hani kapatan dükkan için derler ya her şey yarı fiyatına o hesap bunu da bu ara dağıtoyorlar ama burda her şey iki katı :)
Printable View
hani kapatan dükkan için derler ya her şey yarı fiyatına o hesap bunu da bu ara dağıtoyorlar ama burda her şey iki katı :)
Tersi olmaz bence de doğru söylüyor. Bazen kol kesmek iyidir
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün, bu topikte ilk defa yazan kişi sayısı çok çok fazla. Nedense hepsi de satın, almayın, uzak durun diyor. Topiğin müdavimleri yok ortalıkta. İlginç geliyor bu durum bana.
İlk günden beri burada olan Sn. @izmirli nerelerdesin? Ne diyorsunuz bu işe?
E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak 3 TL desteği altı STOP Gerektirir...Grafik isterseniz paylaşırım..
Ben azda olsa zararna sattm ama daha buyuk zarardan kurtuldum cunku adamlar satisa mal verdiginde hemen 3 kademe düsüryolar bunu bizzat anlikta gordüm mal satmak istyolar almyolar uzak durun 3.06 taban fiyati buyuk ihtimal taban yapacaklar haftayada kredili islem yasagi gelir bu hep boyle olmustur
sadece yorumsuz izliyorum... Tuci artık son kozlarını oynayacak....
Ben buradayım trade yapmaya devam
Tabii değerleme raporunun spk onayından dönmesi muhtemel
Kipanın özvarlık değerlemesini koymamış lar ernstyoung denen güya uzman kurum B
Haftaya cuma Anemon otelinde kipacı yöneticiler hacamat olacaklar hazırlasınlar totolarını [emoji13]
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer dediği çıkarsa iki kelime övgü eder dua edersin çünkü madem bunu hayrına yapıyolar "Nurundan85" ve "Mosquito", yok eğer dedikleri çıkmazsa, "almayın, uzak durun, düşünmeyin bile" yazılarının ekran görüntüsünü alın, zararınızı da görsel biçimde belgeleyin, spkya ihbar edin. (https://beb.spk.gov.tr)
Genel olarak söylüyorum sadece sizin için değil.
Hisse zaten düşeceği kadar düşmüş ne diye başkasını dinleyip satıyorsun hisse çıkarsa ne yapacaksın sana sat diyenlerin çok da umrundaydı küfür etmen onlar alışkın böyle şeylere kendin karar ver YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mgros da hareketlenme var 24 oldu ona az buçuk tepki verdi 35 den 30 a geriledi YTD
Mübarek günü zehir etti bari güzel bir yerde kapasada hafta sonumuz rezil olmasa ptesi de 23 nisan tatili offf 3 gün mutsuz beklenir mi bari gaz ver de mutlu mutlu bekleyelim YTD
Tam umudumuz yeşeriyor ama bi bakıyorsun yine aşağı la bi de kalıcı çıkış yap ilk yarı geriye düştük ikinci yarı ne yapacak ama bu hacimle zor gibiYTD
ısrarlı bir şekilde alın yada ısrarlı bir şekilde kesinlikle satın demek suçtur.
Hisse ister düşsün ister yükselsin. İster hissede ol ister olma.
Bu tarz desteksiz yazılar yazmak olumlu yada olumsuz suç teşkil ediyor.
O yüzden dikkatli olun.
En küçük cezada 300-400milyardan başlıyor , artı 6-7ay işlem yasağı bilginiz olsun.
YTD.
hissedeki işlemlere aldanmayın....gerçek gelen raporda ,032 değiştirme 1249 zorunlu alım fiyatı....gerisi yalan ,,,,2 ay sonra şuan ki fiyatlar rüya olur...şu anki fiyat 1 milyar doların üstünde işlem görüyor....ve şuan migrosun değerinde fazla, %15 DÜŞMÜŞ HALİYLE...yani komedi...
spk çalışıyor önemli bir haber ayrılma hakkını kaldırmış !!
Borcunu kapatmak isteyen ortak ile uğraşmayacak
Son aylarda yükselen kur nedeniyle nakit akışı bozulan dev firmalardan peş peşe borç yapılandırma haberleri geliyor.
Hükümet, dövizle borçlanmayı sınırlandırmak için ocak ayında aldığı kararı 2 Mayıs ta uygulamaya hazırlanırken bir borçâ düzenlemesi de Sermaye Piyasası Kuruluândan geldi. SPK tarafından yapılan düzenlemeye göre, ana ortak, borcunu ödemek için varlık satışına gittiğinde diğer ortakların ayrılma hakkı kısıtlandı. Tebliğde, Ortaklığın mali yapısının güçlendirilmesini teminen elde edilen fonun en az yüzde 90 ının bir ay içinde borçların ödenmesi için kullanılması kaydıyla yapılan mal varlığı devri işlemlerinde ayrılma hakkı doğmayacak ifadeleri yer aldı.
Analistler, tebliği yorumlarken özetle Yıldız Holding ve Doğuş Holding in borç yapılandırması son günlerde konuşulan en önemli konular. Şirketlerin borçlarını kapatmasının önü açılıyor. Çünkü, döviz kurundaki yükseliş nedeniyle finansal borçlar şirketleri çok zorluyor. Hükümet de borç kapatmak veya azaltmak isteyen şirketlerin elini rahatlatmak istiyor. Varlık satışı yapan şirketin ortaklarının hisse satıp çıkmak hakkına bir sınırlama getiriyor dedi.
https://www.dunya.com/kose-yazisi/bo...mayacak/412442
Aynı şey , benim de dikkatimi çekti sayın KUŞÇU35 . Son yazıların hemen hemen hepsi , hem de farklı kişilerden hep "
SAT" yönünde ... "SAT " bombardımanına tutulmuş gibi sanki ... Bakalım zaman ne gösterecek ...
Spk fiyatı onaylarsa dava ile bitecek bu iş demedi demeyin. Beyefendi peşinde.
Spk nın yapacak birşeyi yok. Kendi tebliğinde 3 tane birlesme oranı hesaplama yöntemi kullanılabilecegini belirtmiş. Hesaplamayı yapan kurum hangi yöntemin ne kadar oranda kullanilanilecegine kendi karar verebiliyor.
Yapilan hesaplamaya spk itiraz edemez diye düşünüyorum.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinizdeki malı kaptırmayın...ytd
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ikinci seansta ne olur?
alan satan kim paylaşabilecek var mı?
Daha önce buna benzer çok olaylarla karşılaştım .benim için akşam kapanışı önemli.her türlü ayı tuzağı boğa savaşını uyguluyorlar.satmadım satmayada niyetim yok.ytd
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.25 ten hisseye girdim. Selale düşüşü ile zarar ortada
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni bilen bilir tanıyan tanır sadece elinde olanlar için yazıyorum kesinlikle kişisel tecrübeme dayanarak yazıyorum
Bugün hisse taban olmaz ve 4 üzeri malı dağıttı doğrudur fakat yukarda verdiği malı aşağıda toplama ihtimali kuvvetli
Ben grafik ve teknik bakarım sabah demiştim gap lar ne olacak diye eğerki düşündüğüm olacaksa hisse 3,19 dönüş yapıp 3,50 üzerine hızlıca gidebilir bende aldım 3,49 dan şansa taban olursada geri alırsada
Yenilere asla alın demem fakat zararda olanlar bence beklemeli
Taban olursada yapacak bişey yok
Tabiki herkesin aklı beyni var herkesin iradesi özgür ben sadece millet fazla zarar etmesin ona üzülürüm
Hayırlı cumalar saygılar
Memleketin her yeri soyguncu dolmus
Ernst Young ("EY")şöyle yazmış.
Çalışmamız yalnızca Yönetim Kurulunun karar vermesine yardımcı olacak bilgileri sağlamaya yöneliktir.
Bu değerleme danışmanlı raporu, ilişikteki "Genel varsayımlar ve Sınırlayıcı koşullara" tabidir.
Ne demek istiyor
Sizce.
Asla Yatırım tavsiyesi degildir
Naber
Ben çekirdeği çiftlerim bu bit yavrularının satın diye kivranmalarini izlerim sonumu z hayr olsun
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim anladıgım.bu raporla spk ya gidemez. Sizce çok bilmişler.
Migrosla, Ernst Young 10 Mayıs 2017 de bu işle ilgili sözleşme yapmışlar. Yani neredeyse 1 yıl olmuş.
Asla Yatırım tavsiyesi degildir.
kademe analizi işlemiyor bi 3.10 bide 3.63 yazıyor
Kapanisa kadar 3.15 altna verrir aksama haber gelir spk dan brut takas belki 3 ay belki 1 ay ama bu hareketlere spk acimaz
Sadece şunu açıklayan var mı? Kipa nasıl şu anki fiyatları ile piyasa değeri olarak migros kadar edebilir?
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra kipa ve migrosun onunden gecmem
Sadece merak ediyorum. Kipa şimdiki fiyatı ile piyasa değeri nasıl migrostan pahalı?
Kilicdaroglu mode on : "Böyle bir şey olabilir mi?"
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi