Hala bilanço gelmedi:)
Printable View
Hala bilanço gelmedi:)
halkbank tavan ekgyo eski yerinde bu malesef bizim bilmedigimiz bir sebebten cıkmıyor
İnanmıycaksınız ama 9 sene oldu elimde tutuyorum.
Sayın Hipokrat siz sanslısınız ben elimde degil munasip bir yerime kactı orada tutuyorum. Halkbankası iki tavan bir de yuzde 5 yaptı.Uc is gunu yuzde 25 kabaca.Bu gyosu uvey evladı Cuma endeks yuzde 6 yukselirken yuzde 1 zor yaptı.Bugun ekgyo sngyo kızılbuk vb tum gyo lar tavan ve yuzde 5 yaparken yine geride kaldı.Mesela akfgy 232 iken bu 332 idi bir ay once.Bugun akfgy yerine geldi bu daha 3 .Ekgyo ve kzbgy gecen haftadan bugune yuzde 15 fark attı halk gyo ya.
Siz gercekten sabır abidesi imissiziniz . Bravo size
Savaş oyunları var
Düşmek için bahane hazır
Tahtacının babası yolcu galiba. Herkesi bezdirmeden gitmem diyor
Hiç unutmam EKGYO nun halka arzdan sonraki performansına aldanıp bu adi kağıdın 1.35 TL fiyattan (sözde %25 iskontolu) halka arzına girmiş; toplam talebin %30 civarı karşılandığını görüp oh be demiş, açılışın ilk günü elde ne varsa yüklenmiş ve sonra bir yıldan fazla elimde tutup zararına satmıştım. Borsaya ilk girişim olan ve cenabe... liği üzerimden hiç gitmeyen , insanı uzun soluklu yatırımcılıktan soğutan, ve sonrasında hep yanlış kararlar vermeme sebep olup bütün birikimimin erimesine sebep olandır.. Hey gidi günler.
sahipsiz olunca boyle oluyor en geride kaldı gyo lar arasında
Yıl sonu raporlarına göre ifm nin de tamamen kiraya verilmesi durumunda (boş kalma şansı olduğunu düşünmüyorum) 2023 yılı sonuna göre 1.5 milyarlık bir kira geliri potansiyeli var. Bu 2025 sonu enflasyon ile 3 milyar civarı olacaktır. Kiracılar garanti zaten krizmiş, daralmaymış falan etkilenmeyecektir. Bunun yanında Izmir Evoranın büyük bir kısmı bu yıl olmak üzere 3 projesi de 2025 sonuna kadar bitmiş olacak. Şu an bilançoda olmayan evoradan beklenen değer 2.5 milyar civarı. (projenin %65 ini %50 ortak) 2 de kupon arazi var boşta antalya ve beykoz (beykozun inş imar planı değişmez ve dokunmazlar diye ümit ediyorum), bu ikisini hiç hesaba katmıyorum. 2025 sonu 50-55 milyar defter değeri ile borçluluğu bitmiş kira artı projelerden 5 milyar kar gelecek bir bilanço bekliyorum. Eksi tarafı ise maalesef kamu hissesi #ekgyo gibi kötü sürprizlere açık. Hop bakmışsın fikirtepeye gömmüş parayı, elindeki değerli bir varlık ucuza satılmış, büyük bir bağış yapılmış... görselleri buraya yüklemiştim https://x.com/kazancliportfoy/status...43294618898434
Sayin Kazancli Antalya arsayi 739 milyon llra acilis ile acik arttirmada satisa koydular.Halk gayrimenkul sitesinde listenin en ustunde
Sn Ant teşekkür ettim paylaşım için. Satış için kapta atmadılar galiba görmedim ben, ilan yeni gibi ama bu siteyi hiç girmemiştim, google da çıkan çakma bir site sanıyordum :) ilanın linki https://www.halkbankgayrimenkul.com..../Index/8000038
bizim site normalde https://www.halkgyo.com.tr/
%17 bedelsiz veriyor.
https://finans.mynet.com/borsa/haber...9de029f3c32a6/
Ne sabır var sende, 2021 de 5 yıl boyunca biriktirdigim tüm hisseleri satıp kurtuldum bundan, dünya kadar fırsat kaçırtti bu gereksiz mendebur hisse. Paramı pul etti. 5 kuruş kazandırma di bana, 6 sene boyunca İfm hikayesiyle avuttular bizi. 4 yıl geçti söyle bir uğrayayım dedim hiç bir şey değişmemiş. Fiyat desen zaten çöp. 2014 de 1.35 ten halka arz olan hisse şimdi 3 tl. (Bedelsiz, bedelli, kuruşluk temettüler vs eklemeye gerek bile yok) bu hisse de olanlara Allah sabır versin.. İnşallah fiyatı 50 tl olur da zarar çıkar.
son iki ayda hic yemediyse tum hisselerden yuzde 30 fark yedi.Mesela ozak kamulardan ziraat emlak gyo.
yonetimden sozlu dahi destek yok.Bugunku hareketi inanılmazdı.Iki kurum dunyanın sonu gelmis gibi sattı.Dun ve bugun sadece diger gyolardan yuzde 10 daha gol yedi
Bedelsiz yakında
Nasıl bir hisseymiş be gardaş
HLGYO kazandırır. Sabretmek gerekir
Alma gardaş beğenmiyor isen almaaa
Halk GYO, Adapazarı'nda yapılan konut projesinden %100 hissedarı olduğu Halk Yapı Projeleri Geliştirme'ye toplamda 150 Milyon TL bedel üzerinden 21 adet bağımsız bölümün satışına yönelik anlaşma yaptı
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:
Şirketimiz portföyünde bulunan, Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Tepekum Mah. 4932 ada 1 parselde yapılan konut projesinden, Şirketimizin %100 hissedarı olduğu Halk Yapı Projeleri Geliştirme AŞ'ye, toplamda 150 Milyon TL+ KDV bedel üzerinden 21 adet bağımsız bölümün satışına yönelik anlaşma yapılmıştır.
Aynı proje kapsamında "Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı İşi" sözleşmesinde Şirketimizin payı %20'ye yükseltilmiş olup, bu hususta 24.10.2024 tarihinde zeyilname imzalanmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1351107
sağlam hissem devam.....
enflasyonun %44 seviyesine inmesiyle birlikte merkez bankasının ocakta faizi 2,5 puan indirmesinin önü açıldı. Buda bankacılık ve gyo sektörleri için olumlu bir haber.
pd/dd değeri çok düşük bir şirket
artma potansiyeli azımsanamayacak kadar büyük bu şirketin
Bu sayfayı silin gitsin. 10 yıldır milletin iliğini kuruttular. 2013 yılında halka arz olduğunda dolar 1.8 tl idi, bu pis kağıdı 1.35 tlden halka arz ettiler, şuan dolar 38 tl bu Çöp ise 2,5 tl lerde. Bunca zaman kim hisseyi nasıl sömürmüş belli. Ytırmcı dışında her kes kazanmış. Yazıklar olsun
İnanmıycaksınız belki ama bu hisseyi halka arz olduğunda almıştım.12 yıl olmuş maliyetim 0,80 en kıytırık hisseler gitti bu gitmedi.
Defter değeri 10 TL!
Kağıt 2,64 TL!
Ve bu kamu kâğıdı!!!
Bedelsizi yakında açıklanacak