Printable View
Alıntı: Originally Posted by izci Dostlarım hepinize de iyi hafta sonları dilerim. iyi tatiller İZCAN&İZCİ :halay:
Alıntı: Originally Posted by apache64d Son Gelen İtibar Puanlarım (Toplam 999390 Puan)....1 milyona ramak kalmış...:oleyo: Denenim milyon için ama olmadı :p
Alıntı: Originally Posted by apache64d Son Gelen İtibar Puanlarım (Toplam 999390 Puan)....1 milyona ramak kalmış...:oleyo: Bastım tuşa hemen, ama maalesef kısmet bana da değilmiş. Apacheyi uçuracak talihliyi merak ediyorum.
Apachem, hep sen kendin mi uçacan...Bu sefer seni biz uçuracağız....:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by izci Apachem, hep sen kendin mi uçacan...Bu sefer seni biz uçuracağız....:oleyo: Adam ,savaşçı.Kolay kolay hedef olmaz.Tez aselsana emir vereyim.apachi için özel bir şeyler üretsinler.[emoji38] [emoji6]
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS Denenim milyon için ama olmadı :p Alıntı: Originally Posted by izci Bastım tuşa hemen, ama maalesef kısmet bana da değilmiş. Apacheyi uçuracak talihliyi merak ediyorum. Alıntı: Originally Posted by izci Apachem, hep sen kendin mi uçacan...Bu sefer seni biz uçuracağız....:oleyo: Sizinkiler çok uçurur, acemi biri olsada yeter. Şööle 610 puancık..:)
Alıntı: Originally Posted by batık Adam ,savaşçı.Kolay kolay hedef olmaz.Tez aselsana emir vereyim.apachi için özel bir şeyler üretsinler.[emoji38] [emoji6] Burda kolay hedef olmak için IFF ve jammırları falan hep kapatıyorum dostum..:)
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS iyi tatiller İZCAN&İZCİ :halay: Bu MR&MRS de acayip derecede sevi tüyü var...Siz de aynı düşüncede misiniz arkadaşlar...