Daha önce düzeltmede 25.50 kapanış yapmıştı.25 civarlarına tekrar düşüş olursa iş bank satar Garanti tek hisse olur ytd.
Printable View
Daha önce düzeltmede 25.50 kapanış yapmıştı.25 civarlarına tekrar düşüş olursa iş bank satar Garanti tek hisse olur ytd.
Garanti bank taban kapattık sağlık olsun.Düşüncem yarında düşüş devam edebilir ytd.Piyasa Sn Erdoğan seçimi kazandığını düşünüyor belki böyle daha hayırlısı piyasa önden koşuyor seçim tarihi 28 mayıs tarihi Sn Erdoğan eğer seçimi kazanırsa bence büyük ihtimal kazanır 29 mayıs tarihinde her şey bitmiş olacağından borsada sancılı süreç bitmiş olacaktır sadece tahmin ytd.Garanti bank 25 civarlarının dip olduğunu düşünüyorum ytd.Bankalar tabandan kalkmadan seansı taban kapattılar diğer sektör hisseleri düşüş yaşamaya yada yatayda testere yaşamaya devam eder ytd.Kısa düşünenler için durum kötü bence uzunda sıkıntı yok ytd.
Sn Kemal Kılıçdaroğlu lider özelliği olmayabilir zaten lider olunmaz.Lider doğulur fakat kendisinde yok daha kötüsü iyi strateji kuramadı en baştan cumhur başkanı adayı açıklanmadı sonra masa dağıldı Sn Meral Akşener masadan kalktı sonra geri geldi her neyse o ayrı konu strateji kuramadı Sn Babacan ve parti liderlerinin ciddi oyu olmadığı belliydi hepsini masaya 6 masaya dahil etti aslında masa kurmayıp sadece İyi parti olacaktı ve 1 yıl önce Cumhur başkanı adayı İzmir belediye başkanı,Antalya yada Adana belediye başkalarından birini aday gösterecekti kendisi kenara çekilecekti bu 3 başkanda lider özelliği var mı?bilmiyorum şuan CHP TBMM millet vekili sayısı azaldı.Zaten CHP kemik %25 oyu var kuvvetli lideri yok koca CHP kadrolarında 1 tane Lider yok demek. Sinan Oğan özellikle Sn Ümit Özdağ tebrik etmek gerekir seçim 2,tura kaldığı ve başarılı strateji kurdukları için.
Ekonomide Ortodoks politikaya dönüş olacaktır değirmen suyuyla dönmez.Akp ne zaman döner bilmiyorum fakat dönüş yapmak zorunda kalacaklar tahminim.Enflasyon hala yüksek durumda.Aksi takdirde dolar bazında maaşlı çalışanlarda satın alma gücü düşmeye devam edecektir gerçek olan budur.
Bankalarda sadece garanti taban değil bence olumlu durum ytd.
Yapı kredi taban değil Akbank ve iş bank taban belki yarın borsa normale dönebilir ytd Piyasa önden gidiyor İktidar partisinin 2, turu kazandığını düşünüyor ytd . hayırlısı.
Akbank taban değil şuan İş bank taban belki akşam bankalar normale döner ytd .