Sayın hisse100 bunlar ikinci çeyrek bilançoyuda mı veremiyecek.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sayın hisse100 bunlar ikinci çeyrek bilançoyuda mı veremiyecek.
Para pul oldu zaten. Ben girerken hepsini kaybetmeyi göze almıştım. Yanıltmak gibi olmasın. 1 sıfırdan büyüktür ama iflasa yada kottan atılmaya gitsede satmıyacam. Batsın daha iyi.
Birde bilanço açıklasa ne bu saatten sonra ya borcu ödemek için ya firma ortak bulacak yada firma satılacak şimdiye kadar böyle bir gelişme olmadı. Bence işimiz allahlık ama yolun sonuna kadar devam. Bunca zaman tek kaybettiğim hisse olacak çok çok kozadaki yarı karımı götürdü deyip sineye çekecez.
Bu ortak yada satılma olmazsa yakında atarlar kottan.
Bu dediklerim sadece benim düşüncelerim. Ben satmıyorum çünkü alırken sonuna kadar demiştim. Herkesin aklı fikri var. Kimse kimseye yatırım tavsiyesi vermiyor. Ben hiç veremem zaten. Dediklerimi sadece kendi yorumum
https://www.kap.org.tr/TR/BILDIRIM/699758
Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından ihraç edilen TRSBMKS12214, TRSBMKS12222 ve TRSBMKS12230 ISIN kodlu menkul kıymetlerin 31/07/2018 tarihli taksitli anapara ve kupon ödemelerinin gerçekleştirilememesi nedeniyle, Şirketin Kotasyon Yönergesinin 29/1(e) bendi kapsamında uyarılmasına karar verilmiştir
Şeref ve itibarıyla birlikte battı, bundan sonrasına arkalarından dağ gibi şirketi batırdı beceriksizler derler.. Bu kadar milletin bedduasından sonra aile olarakta iflah olunmaz...
slm bahtsız ortaklar akgirayların bahanesi artık çok bu dövizden dolayı battık derler bu vedat akıllı adammış millete iteledi şirketi faiş fiyattan e bankalarada 800 milyon iteledi yarın krizden battık devip yırtar ohhh bende yarın şirket kuracam nasılsa çark belli tek umut rekabet dövizden dolayı kızısır yabancı devler malsatma derdine düşer belki elektronik üreticilerinden biri gelir bizim çulsuz şirketi satın alır
bu dolar ve euro seviyelerinden Akgirayın şirketi satması daha kolay bence , iştahlı bir yabancı çıkarda hekesi bu illetten kurtarır
inşallah. kendi de kurtulur akıllı olan bunu yapar ama o akıl nerde kimde?......
sana sesleniyoruz eyyyyy Akgiray artık sat şu şirketi fırsatın varken yoksa o da kaçacak elinden.
Bu neden iflas açıklamıyor...
Yoksa katarlılarımı bekliyor😀
Hisseden büyük zararla çıktım, Allah hakkımı bu sahtekarlara bırakmasın..
Gerçekçi olmak lazım! Hayal kurmayın.
Döviz artışları ithalat ürünlerine en çok zararı verdi.
Teknosa dışında ayakta kalabilen firma olmayabilir.
Bimeks zaten bahanesi çok kapatıp gitmek için...
Toplanıp dava açın şirket sahiplerine
Sayın Ayrıldagelolum iyi koptun geldin
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be kim derdi bu form günlerce sessiz kalacak...Meftayı musalla taşına koyduk cemaat kalmadı...Mefta kokuyor artık defnedelim dedik namazı kıldıracak ne hoca ne de arkasında namaza duracak cemaat kalmadı :)
dava neden açalım..
Şimdi arkadaşlar bu konuya bir açıklık getirelim...Üstadlar şimdi bu satılan lotları alan olmuyor mu? Sistem nasıl işliyor 0,10 kademesine alım yazılanlar mı alıyor? diğer alıcı olanlarda aktiften alış verenler mi? satış varsa alan yok mu?
https://i.hizliresim.com/PDJb0O.jpg
Bu şirket 2011 yılında halka arz edildiğinde Dolar 1,78 bunun fiyatı da 4,50 idi. Yani, o zaman bir lot 2,53 dolar ediyordu. Bu günse bir lot 0,015 cent ediyor. Dolar bazında halka arz fiyatına ulaşması için 16 TL. olması gerekiyor :)) 160 kat artma potansiyeli veya tamamen çöp olma riski olan bir hisse var... Risk %50-%50 YTD.
Aman arkadaş risk 50 50 falan diye alan olur. 16 lira nere 10 kuruş nere.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=baysencer;2635366]Aman arkadaş risk 50 50 falan diye alan olur. 16 lira nere 10 kuruş nere.
Otobandan önceki son çıkış;
http://www.resmigazete.gov.tr/main.a...9/20180915.htm
Otobandan önceki son çıkış;
http://www.resmigazete.gov.tr/main.a...9/20180915.htm[/QUOTE]
Link açılmıyor yeni bir bilgi mi?
bütün kader dostlarına selamlar bakıyorumda son biryılda 20 milyon lot blok yapmışlar kendin çal oyna misali ben kabuğuma çekildim oyunun sonunu bekliyorum devletin her kanunu bu haysiyetsiz yönetimin işine yarıyor ağam halen kira yöntemiyle kendine satış yapıyor yani kazanmaya devam 2023 kadarda batmama garantisini aldı 5 yıl daha soyguna devam allah onları kendi pisliğinde boğsun bizimde sonumuzu hayr ede inşallah ölmüş eşşek kurttan korkmazmış misali yola devam
Biz değilde bu yüklü alacaklı olan bankalar bunlara birşey demiyor mu
Batmış gemiye hala batmadı muamelesi yapmak saçma sapan bir durum
Amazon Türkiye hizmete açıldı [Son Dakika]
Amazon Türkiye bugün resmen operasyona başladı ve Türkiye e-ticaret pazarına fiilen giriş yaptı.
https://webrazzi.com/2018/09/19/amaz...di-son-dakika/
BANKALAR DÜZENLEME KURULUNUN İMZALADIĞI KARARA GÖRE BANKALARIN VE FİNANS KURULUŞLARININ ŞİRKEILERDEN ALACAKLARI OLAN KREDİ BORÇLARININ YAPILANDIRILMASI KONUSU hakkında bilgisi olan ve bizimkini kapsıyormu aydınlatırsanız memnun oluruz üstatlar.
Bugün tavan olur.😀
Tavandan biraz alsammı....
Bizler ölmüşüz ağlayanımız yok bencede artık gidip şirketin kapısına dayanmak lazım gerçi dayansak ne olacakki şirketin içi boş
Bakalım yarın tavan olurmu 😛
:)))))) Olur olur, Erkiyob kardeşim. buralarda her şey olur..
Bu aralar İnternet sitesini takip etmekte fayda var !..
Amazon'da acayip şaşalı bir giriş yaptı zaten Türkiye'ye, yer gök ayağa kalktı resmen !!..
Ali baba'nın, Türkiye de Trendyol ile ilerleyişini çok sorguluyorum bu ara!.. Acaba, Ali baba Türkiye'de çok tanınmıyordu da, Trendyol'u ondan mı aldı ki?..
Amazon'u da, Orman sanmasın bizim millet ????
Sorular sorular.. ??? YTD.
Payları Borsamız Pay Piyasası'nın Yakın İzleme
Pazarı'nda, borçlanma araçları Borçlanma Araçları Piyasası'nın Gözaltı
Pazarı'nda işlem gören Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş.'nin faaliyetlerini
devam ettiremeyecek seviyede finansman sıkıntısına düşmüş olması nedeniyle Kotasyon
Yönergesinin kottan çıkma şartlarını belirleyen 23. maddesinin birinci fıkrasının (d) bendi kapsamında
uyarılmasına karar verilmiştir.
Olan yine küçük yt oldu elbette bunun hesabını verecekler yaradana kimsenin yaptığı yanına kalmıyor SPK 9 kuruşa kadar düşene kadar neredeymiş adaletmi bu şimdi borsa tam bi kumar olmuş
Spk genelde yıl sonuna kadar bekliyor böyle durumlarda.31.12.2019 seans kapanışı yada yeni yılın ilk iş günü seans başında bmeks hisseleri kottan çıkarılmıştır diyebilir.aynısını memsada yaşadık umarım bu sefer olmaz.
Peki bimeks in cevap vermesi gerekir mi bu uyarıya .
yolun sonuna geldik dostlar.
Ağlamak güzeldir, süzülürken yaşlar gözünden, sakın utanma.....
o adam utansın...
Elveda
çok hüzünlü olmuş kardeş dur daha perde kapanmadı belki şapkadan tavşan çıkar benim ençok üzüldüğüm beşpara etmez bu şirkete 600 milyon krediyi kim niye verir verenlerdemi yolsuzluğun içinde spk denen kurum bir halta yaramaz vedat başkanken halka ırz olan bir kendi şirketi vardı oda perdeyi indirmek üzere bu soyguna alet olanların hiç birine hakkım helal değil onlarda bu dünyada ve ahirette bunun hesabını versinler
yani üstatlar yorumlarınızdan hala minik de olsa bir umut varrmış gibi geldi
o zman biraz daha beklemek gerek değilmi?