Endexse ve giden kağıtlara göre çok ucuz kaldı:plc:
Printable View
Endexse ve giden kağıtlara göre çok ucuz kaldı:plc:
En sonunda 173.10 yaptı,3 rakam kardayız:evil:..Tavanı 181.600 ,tavan olursa fotomobil lastiklerimi bir evimin dış cephe tamirini yaparım,200 üstüne atarsa:yahoo:...250 olursa:ok:...300 olursa:shh:...tekrar 161 olursa:hah:
Tavanda artık...Nalet hisse 250 yaptıktan sonra beni bayağı oyaladı nisandan beri,yani 6 aydır,elim ayağım hep lot olduydu,170 maliyetim var,neyse bakalım kaçıncı vurgun vuracağız 3.5 k lotlan,herkese bol kazanç
Tavanı 199 cıvarıydı,187 kapattı,yarının tavanı 206.3...200 olsun su an yeterli,oda 200 altına inmemek kayıdıylan,ben zaten 3/1 postaladım kendimi güvenceye almak için,önceden endexse göre ucuz oldugunu belirtmistim,beni kimse operasyon yemis diye eletirmesin,çünkü %500-1500 olan hisseler mevcut:ok:
2 tavan:agla:bunuda gördük en sonunda,bugünkü tavan 206-yarınki 226.6 bu sefer yüklü lotlarlan yola devam,sadece %50 boşalttım tedbir olarak:halay:..ytd.
Bütün indikatörler kuvvetli al moduna girmiş,göreceğiz !!!
Şaşardım 200 üstünde kalacağını 190 son kapanış %7.77 düşmüş:plc:,neyse 190-206 arasında yarıya yakınını okutmuştuk,170 altına inerse toplamaya devam:oleyo:
Kent yoksa pkent var,pkent tavanda 168,8,kenti unuttum gitti,nası olsa iyi kötü alacaıgmızı aldık
PKENT karı çok yüksek geldi,şimdiki 81 milyon-önceki eksi 7 milyondu,bakalım nereleri görecek...buda zarar açıklamıştı son bilançoda,100-200 milyon kar açıklayan şirket 12 milyon zarar açıklamıstı,bana göre çok düsündürücüydü,bakalım bu ne mok yiyecek !!!
200 üstüne attıya,simdi kademeli düsürür bilançoya kadar,borsa kapanısından sonra bilançonun gelmesi lazım.
131 milyon kar gelmis,valla sevinemiyorum,çünkü kar yazması lazımken 2'ci çeyrekte zarar yazdı,ne kata kulli çeviriyor bilemiyoruz,denetim mekanizması malum son olaylardan sonra,denetim,menetim yok diye sirkette kafasına göre isler çeviriyor gibi:notr:
İnsan az bilançoya tepki verir yahu,budan şunu anlıyoruz,içeriden bilgi alınmışkı ondan 200 üstüne atmıs olabilir.
Tahtacının yukarı sürmesi için önünde hiç engel yok,indikatörler al veriyo 250 öyle yapmıstı ytd
Ulen amklar,184 neki,indirin 170 altınada tekrar alalım,zaten 200 zor oluyor:..esasında önünde hiç engel yok gitmesi lazımken tahtacısının inadı yüzünden bocalıyor:plc:
Sattığımın sadece %5 kısımını aldım,45 dursun onu 170 altında bekletiyorum 176 kapattı...pkent oda düşüyor,179 yaptıktan sonra bugün 153 gösterdi,bu ikisi iyi kar açıklamıstı,borsada zaten ucuz kağıt kalmadı bunların dısında:plc: ytd.
Eee zurnanın zırt deligine geldi,170 dedik tuttu,ulen dalkavuk kent yöneticileri nedir bu milletin sizden çektigi:seyt:
Birden tavana yakın açtı 186 tacirler uçurmuş,yani sıkıntılı haber yok,belkide haber almışlardır,neyse bakalım sonuç ne olacak:shh:
Böyle hisselere hiç belli olmaz,bir bakmışsınız uçurmuşlar zamanı geldiğinde,ama uçurana kadar süründürürler,buda öyle bir şey,işte o yüzden elimde bulunduruyorum,sadece yarısı ile trade yapıyorum ytd
Sasa bile bunu solladı 185,zamanında 50 bile değildi,sasa kim sen kim,sen dünya devi sasa karınca,şimdi devim diye övün elin karıncası seni öttürdü be:seyt:
SASA 135.9 tabanda biz yine iyiyiz 170-180 tavuk gibi olduğumuz yerde dörünüoruz:evil:...: investingte 30 tavandan bahsediyorlar:kahkah:-biz 3 tavana razıyız,oda zar zor yapıyor,yapsa bile tokmağı beynine hemen indiriyorlar:he:
PKENT tavanda 180-buda ıkına sıkına zor 198 yaptı,bunada kızıp satsam uçar gider,zıçtımın tahtacıları hep beni gözlüyorlar,öyleya benim gibi ky kısımı daire yarısını böyle hisselere yatırmıyor,bakalım ne mok yiyecek 198'de:seyt:
12.55'e az bir zaman kaldı,bakalım sünnetmi olacağız,yoksa PKENT gibi tavanmı çekeceğiz:plc:
209.9 tavan kapattı 1 kuruş eksiklen,geçen 206'dan dönüş yapmıştı 178'e kadar,temennim önünün açılması için 230 otuz yine gündeme gelmiş oldu,bundan çok önce 250 üstüne attığında 230 çok önemli bir yerdi,burayı kırarsa hedef yine 250'dir,tersi olursa geleceği yer 180'dir,ama şuda var,endexse göre ucuz kalmıştır,esas yeri 300-400 arasıdır,bazı uçuklar 1000-2000 diyor ben onlara katılmıyorum,oraya gitmesi için tahtacılarının çoğalması lazım,zaten endexlen uçan hisseler artık yorulmuştur bunun gibi hisseler onlara göre taze kandır...ytd.
Ulen ne yapmaya çalışıyorsun,döke,dökemi gideceksin,zaten beni döktün yarıdan çoğunu 200-217 arasını okuttum kendimi emniyete almak için,düşersen 180 alıcıyım,250 olursan eldekinin %90 kısımını satıcıyım:plc:...ytd.
225 oldu:plc:,biraz daha okuttuk,yanlız satış emirlerimi sildim dün 210'dan,çünkü zamanı geldi sayılır,o satışları 225 yaptım gitti,geride yine bayağı lot var 200 altına indiğinde tekrar almıştık 175,zaten maliyetimde o sayılır,önündeki hedef 230 burası aşılırsa 250 gündeme gelir,orasıda aşılırsa:whistling:,düşerse alacağım yer belli yukarıda belirttim,normal değeri bana göre 300-400 arası...ytd.
245 oldu çaktırmadan,bundan sonra ya 250 üstü,yada aşağıda bir yer,her şey tahtacıya bağlı,ilk düzeltmeyi 217 yapıp 201 düzeltmeye gitmişti,ondan beri çıktı tavan yapmadan ufaktan giderek,önemli nokta 230 üstüydü orayı kırıp 245 yaptı,kent bu sağı solu belli olmaz,ufaktan yabancılarda dadanmış temennim iyi yerlere gelmesi,ama unutulmasın öncekinde 250 yapıp peşinden 160 göstermişti,bakalım bu sefer ne yapacak ???
200 sınırından aldığı desteklen hiç fire vermeden 245 yaptı,önceden 253 olduğunda buradan dönmüş olup 160 sınırına kadar indirmişlerdi,bakalım şimdi ne yapacak !!!
Yine döndü,bu sefer 250 yapmadan 245'den döndü 231 :bravo:
231 galiba destek yeri oldu 137 kapattı,bekleyelim bakalım ne mok yapacak,250 üstüne atması lazım gitmesi için,tahtacısı ne düşünüyor hala bilinmez denklem:notr:
231 gücü ile 246 zar,zor yaptı yine,250 olmaz diyor,tavanı 295,2,tabanı 196,8,tavan beklemek hayalde ama taban ve ona yakın seviyeler fena değil tekrar alım için...ytd.
En son kapanış 250 oldu,işte burası önemli !!!,burayı kırar 300 önü açılmış olur,tersi olursa sil baştan 200 görülme ihtimali yüksek,yanlız şu dikkat çekici,bu sefer dökerek gitti:notr:...3/1 lotum kaldı onlar beklemede,öncekinde %50 kar,bunda %40=90 hiçte fena kar sayılmaz,çok öncekiler hariç,bunlar 1 senelik üstelik içeride 3/1 lotum var,sakla samanı gelir zamanı gibi oldu:)
Tüm bist kararmışken dik durdu :)
131'e kafayı taktı,250 buna ugursuzluk getiriyor,devamlı buraya çarpıp geri dönüyor,içi bos TETMET bile olamıyor o 270 üstünde:plc:
221 gösterdi,pesi tak tavana yakın 247,5-245 kapanış,agam bizimlen egleniyi:notr:
Rekabet kurulu 8,7 milyon ceza kesmis sikayet üzerine
231'e lot alımları girisi yapılmış tepki için:kahkah:
MACD indikatörü en son 5 gün önce hareketli ortalamasının altına inerek SAT sinyali üretti.
Stochastic Osilatör en son 1 gün önce 20 seviyesini yukarı yönde keserek AL sinyali üretmeye başladı.
Eeee artık bir karar verin,biri al,digeri sat diyor indikatörlerinde kafasını karıstırmıslar:whistling:
Tahtacı senin ne mok yaptığını bir anlayabilsem,ulen elinde malınmı yok,o kadar mal verdik doymadınmı lavuk,içi boş TETMT bile 300 üstüne attı:seyt: