Ben koyayim da ogrenin bari:
https://c7.alamy.com/comp/PPEP59/dan...gns-PPEP59.jpg
Printable View
Ben koyayim da ogrenin bari:
https://c7.alamy.com/comp/PPEP59/dan...gns-PPEP59.jpg
Tamam şarkı isteğimi geri aldım sen dinle kendi şarkılarını heba olmasın :ok:
Viopta değilim. Forekste de. Param banka hesabımda ve hepsi altında şu an. Ama zaten her an dünya savaşı çıkabilirse para mara da çok bir işe yaramaz. Bir bomba hepimizi öteki tarafa. O yüzden paraya takılmak istemiyorum. Sen de benim için kaygılanma. Paracıklarım için yani:yes:
Şarkı dinlemeyerek savaşı durdurabilir miyim diye düşünüyorum. Bir denicem bak. Şu an başladım. Şaka değil. Belki durdurum. Eğer ateşkes ilan edilirse anla ki benden ötürü.
Teşekkürler:one:
Bu konuda birkaç bişey söyliyim madem.
Ben görünenlerin gerçeklerden farklı olduğunu düşünenlerdenim.. Herşey birbirine karışmış. Temiz ve güvenilir bilgi olduğunu düşünmüyorum. Yanıltılmış bile olabiliriz. Görüntüler özel çekilmiş videolar bile olabilir. Ya da herşey gerçektir. Hiçbirşey bilmiyorum. Belki büyük bir oyun vardır hepimizin düşünmesini istedikleri. İnsanlar kullanılıyordur. Bilmiyorum.
Bu konuya girmek istemiyorum ama en vurucu örnek. 15 Temmuz.. Düşüncen ne? Buna cevap verme sadece anlatmak istediğimi anlamanı istiyorum. O yüzden örnek verdim.
Savaş yokta demiyorum. Ben ne yapabilirim diye düşünüyorum sadece üzülmekten başka ki bu fayda sağlıyor mu? Tüm gün Cafe trend topiğinde yazı yazıp, haber akışlarını paylaşıp endişelerimi mi dile getirmeliyim? Şarkı dinlemeyi mi bırakmalıyım? Hatta beni mutlu edecek herşeyi bıraksam acaba barış gelir mi dünyaya?
Mesela ülkemizin gidişatı ortada. Her gün kadınlar öldürülüyor. Çocuklar tecavüze uğruyor. İnsanların hakları gaspediliyor. Geçim derdine düşmüş herkes. Bu da bir savaş değil mi? Dünya savaşına gerek yok. İlla bombaların mı patlaması gerekiyor. Kendi ülkemizde bütün bu savaşı durdurmak için mesela sen ne yapıyorsun Kontum? Seçimlerde oyunu muhalefet partisine vermekten başka. Aktif rol alıyor musun herşeyin düzelmesi için? En basiti sokağında yaşayan bir insanın geçim savaşını kazanmasına yardım ediyor musun?
Hadi bunları geçtim.. Doğa yok oluyor.. Hayvanların soyları tükeniyor.. İnsanlık ölüyor..
Çok şey var çok..
Hayatın kendisi bir savaş ve ben kendi savaşımı her türlü veriyorum. Elimden gelen tek şeyde bu..
Sevgiler:)
Vay be dory, bana laf soktun arada ha! Kafe Trend'de her gun agliyormus! Muahahahahaha.
Orada yazan cok degerli insanlar var. Ama cok commie agirlikli olduklari icin ABD'yi kullanarak kiskirtmak hosuma gidiyor. Kaldi ki burda bir diktator 40 milyon nufuslu demokratik bir ulkeye saldirdi, bu isin ABD'si AB'si Rusya'si yok. O insanlarin yaninda olmak lazim. Ayrica bende her zaman kuslar var, takip etmek zorundayim bu olaylari. Ayrica dikkat et, dunya savaslari hep bu krazeeeler tarafindan baslatiliyor. Hitler Polonya'ya girdi, al sana 2. dunya savasi.
Sistemi degistirmek mumkun degil, sistemi degistirmekle ugrasmak yerine sistemi kullanmayi ogrenmek gerekiyor.
Bak tam da bunu yazacaktım sen yazmışsın. Diktatörler bitmez. İnsan aklını kullanmayı öğrenmeli. Bireysel başlar herşey. Kendi aklından ortak akla varılabilir ancak :yes: Emek olmadan da hiçbirşey olmuyor. Uyuşuyor beyinlerimiz. Aklı geliştirmeye odaklanılmalı. Çözüm bu. Kurtuluş ve barış için:kalp:
Şimdi ben bir yerdeki ortak akıl çıldırmış diye kendi gelişimimden vaz mı geçeyim?
Sana laf sokmadım. Eleştirdiğin şey mantıksızdı. Bana göre. Düşüncelerimi açıklamaya çalıştım.
Sen ciddi topiklerde takiplerini yap. O topikler bunun için var zaten. Ben de müsadenle şarkılarımı dinliyeyim.
Günün güzel geçsin:hi:
Yanlis anlasilma olmus Dory. Sayfalarca sarki koyana idi o mesajim, dinleyene degil.
Saka idi ayrica, elestirmiyordum!
Cok carpildim kuslarda, kotu tradeler hep. Dur bakalim.