MARSLI sattın dimi elindekileri...
Printable View
MARSLI sattın dimi elindekileri...
Abdulkadir Selvinin yazdigibsiyasi partiler ve secim yasasinin Ekim de meclise buyuk olasilikla gelecek olmasi olasiligi Imtiyazli hisselerin imhasi icin surenin cok daraldigina isaret ediyor
Partiler yasası çok uzadı. Ama içeriğinde bizimle ilgili bir güncelleme gelirmi orası net değil o yasaya çokta güvenmemek lazım. Selvinin yakın zamanda bu konuda bi yazısı varmı bilmiyorum daha önceleri ilk komisyon kurulduğunda bişeyler yazmıştı diye hatırlıyorum. Şöyle bir yazı yazmış temmuzda partilerin ticari faaliyetleri ile ilgili bi güncelleme göremedim.
https://www.google.com.tr/amp/s/t24.com.tr/amp/haber/abdulkadir-selvi-yazdi-iste-akp-ile-mhp-nin-secim-ve-siyasi-partiler-yasasi-taslagi-uzerinde-uzlasmaya-vardigi-ve-varamadigi-maddeler,968511
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çok ciddi bir yatırım hedefleri, yatırım planları var. İnanıyorum ki çok kısa zamanda Birleşik Arap Emirlikleri ülkemizde ciddi yatırımlara girecek."
ayın 26 kuruluş tarıhı kurucular a bir güzellik yapsa iyi olur. normal de bu zamana kadar yaparlardı ama kendilerinin medya da gelecegi göremeyen hep kendi istedikleri gibi surecek sanan bir sürü aptal yönetim kurulu olarak tarihe gececekler bu kasadan cıkacak paradan daha cok acı verecek inşallah
Bu hafta hedef 300 lere yolculuk var anlasılan alan sevinemiyor hep bir satıcı
var satan ya haber düşerse diye endişeli fiyatı yukarı cekiyor izlemek daha zevkli bir gün birinin elinde patlayacak satanın kötü bir yatırım olarak anlatacak öbür boyu
garanti bankası 1.5 yıldır net alıcı dikkat ettiniz mi? birisi topluyor topluyor belki virmanlayıp tekrar kendi alıyor tam bilemiyorum. ama işbtr işatr işkurda durum içler acısı tez zamanda zararını herkes kurtarır umarım
Bu hisse alınacak ise en iyi fiyat normal şartlarda belli fiyatta hacımın artısı olması gerekir zırvede veya bu fiyatlarda alanlar zarar yazar 4 yılda tek bu konuda istikrarlı hareketler sergiledi
Not haber akısı harıc
Ytd
Avukat Ünal somuncuoğlu internet sitesindeki telefon numarasından iletişime geçtim açılan davaların yöntemini yanlış bulduğunu Eylül ayında kalabalık bir grup ile yeni dava süreci vs toplanılacak dedi isterseniz sizlerde bir görüşün
370binden de birisi alıyor. Böyle değerlendirmek lazım.
Son iki senedir bu isin hangi yasa ile bitirelecegi soylenmisti . Boyle ozel bir konu zaten bangir bangir konusulmaz . Meclis acilinca secim ve siyasi partiler yasasi meclise gelecek o zaman icinde olup olmadigini hep beraber gorecegiz . Lakin gordukten sonra zaten herhangi bir aksiyon almak icin kimsenin zamani olmayacak ..
Bu hisselerin geri dolasima girdigini hic dusunmuyorum ..
Hafta ya kaldı satamadı hisseleri 1 emir 2 lot vardı kactan aldıysa artık fiyat kırması gerekir coin kadar olamadı yönetim de atamalar vardı hakan başkan da acıklamalarda bulunmuş yorum yazdım yayınlandı ama. Sildirmiş artık kim rica ettiyse borsa gündem de rahatsız oldular biraz agır oldu ama bunlarda yüz yok utanacak
Aynı yorumu burayada yazarmısınız
bakalım buradan da sildirecek mi
Burda biz bizeyiz orda haberi okuyan cok onun İcin bunların her haberine yorum yapıyorum. Medya ya demec vermek boy boy fotoğraf koymakla adam olunmuyor. Ne zaman yanlıs tan dönerler hak yerini bulur rahat ederler
Bizim tahta kapandı sanırım atr yi gecti hisse sen işkur sun kendine gel ver ayarı
Ytd.
Aynen, satıcı görmeyince darlanıyorum. 370 ci abimizi bekliyoruz.
Hisseler yavaş yavaş toplanıyor
maşallah 🧿
garantı 1yılda 20 edet toplamıs 380 dekı hısseyı almayıp bır gun sonra 438 dekı 2 hısseyı almanın matıgı da yok kademeler e baskı icin koyan da kendıleri gibi koyanın malını alıyorlar gibi geldi normalde hıc olmasa tavanda hisse olurdu o da yok garip bir durum beklemeye devam
ytd.
Bu konu belliki ne banka ne hükümet tarafından pek açılacak gibi durmuyor sanayi birleşti arkası gelmedi bi mucize dava mahkemeden sonuç gelirse gelir yoksa hikaye
Bu hafta satısın olmaması 2017 den beri görülmüş degil erdogan ın acıklamalarında hep bir satıcı vardı tabi önümüzdeki haftalarda ne olacağı belli olmaz hisseler gizlice toplanmış ta olabilir bu fiyata satmak istemeyenler de satışa koymamıs olabilir.
Benim İcin degişen bir durum yok zaten bekliyoruz
Degeri buralar olmadığı bir yıllık temettü fiyatı oldugunu da biliyoruz davalardan kurucu ya haksızlık yapıldığı sonucu cıkarsa gecmiş dönük belli bir yıl temettü ödeme kararı sonucu cıkması beklenebilir
Sonucta adaletsiz bir durum var vasiyet ve anayasal bir guvencesi var adelet yerine gelecekse bu yanlıs tan dönülecektir.
Ytd.
Alıcı varmıydı dostum bide kaçtan vardı
Alıcı satıcı hıc yoktu bu hafta ben göremedim ondan yazdım atr gibi oldu diye gecen hafta 2 emir 3 hisse vardı 370 te insan merak ediyor ne oldu da koymaktan vazgeçti
Ytd.
Evet çok ilginç
Bu haftada satıcı olmazsa teorin pekişir dostum
Seçim yasası çok gündemde acaba siyasi partiler vs içiçe olup partilerin banka hisselerine ilişkin yeni bir gündem oluşturulurmu
Bu is olacaksa bu sekilde olacak...
Siyasi partiler yasasi ile .. Cok degil bir ay icinde herkes gorur ve bu forumda zaten bu is nihayete erecegi icin kapanir ..
Meclis 1ekimde açılıyor.hayırlısıyla siyasi partiler ticari faaliyetlerde bulunamazlar ifadesi çıkarda bu işler hız kazanır.hayırlısı
Bu ay mahkemelerde var olumlu haber gelirse bize yeter
Ytd.
370 ci abimize geldi bugun Eylül ayı indirim ayı fiyat kırmalısın indirim olursa talep gelir 460 tan beri ıyı fiyata satacagım derken düştüğün duruma bak şimdi buralarda beklemenin anlamı yok indirim %5 iyidir
Ytd.
Siyasi partilerin ticari faaliyet yapamayacağına ait madde zaten mevcut yasada var arkadaşlar. Daha önce bu maddenin genişletilmesine yönelik duyumlar gelmişti kulislerden ama sonra bıçak gibi kesildi unutturuldu konu. Meclis açılır açılmaz gelmez daha bu yasa zira hala tam metnin oluşturulduğuna dair bir haber yok. Güya her iki parti tamam dedikten sonra bile diğer partilerin görüşüne sunulacak daha ama ben sanmıyorum. Hazır olduğunda hızlı bir şekilde geçirirler. Umarım yasadaki tanım genişletilir ama bu yasayla olacağına dair hiçbir kulis bilgisi yok.
Bu İŞ, BAE ya da Katar yatırımı ile çözülebilir şahsi fikrim. Kanun ile çözüleceğine inanmıyorum. Erdoğan'ın BAE yatırımı açıklamasını beklemek lazım. Sağlık ve gıda sektörleri dahil çok ciddi yatırımlar gelecek şeklinde haberler var. Yeni yıla İş Holding ile girileceğini bekleyenlerdenim.
:halay::halay::halay: az kaldı
Ya bu MARSLI sırf rüzgar.. Ama iyi moral veriyor SAOĞOLSUN.
2018 den beri hıc bir söylediği cıkımıyor hala burda yazmaktan geri kalmıyor boş yorum yazıyorsun biz bıktık sen bıkmadın. Gülüyorum sana marslı kendini harcadın buralarda