bu büyüme oranı hiç bir sektörde yok...green x işlemeye başlasın ve oradan gelirler gelmeye başlasın..çok ilginç fiyatlamalar mümkündür diyorum...atatp küçük sermayesi ile büyük bir iş yaptı...:)
green x in Çin de dahil ayrıca 5 ülkede de yapılacak olması işin mahiyetinin ne kadar büyük olacağını işaret ediyor...herkesin alım satım ve tutma kararı ona aittir..ben bir keko olarak burada olacağım...bazı şeyleri görmeden bir yere de gitmiyorum..
bırakın satan satsın...bazen fırsatlar bir sefer insanın önüne geliyor...bir borsacı ne kadar uzağı görebiliyorsa o kadar hisseyi ucuzdan alabiliyor..
maşALLAH 3 üye ,80 ziyaretçi var .şükür .diger sayfalara göz attım ereğli sayfasıda 27 ziyaretçi ..