Çok teşekkür ederim
Printable View
karışmak gibi olacak ama
temel verilerini, hikayesini, bilançosunu, hatta sahibi kim
ne yer ne içer bilmiyorum, sadece teknik bakarsam
haftalıkta aylıkta 2 li tepe var 1.42 de
tipik diğer hisseler gibi 2019 rallisinde 2 ye katlamış
çok güzel flama yapmış, 0.58 hedefli, oraya gelirse bakılabilir
0.80 lerde yakalayan olduysa burda dikkatli olması gerekir,
https://img510.yukle.tc/images/81122020-04-22-tskb.PNG
Sen çok hızlı hareket eden arkadaşsın, emekli kağıtlarında ne yapacaksın :one:
Ayrıca ucuz mu tepeden %15 iskontolu dipten %50 yapmış 1 ayda
https://img510.yukle.tc/images/46182020-04-22-dohol.PNG
https://img510.yukle.tc/images/29502...-22-dohol1.PNG
Çekik gözlü Asya’ların borsası kıp kırmızı
Bu petrol eksi olayı
Global çaplı ayı ıslığı gibi oldu
Resmen ayılara meydana inin çağrısı gibi oldu 🐻🐻🐻
Gıda alın sagliktir:)
günaydın, hayırlı işler..:) ))
Yaklaşık 1.5 saatlik üflemeden sonra
Dow da artıyı sildik 🐻🐻🐻
Sopaya devam 🙃🙃🙃
Dax daki artı da silindi şimdilik
Şimdi Fox haberi izliyorum da
Dünya Sağlık Örgütünün sekreteri İnan’ın bana daha kötüsünü görmedik DİE açıklama yapmış
Arkadaş liderlere bakıyorsun zirve gördük diyor ticarete açılacağız diyor hayat normalde dönecek diyor
Dünya sağlık örgütü ise farklı konuşuyor
Kime inanacağız anlamadım
Siyasilerin oy kaygısı var
Dsö de kime hizmet ediyor kim bilir.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Corona, DSÖ nin var oluşunun en büyük hüsranıdır.:rtfm:
Kuzu demisken, gosterilen yada sizlere yansitilan dogru dogru degildir. Heersey goz boyama. Bu DSO yu ciddiye almak gerekmez.
dsö çin de durum kötüleşirken acil durum ilan etmeyerek ilk toplantısında fonlara çıkış sanşı sağladı dow düşüyordu o kararla tekrar tepeye yöneldi
150 binci serkan o ara faizler düşecek 150 bin olacaz diye milleti gazlıyordu
halbu ki o karar köprüden önceki son çıkıştı
hala kendini savunmaya çalışıyor twiter hüstadlarını geçti
ABD de arkadaş ile görüşüyorum
Toplu mezarlar kazılıyor , Cenaze araçları 2 katlı tır şeklinde geliyor diyor
Trump ticareti açacağız diyor
İyice kafam karıştı
Halkın içinde ki halk neah açar diyor Trump
Trump farklı konuşuyor anlamadım aga
DSO'nın durumu "yalancı çoban" ile aynı....
İtibar yerle bir, kimse ciddiye almaz artık söyledikleri "doğru" olsa bile...
Öyle ya da böyle en geç mayıs ortasında dünya normalleşecektir, normalleşmek zorunda..
Günlük hayatta bazı tedbirler alınarak, uygulanan diğer kısıtlamalar kaldırılır...
Büyük ihtimal Türkmenistan taktiği uygulanacaktır, belki o kadar katı olmayabilir..
Basında çok fazla haber yapılmayacaktır..Zaten neredeyse hepimiz için herşey normalleşti, kötü ama durum bu maalesef..
Sosyal medyada da yapılan paylaşımlar özenle temizlenecek büyük ihtimal..
Harelde büyük ihtimal öyle olacak
Haydi coronayı ülkeden sildin diyelim
Abi yurt dışına kapalı olsan ayrı nane olmasan ayrı nane
Ya ne olan olsun diyecekler
Şimdi Türkiye de corona bitti desek
Uçaklar açık olsa tekrar başlayacak
Nede olsa 1 kişiden dünyada 2.500 milyon vakaya bulaştı
Sanırım ülkeler corona olan olsun ayakta kalanlar bizimdir mantığına geçecek
dsö da kim varsa yargılanmalı değil sallandırılmalı ipte
Bu coronadan çıkartılacak en büyük olay bence
Yerli ve Milli Üretim
Ne olursa olsun Gıda / Hayvancılık / Tarım buna çok önem verilmesi gerekiyor bence
Ülke Gıda / Hayvancılık / tarım bu 3 konuda kendine çok rahat yetebilmeli
Bu yüzden Hayvancılık / tarım çiftçi aşırı desteklenmeli
Gerekirse özendirilmeli bu işler ..
1 toplu iğne dahi üreteceğim diyen adama kesinlikle destek verilmeli
Esnafı / tüccarı / sanayiciyi / Sağımlık süt olarak görmekten vazgeçmeli
Way adi Dow way
Sen Zabaha kadar yerlerde sürün
Bizim açılmamıza az kala burnu dik
Benzin döküp yanacaksın
kendi kızını döve döve öldürmüş,nasıl bir babasın,nasıl bir insansın,kıza çoçuğu,sabi daha o ,çok üzüldüm,,sabah sabah sinirden elim ayagım boşaldı yaww,
Benzin ve Mazota indirim geliyormuş
31 / 41 krş
Kaynak : milliyet
Sen piskopatı hapisten apar topar çıkar sonra baba cani...evet baba cani ama suçlu kim?????? Susan da suçludur..
Avrupa vadeliler yeşil ...... abd senatosu küçük işletmelere yönelik 484 milyon dolar kurtarma destek teşviğini okeylemiş ....abd vadeliler yeşik şangai hafif artı da yurtdışına paralel yeşil açılırız diye tahmin ediyorum.
Günlük Bülten (Yatırım Finansman Menkul Değerler)
GÜNLÜK BÜLTEN
Piyasalarda Dün…
¢ Dün güne satıcılı başlayan endeks, seans başlarında görülen zayıf görünüm gün boyu devam etti. Global piyasalardaki satış baskısının da etkili olduğu BIST100 günü %1,34 değer kaybıyla 97,619 puanla kapattı. Yükseliş trend desteği 97,250 seviyesi üzerinde tutunmayı başaran endeksin güne yatay bir seyirle başlamasını bekliyoruz. Satış baskısının devamı halinde 96,800'ü ilk destek olarak izleyeceğiz. Bu seviyenin altında kalınması halinde ise sırasıyla 95,600-93,000 desteklerine geri çekilme devam edebilir. 98,300 seviyesini ise direnç olarak takip edeceğiz. Bu seviyenin üzerinde kalınması halinde yeniden 100,000'ler test edilebilir.
Günlük Bülten (A1 Capital)
Bugün gözler TCMB'nin kararında olacak...
Yurtiçi piyasaların gündeminde bugün TCMB'nin faiz adımı olacak. Geçtiğimiz ay toplantı tarihi öncesinde karar alarak, faiz indirimine gitmiş ve politika faizini %9,75 seviyesine çekmişti. Bu toplantı için tahminlerin yelpazesi oldukça geniş. Fakat medyan tahminin daha çok 50-75 baz puan aralığında bir faiz indiriminin gelmesi yönünde. Kararla birlikte açıklanacak metin oldukça önemli olacak. İçeride diğer bir gelişme ise Türkiye, Rusya ve İran'ın yapacağı üçlü görüşme olacak. Suriye ve İdlib gündeminin ele alınması beklenen bu görüşmede gelecek açıklamalar yakından takip edilecek. Fiyatlamalara baktığımızda ise kur 7 TL seviyesine yaklaştı. Dün 6,9969 ile 2018 yılı Ağustos ayı sonrasında görülen en yüksek seviyesi görülürken, bugünkü gelişmeler ile bu hareketin 7 TL üzerine taşınıp taşınmayacağı önemli. 7 TL çevresindeki hareket adına alınacak stratejiler daha çok temkinli olmayı gerektiriyor. Borsa İstanbul ise dün günü 97.619 puanla %1,34 aşağıda kapattı. Günlük işlem hacmi ise 10,5 milyar TL olarak gerçekleşti. Bankacılık ve Sanayi endeks gruplarının negatif katkı sağladığı endekse daha çok teknoloji ve gıda sektöründe yer alan hisselerin pozitif destek verdiği gözlendi. Endeksin 94.000 - 95.400 destek bandı üzerinde kalması yukarı yönlü hareketin 100 Bin seviyesine gitmesi adına önemli olacak. Bu noktada içeride olduğu kadar global piyasalara olan paralel hareketi de baz alarak küresel gelişmelerin seyri ve petrol fiyatlarındaki görünümde önemli olacak.
Bedavaa petrool bedavaaa 16 dolardan brentim var..
116.100 ve 150 2/10 daha etti 3/10 cort
saat 10.00 öncesi 115.750 altına atar umarım...
sn dalgacı maşalllah palanın canına okuyorsun. :bravo:
Adamcağız bi nefes alsın. 100.000 selfisi için yırtınıyor her türlü.