Genel beklentiniz nedir peki yakın zamanda 5 lere yolculuk başlar mı?
Printable View
aracı kurmunuzdan arayıp hissenizi takasa vermek ister misiniz? diye sorarsalar hayır diyin.
Arkadaşlar yorumlar gelsin...
2. seans açıkcılara rağmen güzel tutundu son dakikalarda ak ve icbct basmazsa güzel bir kapanış olacak.
Kapanış 4.64
Bugün çok kurcaladılar hisseyi. Baskı yıldırma ne varsa yapıldı. Hisseyi tanıyan arkadaşlar ne dersiniz nefesi tükendi mi bugün itibariyle. Yoksa oyun yeni mi başlıyor...
Eylül ayından beri İCBCT inceliyorum. 2. hareketinin daha çok başındayız. Günlük trade yapmıyosanız 3 ay bekleyin,.
(Sat-al başarabilirseniz fırsat çok) herhangi bir olumsuz gelişme olmazsa 3-5 ayda overall'unuz 2-3 kat artabilir. Çalışın, inceleyin, izleyin... (ytd)
Paylaşımlarda yoğunlaşın. Ortam sessiz...
Dünki Şuracıkta bulunsun
https://i.hizliresim.com/nO9ool.png
Açılışta sıçtılar sıvadılar kağıda...
Milletin eline sağlam verdiler... Okullar tatil gayrı...
Dün ne demeye 100 milyon hacim yaptırdılar. 80 bandını yikamadigi zaman kendini belli etmişti. Yedire yedire giydirdiler. Hiç ekrana, acikciya falan bakmaya gerek yok. Hafif sezgisel olarak anlaşılıyor yapılan ********lik...
spek mesalayi yedirdi
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın ola hayır ola!! bugün buralarda takılırım der gibiler.
Sıvamaya devam.
Hala aciga satmaya calisiyorlar el insaf ya
Yeşil yakar mı acaba bir daha bilinmez. Kırmızının abonesi oldu insafsız. Amaç nedir kimse bilmez...
Adamlar 4.73 den aciga sattilar.42 kurus kardalar bide 4.30 lardan aldilarsa 80 kurus 80 milyon lotun yarisini bu acikcilar yaptiysa deli para biz havayi aldik artik bekle babam bekle
Bu bana ders oldu bir daha asla spekulasyona ugramis tahtaya bulasmam
Spekulasyon degilde operasyon
4 e değer bu gidişle...
4 dun alti da olabilir 3.98 destek var bakalim hayirlisi
Böyle batak hisselerin yanından geçmemek lazım. Sanki 4 tavan üst üste çekmiş gibi soluksuz iniyor. Cibiliyeti belli. Yasal soyguncu. Kimse savunmasın bunu...
Riski ve getiri ihtimali yüksek hisselerden.
Fiili dolaşım oranı %5.
Dikkat!!!!
Ytd.
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4b5c0ca02d.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4.36 4.28 arasi mal cakiyor
http://m.borsagundem.com/haber/fetoc...asladi/1285590
ebrd* *garanti* *iş* * yapıkredi akbank* unuicredit ve ICBC turkey tarafından entek elektrik e* 1.05 milyar kredi sağladı entek elektriik koç gurubu iştiraklarından olup hayırlı olsun* *kaynak*foreks haber.
Bu haber doğru mu?
Bu hisseye zaten hiç kanım ısınmadı belki isminden belki ky inlettiğinden. Bu kağıttan en küçük bir beklentim kalmadı. Aç gözlü patron olunca insanın hisseyi bile tahtaya yazıp takip edesi gelmiyor 9 lar Mete 4 ler 5 ler nere insanda biraz kurumsal anlayış olur.vicdan merhamet olur. Allah sonumuzu hayır etsin inandırıcı olmazda biraz bugün acaba demiştim ama boş hayalmiş. Ytd
icbt ye giris yaptık bakalım hadi hayırlısı direncini gecti
Direnci kaçtı ki bugünkü pastayı paylaşabilecek olan varmı acaba
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4,63 den aldım bakalım bir çanak yapmış 2 gün burdayım
Galip varmış pas geçtim
Ben yazdım kağıt harekete başladı bakalım akşama kadar duracağım metro alımı yok gibi
Yalnız galip varsa burada teknik bilemez dostum... aylardır bu gelmeleri giymeleri yaşıyor... bakalım bukez ciddi mi!
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine aynı hareketi yapıyor..gidemedi...ama bizde sabır çok :))
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tombul parmak mı oldu ne :)