bende hala burdayimm ortakk...ama fazla umutlanmiyorum yine ayni sey olacakmis gibi geliyor bilancodan sonra...pavlovun kopegi gibi hissetim kendimi aq.
Printable View
bende hala burdayimm ortakk...ama fazla umutlanmiyorum yine ayni sey olacakmis gibi geliyor bilancodan sonra...pavlovun kopegi gibi hissetim kendimi aq.
Bekleyen çorbayı içer sayın Grando
Bilanço geldi.3 aylık kâr 6.733.402 lira. 6 aylık ise 10.550.099 lira. Bilanço yorumlayacak arkadaşlar var mı?
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
400 milyon nakit nedir ya ödesene finansman borcunu o da 170 milyon yine kalır 230 milyonunn... 55 m faiz ödemezsin fk 4 e düşer ...neden ..buna rağmen güzelll bilanço...
BIZIM Solo 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 10550609 Yıllık Değ%:84
2Ç19 Finansal Sonuçları | Bizim Toptan (Vakıf Yatırım)
Operasyonel kârlılıkta iyileşme devam ediyor; AL tavsiyemizi koruyoruz (+)
Bizim Toptan, 2Ç19'da beklentimizin %11 üzerinde, piyasa beklentisine paralel yıllık bazda %41 artışla 6,7 mn TL net kâr açıkladı. Operasyonel kârlılık beklentimize paralel gerçekleşirken, esas faaliyet dışı giderlerin tahminimizin hafif altında kalması net kârdaki sapmanın ana unsuru oldu. Piyasa beklentisine paralel gelen net kâra rağmen, operasyonel kârlılığın beklentilerden daha iyi gerçekleşmesinin hisse fiyatına olumlu yansıyacağını, ancak Şirket hisselerinin BIST100 endeksine göre son 1 ayda %17,6 pozitif ayrışması nedeniyle olumlu etkinin sınırlı kalacağını düşünüyoruz. Beklentilerimize paralel gelen operasyonel sonuçlar nedeniyle hedef fiyat ve önerimizde bir değişikliğe gitmiyor, 11,20 TL hedef fiyatımızı, kısa vadeli "Endeksin Üzerinde Getiri" ve uzun vadeli "AL" tavsiyemizi koruyoruz.
Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş
hadi bakalim hayirlisi neler gorecegiz...
Arkadaşlar BİZİM Eşşek yürümeye başladı. Yokmu yorum yapan pasta atan..
900.000 lot işlem hacmi .. 8,20 barajını geçişi teyitler gibi .. 8,20 de 265000 lot işlem oldu .. adeta satanı pişman ettiler ..
du bakalım devamı gelecek mi göreceğiz.. 2013 mayıs ayından beri süren ayı sezonu belki de tersine dönüyordur bu hissede..
Sessiz olmakta fayda var .. bizde zaten hisse yok , tırt bi hisse bu , alan pişman almayan pişman .. yaramaz filan yazalım nazar değmesin.
Sayın Kennym ;
Dediğin gibi bizde hisse falan yok. Kim hisse var dediyse yalan söylemiş. :wave::halay:
3 ayda bir aynı hikaye
Buralardan dönmüştü her seferinde
Yine dönüp bizi öper mi
Bunu zaman gösterecek
Geldik zurnanın zort dediği yere
Her seferinde buradan aşağı dönmüş
Dün 900.000 işlem hacminde malı küçük yatırımcıya verdiler ise 6.40 lara döner mi.
Eğer öyleyse vay halimize
Bu hafta ve bayram sonrası haftasında izleyip göreceğiz ortaklar. Benim satış fiyatım buralar değil.
Çünkü maliyetim çok yüksek.
Satmam için çoooook yol alması lazım.
Ama her seferinde keşke satıp aşağıdan tekrar alsaydım diyorum o başka bir araştırma konusu.
Herkese selamlar
haftalık ve aylık bolinger bandına göz atarsanız ne demek istediğim daha açık olur..
burası artık 6 yıllık trendin karar noktası .. kırarsa hızlı yükselir ..
Ortaklar temettüden bir bilği haber varmı ?
hisse başı 14,5 kuruş temettü dağıtacak yıl sonuna kadar, net tarih belli değil
şimdiye kadar çoktan dagıtmıs olması gerekirdi , bişeyler dönüyor bişeylerin hesabı yapılıyor ama ne du bakalım..
Bizim ortaklar günaydın.
Tatilde misiniz yoksa benden başka kimse kalmadı mı.
Yorum yapacak bir şey yokmu.
Sayın Emos
Yorumun nedir bu hareketlere
Ek 23032 Henüz dalga bitmedi gibi. 10.00 TL den önce dalga bitmez düşüncesindeyim. Dar işlem hacmi al-sat yapmaya imkan vermiyor. gelecek bir haber eşliğinde fiat ve işlem hacminin yükselmesi ile hisseden kısa vadeli çıkış yapılabilinir.
BİST-100 de 95730 seviyesinden yukarı doğru a-b-c şeklinde olabilecek hareket 100500 seviyelerinde bitip, 93605 e kadar aşağı düzeltme sonu yukarı hareket var. Bu hareket dahilinde BİZİM de yukarı hareket ile yükseliş dalga ilk ayağını bitirmeli.
sayin emos oncelikle tesekkurler emeginize saglik...
bunun dusus dalgasina sokayimm 10 yildir bitmedi gitti ne dagaymis amk...
BIST-100 düşüş dalgasında. BIZIM uzun vadeli yükseliş dalgasında. Burada hisseyi satmayı düşünmeden bekleyen devamlı kazanacak.
BIST-100 93605 seviyesine kadar indikten sonra yukarı gidecek.
BIZIM ise; bu günlerde dinlenme yapsa bile 10.00 - 12.00 seviyesine kadar gidip ilk yukarı dalgasını bitirmeli. Sonrasında aşağı düzeltme ve arkadan en karlı yukarı 2. ayak başlayacak. Uzun vadeli beklenecek hisselerden biri. En kötüler geride kalmışa benziyor.
Sayın Emos ;
Yorumların oldukça mantıklı.
İnşallah senin yorumların gerçekleşir ve bizim hissesinde bu güne kadar beklediğimize değer. Yorumun için teşekkürler.
yine normale hareketlerine donuyor galiba...
dun -4 bugun -4 ettimi -10 ne karaktersizsin amk yillardir ayni numara bikmadiniz...
Neyse ki kapanış güzel oldu diyebiliriz...
beni duyup utandilar ...
islem hacmi yikikiyor...:) bendenileri satisa koysam taban olacak...
Bir anda işlem hacmi açısından hareketlendi kağıt
15 dk gecikmeli 160 bin lota ulaştı
kesin beni takip ediyorlar...:)
Ne oldu arkadaş,
Durmaksızın satıyorlar
birsey olmasina gerek yok normal hareketleri bunlar biz cok aliskiniz AMK...