yarın teknik sıkışacak gibi. pozisyonu bozmadan izleme tarafında kalmak daha mantıklı görünüyor. burada alsan alınmaz satsan satılmaz. bende hala nakitte beklemedeyim... y.t.d.
https://i.hizliresim.com/TZcpHQ.png
Printable View
yarın teknik sıkışacak gibi. pozisyonu bozmadan izleme tarafında kalmak daha mantıklı görünüyor. burada alsan alınmaz satsan satılmaz. bende hala nakitte beklemedeyim... y.t.d.
https://i.hizliresim.com/TZcpHQ.png
Şortcunun 600 puanını yedi bugun.
Onu bilemem .
Ama burada hisse başlıklarında banka veya aracı kurumda vs fon yönetenler var profesyonel yapan .
Artık niyeti nedir değildir ben bilemem zaten ilgilendirmez herkesin kendi hayatı kendi tercihidir
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bankacılık endeksi 132 binler üstünde iş yapar... altına inerse sıkıntı... y.t.d.
https://i.hizliresim.com/a2WR2s.png
Tek sattıkları bankalar tüpraş eregli. Endeks 120 bin olsa tüpraş 96 olmayacak . Ne alsak çıkmıyor. Ne satsak cikiyor. Endeks 125 bin olsa eregli 10 tl olmayacak. arkadaş kriz birtek bunlarami var.
GUBRF piyasa değeri PETKM i geçmiş 9,752 milyar olmuş, PETKM 8,743 milyar TL.
Satışları 4,616 milyar TL. Genelde piyasa değeri ciroyu geçince daha detaylı incelenmesi lazım sektörüne göre.
TKFEN'de de gübre üretimi var, o kadar da değerli değil.
esenyurt bugun yaşananlar berbat şehir yapılanması nasıl yapılır ve sonucunda nasıl sel milyonlarca zarara neden olura güzel bir örnek . beton seviciliğin geldiği noktanın ürünü.
Kadın traderlar aslında bu işde başarılı olur, iç güdüsel olarak tehlikeleri ve hileleri daha iyi seziyorlar, tabi kendi parası ile yapması lazım.
Ben gözlemledim
Bu kesin yanlış
Onlar paniğe çabuk sevk oluyor
Hemde acaip
Hiçbi havayolunda aynı anda çift bayan pilot olmamalı
Teyyareyi kumanda ederkene
Flight bilmemne porograminda
2 kadın paylit
tehlikede biri aglamaga başlıyor diğeri lovyeyi bırakıp arkaya topuk :)
viinnn turizm
Hayırlı yolculuk diler
23 Haziran Salı 17:08
NASD** .TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK SEVİYESİNİ GÖRDÜ
Arkadaşım anlattı idi. 2 deniz feribotu mu diyorsunuz istanbulda başka bisi mi işte insanları taşıyan şey çarpışmışlar tabi bayağı ses cikmis o anda gemide bulunan tüm kadınlar bayılmış bir anda. Sanırım tehlike anında cocukları hayatta kalsın gelsin aslan beni yesin gibi bisi evrimsel olarak. Aklınızda olsun.
https://i.hizliresim.com/qhS9dE.png
PASTA... merak eden olur belki
No country for old men in remake i çıkmış. No ekmek for short men diye.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana da hep öküzler denk geliyor .
O kadar Nezaket yapıyoruz bir teşekkür etmeye tenezzül etmiyorlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada her hissenin bir hikayesi ona uygun da müşterisi oluyor. Altın işi cazibeli bir hikaye sayılır, ama zaten kozalaklar var.
Genelde haberler 1 haftada sindiriliyor, sonrası reklamasyon vs oluyor.
Büyük ve eski bir şirket birileri yükseltip BIST30 a da sokmak istiyor olabilir.
İnsan en rahat dostlarının ve ailesinin yanında oluyor, iş yerinde ve el evinde ister istemez ortama uymaya çalışıyor.
Öte yandan gerçek halini kimse kabul etmek zorunda değil. Yani asabi birisiysen ondan hoşlanan birilerinin denk gelmesi lazım, o tip insanları da seven oluyor. Aynı şekilde yumuşak veya uyuz insanlardan da hoşlanmayanlar olabiliyor.
Hiç ölmeyecek gibi yaşıyor...
133689....
:kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:
Kozalaklar da hala ucuz sayılır eski dolar bazlı değerlerini görmemişler kaç yıldır altın çıkarıldı temettü ödenmedi. Geçen TMSF başkanı kasada şu kadar para var diyordu, ama oradan hissedara ne düşecek belli değil. Paralar dolardı TL ye döndü mesela. Sürekli şirketlerin yöneticileri de değişiyor o da bir sorun.
Uluslararası kalitedeki şirketler genelde daha pahalı olabiliyor, belirsizlikler fiyatları genelde düşürüyor, tabi altın çıkacak para kazanılacak beklentisi farklı bir şey.
Filmlerde, tiyatro oyunlarında herkes kendine yazılmış rolü oynuyor. Büyük rol yoktur büyük oyuncu vardır deniyor. Hayattaki rolün ile uyum içinde yaşayabilirsen kafan rahat oluyor zorlayınca direnç ile karşılaşıyorsun.
Zamamımda bir hisse bu şekilde yükselmişti, genel müdüre sormuşlar, biri toplamış yönetim kurulunda üyelik istiyor patron da kabul etmiyor demiş. Paralı çok adam var, eğlence için de almış olabilir ya da teminat göstermek için de almış olabilir. Uzun süre toplanmış olabilir.
Bence şirket değerlemesi farklı, alıcı satıcı analizi tabi farklı bir şey.