21,5% Burgan güldüren için MT ücretsizlik tanımlıyor; 20,75% Alternatif VOV , 20,5% Teb marifetli, 20% Fiba kiraz ücretsiz.
Günlük eft limiti Burgan ve Alternatif 100.000 TL, Teb 150.000 TL, Fiba 50.000 TL.
Printable View
iski suya epey zam bindirdi haralde her ay ortolama 75-80 tl gelen fatura bu ay 115 tl geldi harcama miktarım aynı olduguna gore zammı bindirmisler .
ben kullandıgım zamanda yoktu zaten boyle abuk sabuk uygulamalar 2.kez tekrar kullandırmıyorlarda 10 kere soyledim yok kullandırmıyorlar onların olsun hesapları..evet kotu bir uyguluma..ama normal tutuncu hesap ta %18 den %20 ye cıkmıs 200 puanlık artıs en azından bu yonu olumlu olmus ..yeni kullanacak olanlara .
elektrige gaz zaten %20 ye yakın zammı yedik 1 ay icinde ..kısın gaz faturası odememekten illallah artık...suriyelilere 40 milyar dolar harca herseyi beles yap olcagı bu ..daha 3 milyon adet yeni insan gelmeleride soz konusu ...ekonomiyi bozan etkenlerden biride bu suriyeliler 40 milyar dolar ne demek arkadas ..besle allah besle bunun sonu da yok ..kadını cocugu yaslıyı alda bunların 2 milyona yakını 15-35 yas arası onları niye alıyorsun ..gelmisler boyle memlekete deniz var orman var bedeva da yasıyorlar savas bitse bile kim gider geri en fazla 100 000 i gider 4 milyonu burda kalır yine ..birde utanmazlar ve deger kadir kıymet bilmezler paso cocuk doguruyorlar nasıl olsa beles yasıyoruz diye ..belediye otobusunde yaslılara yer vermiyorlar cok sesli sekilde bagrısarak konusuyorlar milleti rahatsız ediyorlar boyle cok denk geldim ..hırsızlık kapkac cinayet vs suclar ne kadar arttı bunlar da ortoda ..ne diyelim..ne desek bos zaten vatandas olarak ..
Şimdi ing turuncu hesabıma baktım.%20 olmuş...heralde +2 faiz de devam ediyordur...
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ING de makas aralığı çok iyi alış 6.68 satış 6.71 ancak şube değişikliği nedeniyle döviz hesabı açamıyorum. Sizin önereceğiniz bir banka var mı? makas aralığı düşük olan
Bundan 7-8 sene önce TL ye en yüksek oranı citibank verirdi ...ondan sonra ki en yüksek oran verenle banka ile arasında 200-300 baz fark olurdu az baglamadik zamanında .Türkiye'den çıktı sanıyorum İstanbul'da 1- 2 şubesi kaldı haralde mevduat toplama yetkisi var mı yokmu onu da bilmiyorum...eskisi gibi faal bir banka olsaydı sanıyorum %26-27 baglayabilirdik