Çaya zam gelmiş. Çayda zararlı galiba:) Zam zam zam daha çok zam...
Printable View
Çaya zam gelmiş. Çayda zararlı galiba:) Zam zam zam daha çok zam...
basarlar mı öğleden sonra
Seçim öncesi bedava çok dağıtıldı. Millet ona saysin. Konvertör,karakemal vs falan mitinglerde acayip stok yapmıştır ha! General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenmiyorum dolara powell konuşacakmış
Beyaz çaya %15 indirim yapılmış.
Her iki çay enf. sepetinde eşit değerlendirildiğnden; %15 çay zammının enf.'a etkisi olmayacakmış.
Nispeten nötr bilançolar açıklamasına rağmen bir çok ihracatçı firma dövizin düştüğü-daha da düşeceği beklentisi ile çok büyük satışlar yediler. Burada satış yapan yabancı beklenen faiz indirimlerinden nemalanmak için tl tahvilde pozisyon artırdılar. Döviz yükselince ihracatçı şirketlere alımlar gelmeye başladı, bist'in direncinin temelinde bu var.
Sayın arkadaşlar 6 aylık bilanço linkleri ve iyi performans gösterenler:
http://www.borsanalist.com/aciklananbilancolar
İncelemeler devam ediyor.
Ayrıca bugün ve geçtiğimiz hafta/ay en çok yükselen/düşen hisseler:
http://www.borsanalist.com/en-cok-artan-hisseler/
Bol kazançlar. :)
Günlük trade edenlerin çıkabileceği noktalarda şu anda biraz geri çekilme yapabilir , gün içi git-gel hariç dahada yükselirmi bilmiyorum lakin haftalık açılışla beraber dün ve bugün güzel ivme kazandı aylık barıda muhtemelen + kapatır.
Bora Bey, haklısınız. TSK konvoyunun vurulması nedeniyle Genel Kurmay Rusya'yı da suçlayan sert bir açıklama bile yayınladı ama bu haber olarak manşetlere çıkamadı.
3 sivil meselesi hem doğru hem yanlış. Gerçekten ölenler bizim asker değildi ama tam anlamıyla sivil de değillerdi. Bunlar TSK'ya eklemlenmiş cihatcı ÖSO mensuplarıydı. Anladığım kadarıyla Suriye konvoyu hedef alırken özellikle askerimizi değil bunları konvoyumuzla birlikte hareket eden öso cipini hedef almışlar.
BİST kırmızı olma yolunda ilerliyor sanki.
Ben şimdiye kadar forumda kimseye küfür etmedim. Bana küfredene de güldüm, geçtim. Trafikteki magandalara nasıl takılmıyorsam, bunlara da takılmadım. Forumdaşlarımdan kimse de bana bi laf etmedi altta kalıyorum diye. Boşuna dememişler "ite dalaşacağına, çalıyı dolaş" diye
İsa'ya sormuşlar ne yiyelim, ne yemeyelim ki kötü olmayalım diye. Cevap vermiş, istediğinizi yiyin, yalnızca ağzınızdan çıkana dikkat edin. İnsanın ağzından girenler değil, ağzından çıkanlar kötü eder demiş. Bu diyaloğu öğrendiğimden beri küfürlere olan hassasiyetimi kaybettim, kötü laf sahibinindir deyip geçtim.
Forumda bana küfredenlerin hepsi de ceza aldılar, bazıları da tümden uçmağa vardılar. Yönetimin bu konudaki hassasiyeti takdire şayandır.
Bu kadar laftan sonra bir küfrü hakettim mi ne dersiniz? :)
viop 23 e kadar uzama ihtimali varmış after parti gibi bişey olur mesaide bakamayanlar akşam eve gidince oynarlar öyle bişey olursa
Yanlış anlama...Amacım sana hakaret etmek değil.Ama dogru mu anladim.Şimdi sana ana avrat kufretseler çaliyimi dolasacan...?@ekfuture..ben olsam dava açarım.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şortçu bir arkadaş vardı,hani geçen sene şort,don hepsini kaptırdıydı,bir kaç ay başlığa gelmemişti,ancak son zamanlarda doların zoraki düşüşünde yine gelip mikserlik yapmış,hatta bir gece burada hepimize nasıl süper güç olduğumuzu,diğer ülkelerin bizi nasıl kıskandığını falan anlatmıştı...iyide dolar biraz yükselince yine yok oldu hayırdır:notr: yeni şortu da kaptırdı herhalde...:kahkah:
TL bir iluzyondur..
Syg,
TR 2 yıllık tahvil 16,26 15,59 4,30 16,26 16,26
TR 5 yıllık tahvil 16,45 15,43 6,61 16,45 16,45
TR 10 yıllık tahvil 16,37 15,98 2,44 16,37 16,32
Kötü söz sahibine aittir.
Dolar topiği burası arkadaş.
Eylül diyorduk.Yukarı yönlendiyse erken kalkan yol alır denilebilir mi
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamaz, saygılarımla.
Günlük tl faizlerde düşüş var. ing günlük 18 den 16.5 a çekmiş
demek ki dolar daha da yükselecek.
Sn selka "malum başılktakiler" diye taş atmak üzere bilgilenmek için gene başlığımızı şereflendirmişler...:)
Burada al-satçı tipinde adam az.
Trade niyeti olmayınca da grafik, analiz falan sadece işin hikaye kısmı olarak kalıyor.
Daha da ilginci, dolar kuru bir ay içinde 7 lira olsa, ne kadar kişi dolarını satmış olur doğrusu tahmin bile edemiyorum.
Bu yaklaşım ve de EGEDÜK'le müşterek kavramımız olan "his" durumu ile geçen yıl bu zamanlar da 7 liralık zirveyi kaçırmadı mı çoğumuz?
Dolar hızlı çıksa, bunu destekler mahiyette bir iç dış kriz bizi yerimize mıhlar.
Neyse...Göreceğiz olanı biteni.
ABD'li ünlü yatırımcı Mark Mobius, altına yönelik destekleyici açıklamalarına bir yenisini ekledi. Mobius, "Altın fiyatları ne olur?" sorusuna "Yukarı, yukarı ve yukarı" cevabını verdi. Mobius, yatırımcılara fiyata bakmadan altın alın çağrısı yaptı.
Sayın Bora Yaşar,
İkinci seans BİST kırmızıya gider diye hissettim ama .....
Bakalım seans sonu ne olacak?