Hah hah haaaaa...yarın devre keser miyiz ? 4.0x-4.1x ların üstüne atar mıyız ? :he:
Printable View
Son cokusteki takaslara bakarak spek malini ordan oraya gun ici al sat yaparak hisse fiyatini asagi cekti hizla.gorunen oki hic malda toplayamadi.satan olmadi.yada almak istemedi.oran tekrar yuzde 23 lere yaklasti.
Ne demiştik geçmişe dair ne varsa unutun yeni dünya düzeni ne hoşgeldiniz.yolunuz bahtınız açık olsun
İnşallah Çarşamba ya kadar 4 üstü olur herhalde
Dususler kolay bir iki gunde oluyor ama maalesef yukselisler bir kac hafta bazen aylar aliyor.once banka hisseleri ayni seviyeye gelecek fiyati oturacak sonra kucuk hisseler gidiyor.
Bugünkü CUMA namazında bir dua da TRUMP için okuyun...
Bundan sonra kulağımız sende sayın yuzdeoncu
Neyse yaralar sarıldı...Artık yeniden yeni hedeflerden bahsedilebilir duruma geldi...Bilanço yaklaştıkça...
Kitapci nerelerdesin.senin selec 5.44 kapamis.bende izliyodum onu ara sira.4.80 iken biz buralardaydik.selec nerde biz nerde.cok geride kaldik.nedense hisseyi oyaliyorlar.tahminim mal almaya bekliyorlar.aslinda 4.5 ustune atsa cok mal gelir ama demekki ordan almalari kurtarmiyor.
Herşey daha güzel olacak VAKKO
HEDEF:4.15
Pazartesi 3.87 GAP lı açabilir tabii benim görüşüm
Kardeşim pasta atarmısın bide rica etsem
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta güzel gibi ama gedik napar geri verir mi
Rüzgar nereye esiyorsa oraya gitmek lazım aslında böyle beklemekle bi cacık olmuyor adana b'ye gittim sabah, 4.70 den 80ê kadar çizmem gerekti, tahta fazlaca sığ diye vaz geçtim olana bak şimdi.
Ofli hemşerum nereyesun sende mi PES ETDUN?:)
Hakko elini çabuk tut bir ortak bul, yada sat. Beymeni alan patron bayılır, piyasada kötü şeyler oluyor. Bak artık alarko alatonların değil. Senden vazgeçememin sebebi o dur
NETAŞ 1SEN 2 YATIRIMCI İLİŞKİLERİYLE KONUŞAMADIM BİR TÜRLÜ, ŞU TELESEKRETER YÜZÜNDEN.
cıty'nin sattıklarnı deuche karşılamış yabancı ağırlığı hemen hemen zirvede sayılır.
Bu başlığı şu anda 14 kişi okumaktadır. (1 üye ve 13 ziyaretçi)
kitapci34
kalabalıksınız beyler, sizler göremiyorsunuzdur.
3.8x ler geçildiği an yeniden 4.0x-4.1x lar...Bekliyoruz keyiflerini...
Bıst güvenli bölgeye ev yapmakla meşgul, oraya yerleşecek olanlar da podyuma çıkacak değiller ki, mahmut paşadan giyindiririz.
blöf yapıp gittim diyeyim o zaman alırlar da, yalan söyleyemem ki.
72 ye çakılı kaldı maşallah kıpırdama yok ..
Bu zilli bilançoyu düzeltmeye başladıktan beri böyle, eski oynaklığı yok artık, duruldu evlenmelik oldu.:)
Valla öyle gibi bunun bilanço nezaman acaba bilginiz var mı herkes bikançoyu bekliyor beklenti alınır gerçekler satılır diye bişey vardır ama vakkoda tam tersi galiba :))
cıty'nin satışları durmuş, düne göre çok az ama artıda.
senin bilançondaki düzelmen yerin dibine batsın
dedik volatilitesi yüksek kağıttır, geleceği satın alır
sen uyuz eşek oldun
hiç değilse trend olan hisslerden birisine vaktinde binerdik.
3 ay kaldı yıl sonuna.
Hissede hacimde dustu.votalitede.isteksiz.menepoza girmis kari gibi spegin.cani hic bir sey cekmiyor..ne emm.ne gom.. Kababa tabirle.bekliyecegiz menepozdan cikmasini.
Alarkonun başına gelene bak, bir de fiyat hareketine! kendimize kızıyoruz bu piyasaya girdiğimize birde, neden girmeyeymişiz ki? yada neden satıp da kenarda bekleyelim ki, hangi gerekçeyle?
kitapçı baba eczyt den çıktın mı ?
Geliyoooo geliyoooo...Fenerbahçe (3.8x ler) geliyooooo...
Yine gedikle merill topluyor bakalım ne çıkcak altından
Lütfen herkes kendi akıl süzgecinden geçirsin hisse topiklerinde yazdıklarımı.