selva gıda bunlara ait ve büyük bir makarna üreticisi keza adese önemli bir perakendeci migrosi bim artarken bunlara nheden yansımıyor, görüşlerim ytd.
Printable View
selva gıda bunlara ait ve büyük bir makarna üreticisi keza adese önemli bir perakendeci migrosi bim artarken bunlara nheden yansımıyor, görüşlerim ytd.
Çünkü bunlar kan emici pislik sülükler. Küçük yatırımcılar hisselerini satmadığı için yükseltmediler. Panik havasıyla birlikte fiyatları düşürüp bir de bu şekilde toplamayı deniyecekler. Kısa vadede bir cacık olmayacak bu hisse, uzun vadeciler için %300 kar potansiyeline sahip aldı. 2-3 yıl hissede kalabilecekler için hissenin fiyatı çok çok cazip hale geldi. Zaten ufak alım gelse, malı kaybetmemek adına hemenn yukarıya taşıyacaklar. İşte bu kriz ortamında o ufak alım dahi olmadığı için bu kadar rahat düşürdüler. 30.000 adet hisse ile 5-6 kademe düşürebiliyorlar.
Hissenin şu anki fiyatı 2013 yılının seviyesine geldi. O zaman da bedava idi. Şimdi de bedava. Holdingi kasıtlı olarak kötü durumda gösterdiklerini düşünüyorum.
Yarın hisseyi topladıklarında önce hisseyi yükseltip sonra peşisıra iyi haberleri servis edip hisseden çıkacaklardır. Ama şu anda hisseden çıkmış değiller. Misal, küçük yatırımcıların uğrak yeri olmayan BİZİM menkul değerlerde yüzde 19 hisse var. Akderelerin satıp çıktı rolü verdikleri hisseleri blok olarak birileri aldı.
Şu anda sadece tiyatro oynandığını düşünüyorum
Değerli Borsa Zedeli Dostlar
Aşağıdaki metni Cimere girip Hazine ve Maliye Bakanlığını seçerek üstteki sekmeden dilek ve öneri olarak göndermeniz kamu oyu oluşturulması açısından birliktelik olacağı ve dikkate alınacağı kanaatindeyim.Saygılarımla.
Ülke ekonomisinin barometresi Borsa İstanbul’da bulunan hisse senetleri CORONA virüsü nedeniyle yapılan panik satışlarla aşırı derecede değer kaybederek ,şirket sermayelerinin ve yatırımcıların tasarruflarının erimesine sebebiyet vermektedir.
Bistte hisse senetlerinde % 10 çıkış ve inişte uygulanan devre kesme marjının, panik işlemler geçene ve piyasalar durulana kadar inişlerde en az % 5 in altına çekilmesi yatırımcının korunmasında ciddi yararlar sağlayacaktır.
Gereğini arz ve talep ederim.
Valla kaç ay yada senede gider bilmem ama 2.96 maliyetim var bakalım nezaman görecek oraları 4 den aşağıda vermem kendime söz verdim umarım şu olaylar da biter biran önce eski hayatımıza döneriz biran önce
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küçükler satmadan çıkmayacak anlaşılan. Korona bahane, tabandan toplama şahane.
Hırsızlara emniyet bakar bunları emniyete şikayet edin derim.
Karşılıklı konuşmaya kalksan dürüstlükten haktan vaaz verirler ağızlarından Allah tan başka söz çıkmaz ama sonuç çok yazık.Halka açıldıktan beri çalmaktan başka bir şey bilmeyen bir şirket, Mevlana ya bile acır oldum.
hiç mi tepki verilmez .vicdansızlar...
Verdi :)
Tavanda bekleyen 765 bin lot var eğer adilik yapmazsa yarın +5 üstü açması lazım
930 bin alıcılı kapadı bu oyunn çevirmiyorsa yarın direk tavan
İlginç bir hisse muhteşem bir yapısı var içinde çok kaliteli şirketler var Selva makarna Selet ,adese son günlerin trend faaliyet alanları Avrupa’ya ihracatına yetişemiyor makarnalılar ve iyi kazanıyorlar bu ara Selva bu işte en büyüklerden bu seviyelere inmesi çok ilginç
Kapanışta alışta bekleyen lotları gördünüz umarım en az 2 tavan bekliyorum yarın ki kapanışla belli olur
Tahtayı takip etmiyorum yıllar önce biraz ilgilenmiştim bu krizde gıda ve market şirketlerinin satışlarında patlama olunca dikkatimi çekti çok şanslı bir dönemde olduğunu düşünüyorum Avrupa’da üretim neredeyse durdu ve bu ülkelerin milyarlarca dolarlık ihracatı var çin mallarına karşı bir soğuma var selet ve Selva üstüne birde AŞ’de eklenince çok ucuz kalmış diye düşünüyorum
Hisse iyi fiyatta ama finans durumu hiç iyi değil. Finans borç yükü ağır.
Ayrıca adesede ortaklık oranı çok düştü, bu oranda adese ye iştşrakin pek önemli nir katma değeri de olmaz. Bati kalan azınlık adese hisselerini de satıp nakit üretseler.
Ayrıca iştşrak şirketleti arası yüklü alacak verecek işletini nötrüze etmeliler. hersey daha sade olmalı. Adamlar durumu bayağı karıştırmış birbine, ordan oraya varlık paslanaları hep.
Adese de hisse az 92.5 halka açık ne demek hepsi benim demek halka ne verirsin hiç kule edesenin 7.5 ile idare . Dün borç öteledi 4yıl 6ay ödemesiz.
bunların makarnacı Selva Gıda'sı vardı
en çok satılan yiyecek makarna ama İttifak'ta tık yok!!!
Bunların her şeyi var karakteri yok.
Üç beş satıcının eline düşmüş ha... ka.... zavallı şirket.
Bir şirket sahibi para için neden şirketini bu hale düşürür anlamak mümkün değil.
Tabii sorsak efendim piyasa koşulları diyecekler.
Ondan sonra hadiii namaza en ön safta yer tut.
2 tl nin üstüne atmazsa hep baskı görür biran önce atması lazım
Attık şükür kalıcı olursak 3 lere doğru [emoji1303]
[emoji352]
Yarın tavan yaparsa erken bilinki artık eksiye dönüşü başlayacak inverst az korkunç satıyor, dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyor
İnvest satıyorsa işten alıyor merak etme hiç sorun yok yarın yine artı kapanacaktır .Asıl alışta invest satışta iş yoksa veya tam tersi olursa kork :)
Trabzonspor geçen hafta cuma dahil üç tavan kapattı bu hafta üç tavan daha kapattı dördüncü toplamda yedi tavan gördü.Escom seri bir şekilde dokuz tavan yaptı. Bunda ne olur bilinmez her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıt üzerinde baskı ve oyun hiç bitmeyecek o sebeble uykuya daldım
Allah bu mübarek gecede bu tahtada milleti perişan edenlerin yuvaları yıkılsın başkada söyleyecek söz bulamıyorum kandiliniz mübarek olsun madur kardeşlerim
https://pbs.twimg.com/media/EVFD9MiX...png&name=large
ITTFH AYLIK GRAFİK: Fibonacci Düzelme Seviyeleri: 1-) 2.10 Tamam. 2-) 2.79 3-) 3.35 4-) 3.91 5-) 4.70 200 Günlük Ortalama: 3.18 Çanak: 5.72 Aylık Macd SAT veriyor. ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Lanet hisse
Kağıt 100 yüz çıkış yaptı 1500 den artık malı gömmeye başlama zamanı dikkatli olun bu s erefsizler Allah korkusu olmayan o çocukları aman diyeyim yeni alacaklar bulaşmayın lütfen paranızı kumar oynamayın
kapa bir haber gelmiş.kuveytturke olan ödemelerde faizler indirilmiş.ramazan dolayısıylada kağıt hareketli.Pzartesi de hareket gelecektir.Fakat bu seviyeden sonra bu kağıda girilmez.3 tavan yaptı.
Sabahtan itibaren yeni gelenlere servis yapıyorlar yazikdir günahtır bu insanlara ama maalesef söz dinlemiyor insanoğlu şimdiden görme girdi bekleki maliyetine gelecek aşağıya yön devam piyasanın tam tersine
Bu o çocukları beni yine yanıltmadı aşağıya basarak günlük kazançlarını keriz piyasasından elde ettiler uyarmak yetmiyor küçük yatırımcıya yazık çoluk çocuğumuz rızkını bu ********lere meze yaptiriyorsunuz şimdi işten alanlar birazda alttan maliyetlenmesinler her kademede satışa hazirlar gene yandı keten. Helva
Kapital 3 .5 milyon malı bastı geçti iştahınız batsın tamahkarlar