Yarın Konsolide olmayanlar için son tarih.
Konsolideler 14 mart.
Bizimkisi Temmuzda birleştiği için blançosu konsolide olmayacak mı?
Printable View
Konsolide olmayan, yani 01 Mart 2018 son gönderim. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/632299
merhaba aylardır takipteyim , paylaşımlarınız , fikirleriniz çok güzel umarım devam edersiniz.
Bugünlerde hacim iyice dibe vurdu , buradan anladığım kadarıyla dibi bulduğumuz hissine kapılıyorum. Olumlu bir bilanço gelmesi halinde tekrardan yukarı yönlü bir ivme kazanabileceğini düşünüyorum.
ilk mesajım hayırlı olsun.
Bu yazdıklarınızın nesine kızabiirizki.Daha önceden çoğunlukla olduğu gibi %100 katılıyorum.
Bir tek siz değil sizin gibi şirketin temeli hakkında olumlu düşünen bir sürü sağlam temelci var .
Analizlerinizde de bir hata yaptığınızıda düşünmüyorum.Rakkamlar yalan söylemez söylediğiniz her şey herkesin bir tıkla ulaşabileceği bilgiler.
sn. izci, saygı olduktan sonra her türlü paylaşımın faydasını görebiliriz. bilginin paylaştıkça değerli olduğuna inanmışımdır hep. herkesin bilgiyi süzebileceği bir aklı vardır muhakkak. ayrıca bende tahmin ve analiz yapıyorum çok doğal olarak yanılabilirim ve hatamı düzeltmeye çalışırım. su akar yolunu bulur. bol kazançlar
Normal şartlarda bilançonun 10 aşağısı olması mümkün değil. Ben acaba 14 ve üstü olabilir mi buna odaklandım.
Ayrıca borsada herşey mümküdür. Bunun tabi ki farkında biriyim. Ancak bilanço ve gelir tablolarını detaylı inceleyenler minimum 13 civarı kar geleceğini beklemeleri yanlış değil.
Sn izci yazdıklarınızdan yanlış anlaşılacak her hangi bir durum kesinlikle söz konusu olmamakla beraber sizi keyifle takip etmeye devam edeceğimi belirtirim.
2,26 ya 67 bin koyan kim acaba.
Integral menkul
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok sanmıyorum aynı adamlar sn.knox. son dönemde biraz ky mallandı ama bu büyük yatırımcidir sanırım
Vaz mı geçti arkadaşınız sn.kuzey
Ky ise almıyorlar ve fiyatta son dönemin dibinde olduğuna göre vay vay
Alan alır satan satar dostlar. Ben beklemeye devam bilanço görmeden hatta 1.çeyrek görmeden satmam şahsen.
Arkadaşım burayı okuyorsan bugün kurtul.YArına bide senin stresinle başlamayalım.
iki yanlış bir doğru eder mi etmez ,hisseyi beğeniyoruz yerinden kalktı yok almam gitti, hisse düşüşe geçti yok düştü artık satmam kısır döngü sürüp gidiyor
Bu günkü pastayı rica edebileceğimiz bir ortağımız yada dışardan bakıp nerden girsem acaba diyen bir arkadaşımız var mıdır?
Bir de kızmayın ama geçen gerel ile ilgili haberi erken görüp ufak bir trade yapmıştım.Sadece Kekoa sormuştum bu sefer yazayım dedim.
Gerçi o öğle arası haberiydi bu akşam üstü.
http://www.milliyet.com.tr/cumhurbas...yaset-2617877/
Başka bir hisse sadece merak yarın bakmak için.Tekrar tekrar özür dilerim.(Rygyo)
3,20 formasyon hedefi; 2,15 formasyon desteği.
100 günlük EMA desteği 2,24 ; 20 günlük düşük desteği 2,22 ; 38% fibo desteği 2,18.
2,22 altında negatif, 2,28 üzerinde pozitif görüntü verir. Pozitif görüntüde ilk hedef iç kanal direnci 2,50-2,55 bölgesi olacaktır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/76BzmW.png
Sn Theone Teşekkür ederim.
Yok be sn.knox tacirler ve yatırım finans vermiş. Değişen bişey yok. Sahte yabancı alışları yapan yatırım finans gene kendi dostuna mal geçiyor. Bunlar hep tezgah
Bilanço bugün mü yarın mı ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son gün yarın solo finansallar için.
Müthiş bir sessizlik hakim.Ortaklar yarına odaklandı anlaşılan.
Bu hisse vergi dairesi beyannamesiyle dususu fiyatlamadimi acaba arkadaslar neden ustunde olu topragi var gibi hareket ediyorki..
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,22 ile düşüşün sonlandığını düşünmek için sebeplerim var. YTD.
Yarın bilançonun açıklanması ile alakalı herhangi bir süre mecburiyeti varmı acaba.Bu açıklama olayını akşamada bırakabilirler mi?
Sanki bu akşam bilanço gelecek gibi hissediyorum.
Buradan Sn. Kitapçıyı tebrik ederim. Bulduğu hisse ile ilgili. (blcyt)
Sn. Knox, Nasıl durumlar, size zahmet.
Hızlı resim çalışmıyor an itibarile 26 ve 27 de 30 ar kaür bin alış