https://i.resimyukle.xyz/7UxOab.png
Printable View
ayrılma hakkı 53 tl olan şirkete hala 50 tl altı grafik atılıyor.. ne diyelim :)
53 TL nin hükmü kalmayınca ne olacak dostlar?
53 ün hükmü bitince otoban inşallah
6 Mart 2020 den itibaren 53 garantisi yok, borsa kotundan çıkma işinden vazgeçebilirler yada gizli senaryolar ile zamana bırakabilirler. Her iki durumda da sıkıcı seanslar başlar. Ya da YK kararı ile geri alım kararı açıklarlar o zaman otoban olur işte.
Benim gördüğüm piyasa dinamiklerine göre alıcı arz talep dengesine göre hareket ediyor şimdilik, yancı mancı olayı yok olsaydı bu malları toplar toplar 53 e verir baskı kurardı...
Patron saldı çayıra.istediği rakama ulaştı galiba :,-):,-)
patron miçti 70 lere cıkarsa millet biraz para görürse verir şimdi malmi millet versin elindekini sadece acemi şekilde baski kuruyor sadece
aşağı bastikça millet mallanıyor 3 kişi satsa 5 kişi alıyor çünkü riski az bu piyasada buradan herkes risk alır 53 ten geri alım garantisi vermiş 55 ten mal satıyorsun çok saçma hareketler.
Zor hocam doğru söylüyor 6 Marttan sonra vezir de olabiliriz rezil de herşey adamlara bağlı
Tam tahmin ettiğim hareketleri yapıyor bize bilmediğimiz şeylerle gel babuş yemezler
patronmu spekmi anlayabilsek
54.700 gordu spek gozunu karartmis
galip hareketine benziyor bir kurumdan yuklu toplayip sonraki gun onune gelene yedirir. kica imkb tek bu hirsiza kaldi .yeni alicilar laZim malesef
bu iş yatırım ne ayaktır ben anlamadım millete göz dağımı veriyorlar bidaha 60 ları görür se satın der gibi sanki
Eğleniyomuyuz gençler
Vay arkadaş ne çarpıyor milleti , ya sabır diyeceğiz artık
Aynen oyle amaç sanki o 60 i gorunce satin der gibi invest forumdada bunu dillendirenler var :)
Bu iş yatırım kaç tane sattı da %10 eksi yedik vay arkadaş , adam bu mantıkla istediği lotu çok rahat toplar
30 bin satsa ne olur 1000 ben aldım zaten gerisini hep patronlar almadı ya kyye bence daha fazla mal dagıtıldı
bu hareketler onun işine geldi yukarıdan kimse satmıyordu bozuk piyasada mal toplamaya calısıyor ama yukarı yaparsa bir sure çoğu ky satıp kacacak malesef
aksam haber gonderip alimi durdurduk falan demesinde sabah 45 tl den uyaniriz :)
Arkadaşlar panik yok kimseye sebep olmak istemem asla alın satında demem ama bu hareketler zaten beklenen şeyler çünkü toplamak için böyle yapması lazım sabreden ekmek yer benim maliyet 24.77 belkide bu yüzden rahat konusuyor olabilirim. Benim hedefim en az 80 - 120 arasında gerisi size kalmış ytd
54 altı her kademeye alıcıyım yarın.
Bugünki satışları kısmen kendi karşıladı. Birileride verdiklerini yerine koymaya başlayınca, aptallar aklınca bu birilerini sıkıştıracaklarını sandılar. Aldıkça verdiler. Yarın devam ederse alıcıyımdır.
önce 63 deneyecektir.
o kadar alavare dalavare gün sonu 53 den 1 lot bile veren yok :) ..
Dolaşımdaki pay değişmediki hocam hala 8.81 o alinan dolaşim dişindaydi daha dolasimdskinden 1 lot dahi alamadi o 200 üstü buraya gelecek zabahakadar burdayizz zabaha kadarr :))
Sabah 60 dan sattıklarımi 55.5 ortalama ile yerine koydum.Bence şu an borsadaki en güvenli hisse mrshl.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle milletimizin başı sağolsun. Allah yardımcıları olsun askerlerimizin
SPK kararı ile bugün açığa satış yasaklandı. Nasıl bir düşüş bekleniyorsa
Borsa düzelirde giden canlar geri gelmez allah sehitlerimize rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin başımız sağolsun
şehitlerimize Allah rahmet eylesin
----------------------------------------------
attığım grafiği Tİ'ye alarak 53 altı yok diyen dostlar....
ben her türlü olumsuzlukarı göz önüne alarak destek noktalarını yazmıştım.bunu da belirttim....açılışta en düşük 52.20 gördü....
Kazancınız bol olsun