spk mevzuatı gereği öneri yapılmaz..Bilgi paylaşımları takip et.YTD.
Printable View
Tamamdır ilginize çok teşekkür ederim takip etmeye dewam etmeliyim o zaman sizleri
Bu hafta 4 kez VKGYO dan al-sat yaparak kazandık şükürler olsun .Gene gemiye yanaştık hayırlısı diyelim.OSGYO tek kanatlı üçabilecekmi?
endek 1333 üzerikapanış yaparsa benim için güzel olur.YTD.
Endeks yine destek üstünde kapadı-iyi, ostim/vkgyo satıştaydı düştüler biri kanal direnci 3,86 da diğeri 4,20 altında kapadı-kötü, kafein 17,81 den 18,75 e gelerek %5 primle tavandan döndü-pozitif olumlu, karsn 3,15 yaptı ama kalıcı olamadı, üst kanal için kalıcılık şart-iyi, ceoem yüzde 3 prim-eh fena değil, thyao, deva, odas, petkm, kutpo, satışa rağmen yeşilde kaldılar, olumlu, otkar 259,80 sen tavana gelmişti ki dönüş yaptı, olumlu pozitif,
Şimdilik bu kadar. Gün içinde olan biten.
Sadece bilgidir. Kesinlikle al-sat-tut tavsiyesi veya yatırım tavsiyesi değildir.
Hayırlı akşamlar, bir konuda yardım almak istiyorum, bazen günlük bazende haftada iki üç kez al sat yapıyorum önerebileceğiniz komisyonu az olan bir aracı kurum varmı yada bankada olur, garanti ile çalışıyorum şuan komisyon binde 2 alıyor..
Cümleten günaydın, hayırlı işler, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir gün diliyorum.
Halka arz noktasında tknsa sabah sabah tavan.
Ytd 12-15 in sesleri geliyor
Ytd
Günaydınlar ....
Günaydın dostlar...
Değerli arkadaşlarım anele konusunda bilgi alabilir miyim sizlerden Şimdiden teşekkürler Herkesin Günü aydın ve bereketli Olsun 🤚
ANELE ; 3.27 işlem görüyor...
3.13 üzerinde kalması önemli...
DİRENÇ ; 3.34 - 3.85 - 3.60...
DESTEK ; 3.13 önemli...
Aşağıda ; 3.13 kanal desteği kırılırsa bir alt kanala düşer... Desteklerse ; 3.60 muhtemel görünüyor ilk etapta... Geçerse ; 3.75 önemli olacak...
Y.T.D.
Teşekkürlerimi sunarım
Bugün kimsenin keyfi yok sanırım...
Bankalar Endekse ayar vermeye devam ediyor...
Dünya ve Türkiye ekonomisinin önündeki en büyük sorun pandemide sanki sona yaklaşılıyor...Dünya Sağlık Örgütü de, tünelin sonunda ışık görünüyor diye açıklama yaptı...
Ve Türkiye diye ayırdım çünkü pandemiden sonra en çok fırsatların olacağı ülkeyiz diye düşünüyorum...
İnşallah diyorum...
Y.T.D.
KARSN ; 3.15 işlem görüyor...
3.21 - 3.31 dirençleri var önünde...
Sağlam geçerse ; 3.74 kanalına girer...
Y.T.D.
Sayın hocam sağlık bakanımız
TÜSEB desteğiyle Erciyes Üniversitesi’nde geliştirilen COVID-19 aşısının Faz-I çalışmasında 44 gönüllüye aşı uygulandı. Şu ana kadar ciddi bir yan etki görülmedi. İkinci doz aşılama 26 Kasım-14 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Güzel haberlerini vereceğim 15 aşı adayı daha var
Dedi. İnş. Yakın zamanda kendi aşımızı üretip vatandaşımıza vereceğiz.
Günaydın dostlar.Hoşgeldiniz hocam.TKNSA dillendirdik ama kendimiz almadık tavan .EGPRO tavandan verdik şükürler olsun günlüğümüzü aldık.ARDYZ nin ismi Arı olsun oda tknosaya ayak uydurdu ama gevşedi ama kuyruğunu tutmuşuz sıkısıkıya.Herkese saygılar..
Hocam ARI nın kısada desteği yazabilirmisiniz biraz daha destek atsak
GAP lı açılış yapan hisselerden hep korkuyorum. bugün Karsn ve ARDYZ yine gaplı açıldı. düşecek mi endişesi....
satıym bekleyim mi satmadan mı bekleyim kararsızlığı...
Hocam bu aralar günlükçüyüm Çiçek arısı gibi Çorba paramı alır kenara çekiliyorum %2,5 aldık bügünlük yeter.15,30 rakamı not almıştım.VKGYO dan 4,kes dün akşamdan yanaşmışız.akşam yemeğini çıkartırsa neala.çıkartmasa speğe zırnık bırakmam oda biline...
Ben yazmasam bura çok sıkıcı oluyor.Sessiz sedasız ödev yapan çalışkan öğrenciler gibi.Ben yaramaz öğrenci...