Tüm hisselerde açığa satışı yasaklamışlar
Printable View
-10 oldu borsa
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Agalar
Hukumet kanadindan bir aciklama gelmemesi sert bir seyler yapilacagina delalet gibi...
Diger yandan aciga satis yasaginjn sadece bugun icin olmasi ve son is gunu olmasi sebebiyle
H.sonu karsilik verip bu is kapanacak mi dusuncesi uyanfiriyor bende
Uzun soluklu birsey dusunulse aciga satis neden bir gunluk yasaklandi
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Ama param olsa buralardan girerdim 😀
Bu brezilya borsası ile(bowespa) ile eşitlenmekten korkuyordum. Her zaman öyle olmuştur. Onlar bizim yanımıza geleceğini biz onlar kadar düşerek eşitlendik.
Tüm ppf ile hisse yoğun alacağım mac, mps, tkf diye düşünüyorum 3e böleceğim.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asla
Daha hizli depar atacak ve stopajsiz olanlar
İki kisim bolunebilir
Altin fonu yada direk altin...
Virus ve savas haberine karsi
Diger kisim ile
Aft
Tte
Mac
Uclusunu yapardim...
Muhtemelen savas olmaz
Bir sekilde kapanacak
Kasim suleymani zamanida iran yuzde yuz savas acacak dediler
Gitti iki bos alani vurdu kapandi
Oyle savas kolay degil...ytd
Uzun vade dusunenler icin...
Altin fonu ppf uzeri getiri saglar
Olaganustu durumlarda ise kunde atar
Afo alinabilir...acikcasi giriyorum...😀
Ytd
Allah benim iyiligimi versin...dayanamadim
Afo aldim...
Tte aldim...
Aft aldim...
Mps aldim...
Mac alamadim. Yerine mps aldim...
Beni suriye degilde virus korkutuyor
O da kapanacak gibi...
Fon ve hisse boyle zamanlardaki hamlelerde kazandirir...kaybettirebilir de
Sansimiza kaldi
20 ser k lik aldim
Allah ne verdiyse girdim desem...en son bu olayı seçimde yaşamıştım o zaman maldaydım...-10 açmıştı ve çoğu hisse tabandı...ozaman acemiydim sabah aceleyle sattım akşam çoğu hisse + kapatmıştı..
tabi konu farklı ama borsa sever bu tepkileri vermeyi önemli olan bu seviyelerden girmek/girebilmek
Bu işten anlamayan ve baya çömez olan bu arkadaşınızda yaklaşık %12 zararda ve dahada zararala bu günü kapatacağını gördüğü TCD var. ne dersiniz beklesek zarar düzelir mi ? bu aşamada ne yapmak gerekir.
Fatihim akilli hamle
Ama benim onumde iki dusundurucu sey var
Birincisi virus tr de cikti aciklamasi gelirse ki kacisi yok illaki olacak
O zaman bist ne tepki verecek
Bence bu dusus onu da kapsadi gibi
Kapsamadiysa daha da duser
İkincisi ise ekonomik verilerin sikintili olmasi sebebiyle olusabilecek bir kur atagi ile bistin uzun bir sure yataya baglamasi durumu...
Bu ikisinin ucunu gorsem bugun bende senin yaptigini yapardim ama yukarida belirttigim gibi alim yaptim
Portfoyumun yaklasik onda biri
Kalaniyla topyekun altin fonumu alsam grammi karar vermeye calisiyorum
Ytd
Üstad dayanamamıssınız hemen girmissiniz umarım iyi olur sizin icin. Ağzım yandı fonlardan virüs ve suriye durumu netlesmeden girmem, bakıyorum da avrupa borsaları virüsten dolayı gündlerdir -3lerde bugunde dahil, ülkemize bulasması durumunda bununda etkisi olacaktır beklemekte fayda var bence.
Cok bilenler kayip 😀😀😀😀
111 bine kadar tepki bekliyorum ordan çıkış yapacağım tcd, tkf, mac alımlarını.
Ülke olarak bizi negatif etkileyecek durumlarımız var ama avrupa bir haftadır bizden daha çok düşüyor.Virüs bile olsa kurumlardan ciddi açıklamalar gelmiyor.Dünya ilginç bir hal aldı piyasa yapıcılar virüs olayını kullanıyor olabilirler yada virüs bize anlatıldığı kadar masum değil.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kol kesmeyelim dedik dedik kol gibi girdi aferersiniz, fonlardan %12 hisselerden %15 zarar, bugün fonlar yine zarar yazacak.
haftaya ne olur kim bilir, herhalde bizim portföyleri sıfırlayana kadar böyle devam edecekler.
ek alım yapayım diyorum hangi birinden alayım şaşırdım aldıkça her seferinde daha da düşüyor. dipsiz kuyu gibi,
bilmiyorum ne olacak bu işin sonu, daha virüs olayı türkiye de görülürse 90 binlere gideriz herhalde.
Ya iste uzun vadeci olmak bu kadar güzel birşey.. senin sirketinin bacasi tütüyorsa bist30 hissesiyse korkma abi borsa herdustugunde alim yapiyorum maliyet dusuruyorum nakitini ona göre ayarlayacaksin biz zaten biliyorduk suriyenin buralara getirecegini 100-105 bine dusecegini sirada virusun turkiyede gorulmesi kaldi oda bi 90-95 bin bandina çekse oralardan kademeli cok guzel maliyet duser sen 90 binlerden mali toplamayip 124 binlerden girersem ben daha ne diyim? Temettu yatirimcisi olun uzun vadede kaybetmezsiniz.
Bugün en büyük voleyi sabah açılışta viop'tan bist 30 hisselerini toplayanlar vurdu. Hangi kağıdı aldıysan 15% kar yazdı.
Dolar 6.61'e geldiğinde satıma başlanabilir.
ben de aynı görüşteyim. aslında böyle zamanlarda yapılacak işlemlerden çok güzel voleler vurulabilir, mesela pazartesi bir yüzde 4 veya fazlası da olabilir ama sütten ağzım yandığından yoğurdu üfleyerek yemeyi tercih edeceğim. çok riskte çok kazanç, az riskte de az kazanç vardır. ben aza razıyım, çünkü aza kanaat etmeyen, çoğu hiç bulamaz moduna geçtim. herkese bol kazançlar dilerim
Dolar alınır mı peki?
Tcd, mps, mac ve aes petrol alışı girdim ya nasip.