Hoş geldiniz. Hep beraber bol kazançlar inşallah...
Printable View
Sayın alican 34 hoşgeldiniz ayaginiz uğurlu gelir umarım
20/12/2022 - 20/12/2022 tarihinde KRON TEKNOLOJİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 109,60 - 109,60 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal
tutarlı alış işlemi ve/veya 570.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte
KRON TEKNOLOJİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 20/12/2022 tarihi itibariyle %24,44 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına
düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/eb3coca.PNG
Yeni kap:
Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Lütfi Yenel'in bugün
borsada gerçekleştirmiş olduğu pay satış işlemleri ile ilgili olarak KAP'ta
açıklanması talebiyle şirketimize göndermiş olduğu açıklama aşağıdaki gibidir:
"Kron Teknoloji A.Ş.
sermayesinde kurumsal yatırımcıların payını yükseltmek, pay piyasamızın
derinliğini ve likiditesini artırmak, sermayemizin daha geniş bir yatırımcı
tabanına yayılmasını sağlamak amacıyla ödenmiş sermayemizin %3.99'una tekabül
eden sahibi olduğum 570.000 adet payı bugün Borsa İstanbul Pay Piyasasında
109,60 TL fiyat üzerinden tamamı kurumsal yatırımcılara özel işlem geçirmek
suretiyle blok halinde satmış bulunuyorum. Söz konusu satış işlemi sonrası Kron
Teknoloji A.Ş. sermayesindeki payım %24,44 olmuştur. Kamuoyuna saygıyla
duyururum."
Gün sonumuz...
https://i.hizliresim.com/odi8iwp.PNG
Belli olduğu kadarıyla Cuma takasları...
https://i.hizliresim.com/ctww7mo.PNG
Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Lütfi Yenel'in bugün borsada gerçekleştirmiş olduğu pay satış işlemleri ile ilgili olarak KAP'ta açıklanması talebiyle şirketimize göndermiş olduğu açıklama aşağıdaki gibidir:
"Kron Teknoloji A.Ş. sermayesinde kurumsal yatırımcıların payını yükseltmek, pay piyasamızın derinliğini ve likiditesini artırmak, sermayemizin daha geniş bir yatırımcı tabanına yayılmasını sağlamak amacıyla ödenmiş sermayemizin %3.99'una tekabül eden sahibi olduğum 570.000 adet payı bugün Borsa İstanbul Pay Piyasasında 109,60 TL fiyat üzerinden tamamı kurumsal yatırımcılara özel işlem geçirmek suretiyle blok halinde satmış bulunuyorum. Söz konusu satış işlemi sonrası Kron Teknoloji A.Ş. sermayesindeki payım %24,44 olmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyururum."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1088821
Yukarıyıda ekleyelim tam olsun dedim.
Bay L. 12,60 TL den aldıklarını 109,60 TL den verdi Allah daha çok versin :))))
Kurumsal yatırımcılara gittiğine göre yakın zamanda çok daha iyi yerlerde göreceğimizi düşünüyorum.
Hadi bakalım... Kurumsal kim aldı aceba.... UNLU menkul mu?
YTD.
https://technologypartners.paloalton...sting/Krontech
Bide bu vardı ama yeni mi eskimi bilmiyorum.
https://nvd.nist.gov/vuln/detail/CVE...#range-7414750
bide şu var ne olduğunu anlamadım.
ytd.
Hayali bir sirketin 36.5 tl'den %10 hissesini (hem de A grubu) yıllık %30 faizli borcla alsam, 8 ay sonra borcu kapatacak kadar hisseyi 109.6 'dan satsam sirketin %4'ü yapar. Cepten 5 kuruş vermeden +6%* hisse ve %4 B/A grubu değişimi.
109.6/36.5 =3.00 tatlı tesadüf.
Konu dışı Sn.Usta nerdeki aceba.Uzun zamandir yazmadi
Bundan sonra genel kurula gidip orda yapılan bu ayak oyunları ile ilgili bir paydaş olarak her türlü soru sormak şart oldu, nedir bu yakında şirket level üstüne level atlayacak bu oyunlara vaktiniz de kalmayacak ama hala düşük fiyattan ne kadar mal toplarım dertleri, yok efendim mal istiyorsan yukarı gideceksin veren yok diye etik dışı iş yapmak hiç yakışmıyor yok para lazımdı sattım deniyor ise fiyat hareketleri belli eder yarından sonra bakalım.
Belki de satmisimdir sayin Yildiz Tozu :)
2.46 dolardan satin almisti Zeynep Yenel. Simdi 5.85'ten Lutfi satti. Yaklasik 2.4 kat.
Dolayisi ile sayin Yatir'in tavsiyesi'nin dedigi gibi, bir borcu kapatmak icin satis yapilmis olabilir. %10'luk hisse alisi, simdi 2.5'te biri %4'luk hisse satisi. %6'lik bir kar. Ustune A grubu hisse. Oradan satmak olmazdi, dolayisi ile satis B grubu hisse uzerinden oldu.
Temiz para (!)
Keske haberde gerekce yazmasalardi. Derinlik artirmak icin falanlar. Cok cirkin kaciyor.
Kimse, kendi malini neden sattin diye sormazdi. Sattim dersin olur biter.
Diger taraftan, dun aklimdan geciyordu, bu satis, ya Lutfi toplu alis yaptiysa diye. O zaman yine pirelenecektik. Neden 40'tan almadi da 110'dan aldi diye. Bu, senelerce once 12'lerden alis yaptiginda olmustu. Neden 4'lerde iken almadi diye pirelenmistik.
110'dan alinca mi daha kotu dusunurdunuz, 110'dan satinca mi? Buna karar veremiyorsaniz sikinti yok demektir..bence..Gecmiste 12.6 alimini yasayanlar ne dedigimi, ne hissettigimizi daha kolay anlayacaktir.
Yatirim tavsiyesi degildir
Piyasada ki olumsuz veyahut karamsar havayı kırmak için bugün yatırımcılarib gönlü alinmali diye dusunuyorum :)) algı herseydir bunu arçelik de öğrendim be zaman ki patron un alisi bitti satıcılar guclenmeye başladı akşamına bir haber geldi bir geri alim programı daha gelmişti ve fiyat birden 67 den 85 e çıkmıştı ama arcelik patronu hiç alim yapmamıştı
Bundan az değil 1 sene öncesine kadar piyasasınin en kurumsal yazılım şirketi logo yazılım idi ama bana sorarsaniz vizyonu beş para etmeyen bir şirket ne oldu peki bu süreçte herşey garanti değil iste enflasyon karşında eridi gitti şirket ürünlerine fiyat artisini istediği gibi yansıtmadi reklam falan da yaptı ama nafile yazılım isi yapacaksan vizyon olarak en beğendiğim kront gibi yapacaksın hedefin global pazar olacak riskse risk hamama giren terler
Ne oldu derinlik çoğaldı mı 10 kademe de 1 k anca var satış tarafında gerçekçi olalım mı patron hisseyi ederine getirirseniz derinlik artar yoksa alan yapışır lotuna öyle tahta sığlaşır kalır her geçen gün daha da sığlaşır bekledikçe işiniz zorlaşır.
570.000 lotu alanlar hemen satmak için almamıştır umarım...Geleceğe yatarımdır inşallah...
Siber güvenlik pazarı gün geçtikçe çokkkkk büyüyecek.. Biz de bundan payımızı öyle ya da böyle alacağız...
Ciddi bir uluslararası yatırım fonu geçmişi olan, yeni yönetim kurulu üyemiz ile ilgisi olabilir mi bu satışın? Başkanın uzun süre önce verdiği müjde bu muydu? Sürekli dillendirdiği kurumsal yatırımcılar beklentisi gerçekleşmiş mi oldu? Çok büyüyeceği öngörülen bir şirketin hisselerini kim niye satar? Satış görünümlü bir değiştirme midir olay? Geçmişteki hisse alış/satış/devri ile ilgisi var mı bu satışın? Bu durum müteakip dönemde hisse fiyatına nasıl yansıyacak? Vs.vs.
Gün sonumuz...
https://i.hizliresim.com/ei2r31m.PNG
Yarın için 2 senaryom var birincisi 125-130 arası guclenme sindirme ikincisi ise 130 üstü kalıcı işlemler sonrası zirve denemesi 130 üstü kalıcılık 4 saatlikte macdi yukarı keser ve günlükte rsi iyi tekrar 70 üstüne atar
Açıkçası yıl sonuna kadar büyük bir satış haberi ve ciddi sayıda Gartner değerlendirmesi bekliyordum. Yenel ailesine yapılan hisse devrinden sonra hissenin önünün açılacağını da düşünmüştüm. Sonrasında Lütfi Yenel'in sürpriz satış haberi düştü. Hergün yeni bir sürpriz. İyi mi kötü mü o bile belli değil. Piyasa mühendisliğine harcadıkları bu enerjiyi ürün mühendisliğine harcasalar Dünya'da ilk üçte, hatta lider olur muyduk diye geçiyor insanın aklından. Gartner değerlendirmelerinin zamanlaması bile manidar. Cidden mide bulandırıyor. Sonucu iyi olur umarım.
açıkçası turkiye nın en büyük kamu ve özel kuruluşları ile birlikte is tutması kayda değer gelişmeler oldugunu düşündüm global ise daha meşakkatli ilerlemenin zor olduğu alan 2023 yılında ciddi bir teknoloji rallisi bekliyorum açıkçası birçok sebepten dolayı fed faiz arttırımın son bulması en onemli sebeplerden 2.ise yaşanan enflasyon sürecinde teknoloji firmalari fiyat artışları konusunda geri planda kaldi 2023 yılında teknoloji firmalarinda ciro ivmelenmesi bekliyorum 3.ise turkiye şartları için söylüyorum eğer katma degerli buyumek istiyorsan telnolojiye mecbursun teknoloji hayatın her alanında gerekliliği artmali diye düşünüyorum
Hisse fiyatlarina o kadar yogunlastik ki, sirket ile ilgili haberleri inceleyemez olduk.
Su en son (ya da ilk defa) yayinlanan, yatirimci sunumunda dikkatimi ceken 2 husus oldu.
Birincisi, Misir ve Hindistan yazili yurtdisi ulkeler arasinda gorulmuyor. Ruanda var, Ekvator var, Misir yok. O zaman Gartner'daki o yorum ne oluyor?
Ikincisi, son 2 senedir belki de en cok para harcadigimiz pazarlama Kamu uzerine. 2 sene once Platin sponsor olmustuk, bu sene onun da ustunde, Ana Sponsor olduk. Ama kamu satislarimiz tum satislarimizin ancak yuzde 1'i gorunuyor.
Bir baska bakis acisi ile, doyuma ulasmis Telekom alaninda belki artis fazla olmaz, ama bu Kamu alaninda cok buyuk potansiyel var.
2025'te %75 yurtdisi satis hedefi var. Bu, yurtdisi satislarin, yurticini 3'e katlamasi demek.
9 aylik raporda, US satislari tum satislarin beste biro gorunuyor. Bunda Pega satisinin 3. ceyrekte olmasi rol oynuyor bence. 4. ceyrek yurtici satislarinin artmasi ile US satis orani dusecektir. Ama yine de guzel.
Yatirim tavsiyesi degildir
Arkadaşlar merhaba,
Ekteki Bist U100 2022 Kapanış tahmini anketine katılmayanımız varsa,
Anket üç gün sonra kapanıyor.
Hatırlatayım dedim.
Bol kazançlar.:)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1#post6244795
Günün sonu...
https://i.hizliresim.com/jx9aowl.PNG
İnfo 2 gündür alıcı :wu::wu:
Yarın 125 ortalama ile verip haftaya 150 den alabilir 10 dan fazla kurum işbirliği içinde çalışıyor.
Resim net bulandırmaya çabalamak gibi bir niyetlerinin olacağını sanmam bu saatten sonra son ineceklerin inmesi bekleniyor yarın yada pazartesi makinist çuf çuuuuuf diyecek gibi bir hissiyat var içimde.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Satis olmadan önceki gun gedik in 1.1 milyonluk mali ünlü ye virman oluyor sonra bunun 570 bin lotu unlu üzerinden ayni aracı kurum a satış yapılarak yatirim fonalarina virman oluyor amaç ne anlamadim
Takaslara ben artık takılmıyorum.
Buradaki arkadaşlar istediği için arada veriyorum. Ben takasın toplu olduğu ile ilgileniyorum asıl. Bir de CITI 2-3 ay evvelki 700 bin civarındaki lotu neden sattı onu anlamaya çalışıyorum. Bizim düşündüğümüzü O düşünmedi mi? (Hissenin yükseleceğini).
Bunda da oyun olduğunu düşünüyorum.
Acaba o 570 bin lotu alan CITI miydi.
Gizleme var sanki.
Oyun içinde oyun var gibi.
Çözemiyorum velhasılı.
Ama aldırmıyorum da. 1,5 yıl evvel 169 benim hedef fiyatımdı. Çok çok üstüne çıkarız inşallah ortaklarım.
Az aşağı gelsene ufak bi işim var senle kron teknoloji hissesi çok değil dünkü kadar bi eksi daha yapıver.
Halka açıklık %64.75 oldu geçen hafta 60.76 idi netaşta paylarımız varken % 90 idi bana göre hangi açıdan bakıldığına göre değişir son yazdığım yüzdelik.
Yatırım tavsiyesi değildir.
BofA'ya ve patrona kızıyorduk fiyata kumanda ederek yükselmesini engelliyorlar diye. Onlar istediğini elde edip kenara çekilince de olana bakın. Bu saat oldu işlem hacmi yok gibi. Ceza bitince düzelir umarım.
Demek istediğim buydu bofa siz tahta böyle oluyor iste Birde hisse satış sebebi derinlik olussun diye imiş pehh
130 üstü haftalık kapanış haftaya zirve aşımı getirmi yoksa 120-130 arası yatay mi takilicaz
Haftanın sonunda...
https://i.hizliresim.com/h0e06zy.PNG
Buralarda biraz takılacak gibi 119-142 arası...
La kro.... O yıl bu yıl dedik inandık.... Yine hüsran eyleme...
Açıkla şu 100 milyon karı Uyuz etme adamı....
ytd.
https://www.amazon.com/gp/product/B0...0?ie=UTF8&th=1
Şu saati sizede tavsiye ederim.