Ümit Özdağ:
"Dışişleri Bakanı diyorki, 'Babamın büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarına Suriyeliler bakıyor.'
Türkiye'nin dış politikasını Sayın Çavuşoğlu'nun babasının sürüsüne göre mi belirleyeceğiz?"
Printable View
Ümit Özdağ:
"Dışişleri Bakanı diyorki, 'Babamın büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarına Suriyeliler bakıyor.'
Türkiye'nin dış politikasını Sayın Çavuşoğlu'nun babasının sürüsüne göre mi belirleyeceğiz?"
HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir:
(milletvekillerinin yemini)
Bizim yemin ile alakalı hiçbir sorunumuz veya farklı düşüncemiz yok. Herkes gibi gider yeminimizi ederiz ve siyasetin merkezinde Mecliste yer alırız.
Yok. Herşey kötüye gitti. Dibe biraz daha var sanki.Alıntı:
SULTAN TARLACI 🦋
@TarlaciSultan
·
1 sa
Dünyanın iyi yönde değiştiğini hiç görmedim... var mı iyi hikaye gören?
Abd Merkez Kuvvetler Komutanı yani bizdeki karşılığı Genelkurmay Başkanı.Alıntı:
War Monitor
@WarMonitors
⚡️The Battle of Bakhmut is one example of Ukraine's excellent defensive strategy — Mark Milley
İyi de Bakhmut düştü.
Abd'nin temerrude düsmesi hakkinda şöyle demiş:
Alıntı:
ABD Genelkurmay Başkanı: Temerrüte düşmenin ulusal güvenlik açısından sonuçları olur. Uluslararası itibarımıza zarar verir.
Bu adam iyice çığırından çıktı. Bırakınız kazansın.Alıntı:
Tele1 TV
@tele1comtr
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yurttaşa SMS:
Kredi kartı borçlarınızı hazine devralacak!
Alıntı:
H. Bartu Soral
@BartuSoral
Arkadaşlar, vatandaşlarım, yarın koşup kredi kartı ile alış veriş yapın.
Kılıçdaroğlu kazanırsa; en çok harcayan en çok kazanır. Nasıl olsa herkes birbirine takacak.
Kredi kartı olmayana ise herkes takacak.
Arada protokol falan kandırmacası da yok, atış serbest.
Rus paralı asker grubu Wagner'in kurucusu Yevgeniy Prigojin, şiddetli çatışmaların yaşandığı Bahmut’ta Wagner’e bağlı 20 bin askerin öldüğünü açıkladı.
Sinan Oğan:
Zenzegur koridoru, Türk dünyası için bir nefes borusudur.
Karabağ’da ben bu kadar kısa sürede zaferin geleceğini, Zenzegur’u hayal edemezdim.
Şimdi sen bu koridoru anlamsız kılmaya çalışıyorsun. Bu koridora halel getirecek herkesin karşısındayım.