günlükte 42.24 üzeri 2 kapanış yapması önemli.. altta 40.22 var.. şimdilik kararsız tavri nedeni ile malsız çulsuz, ama yakın izlemede..
Printable View
günlükte 42.24 üzeri 2 kapanış yapması önemli.. altta 40.22 var.. şimdilik kararsız tavri nedeni ile malsız çulsuz, ama yakın izlemede..
Bütün iyi beklentili bilançosu olan kağıtlarda büyük baskı var.Ya altta kalacağız yada iyi olacak.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/6c59hyg.png
12 55 de attığım takasa akşam 500 bin lot daha ilave oldu cıtı 4 milyondan 4,5 milyona çıktı aldığı mal . y t d
https://i.hizliresim.com/fptxe8f.png
maşaallah bugün kasa iyi çalışmış . y t d
Kasa kime çalisiyor ? Şimdiye kadar Üsküdar'i geçmiş olmaları lazımdı[emoji779]CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben hacimlerde ve risk iştahında düşüş bekliyordum ama öyle olmadı. Büyük ihtimal piyasa da aynı durumda ve benim gibi kararsız. O yüzden 40larda takılmaya devam ediyor. Hala kararsız taraftayım, bankalar %40-45 mevduat verir diyordum ama öyle de olmadı.
Dolayısıyla ne olacağını düşünsem tam tersi oluyor :)
Bu arada 40 faize az demeyin, önümüzdeki yıl enflasyon hedefi %30larda. Dolayısıyla bu risk iştahını fazlasıyla kaçırır ve şirketlerin satışlarını baya sallayacak bir oran.
Borsa'a ve ISMEN'e ne olacağı hakkında cidden kararsızım. Borsaya'da sürekli çok arttı balon diyip duruyorlarda bence öyle bişi yok. Enflasyonist ortamda tezek bile değerleniyor.
Keşke para sahiplerinin çoğu o % 40 ı tercih etse işler ben ve benim gibiler için çok daha kolay olsa.
Senaryolar çok eksik. Hiç kimsenin borsa ne olur ne olmalı bunu düşündüğü yok. Çoğunluk sosyal medya şu bu buraları takip eden ortalama düşünen uyanık tayfa düşünceleri. Ha bir de trend yüzünden olan bazı şeyleri Hüstad marifeti sanıp bir de böylelerinin peşinde olanlar var.
Bundan bir kaç sene içinde USD faiz ya da kkm yapanlar enflasyona karşı yenildi. O zaman biz risk alırken bunu yeni keşfedenlerle ben tabii ki bir olmayacağız.
Herşeyin fiyatı enflasyon var diye artmaz. Bazı varlıklarda lüzumsuz ve gereksiz fiyatlamalar oldu onlar niye artsın mesela?