Güzel soru, güzel cevap 😂
Printable View
Doğanın kuralları değişmez. Bankaların açlığı *birisi* midelerini doyurana kadar sürecektir. tcmb GLP ile ağızlarını tıka basa dolduruyor, ama tam yutacakken boğazlarını sıkıp yutmalarına izin vermiyor, Ağızlarında çiğnediklerini bir gün sonra mideye inmesine izin vermeden geri alıyor. Bankalar da her gün ağızları tıka basa dolu ama mideleri açlıktan zil çalar şekilde deli dumrul gibi savruluyor.
Piyasa Yapıcı Bankaların taşıdığı/taşımak mecburiyetinde olduğu Devlet İç Borçlanma senetlerinin rakkamına nasıl ulaşırız?
Glp yalnız uzun vade ongorulmez bir faiz yaratıyor.hazirandan eylüle uzun baglasakmi?15 gibi oranla.yazin acaba daha da yükselir mı?
100k+ %15veren varmiki.
garanti bankası bugün yeni para 14.15 dedi
100k ila 1 milyon arası aynıymış.
YKB. Garanti .Deniz. bunların oranları kötüdür.
E.turuncuda 13.50 günlük .küçük mevduatlar için idareder 12.55 in 1puan üstünde en azindan.
Denizbank 6 aya kadar 14,25
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
14,35
Oran 14,35 175 k
Hoşgeldin Yen'i para
Birkaç dakika önce sorularının cevabı var
6aya 14..25 vergi avantaji ile kaca denk geliyor?bilesik olarak daha dusuk oran cikiyor olmali?
14,35
6 aya kadardı ama ben 34 gün bağladım
temdite nolur onuda 34gun sonra yazarsaniz iyi olur.
odea burgan disindaki bankalar 175k ya ne temdit verirler ben merak ediyorum acikcasi .
Genelde yeni giris ve bu ik ibankanin temditeri paylasiliyor.
500k nin temditi ayni veya bir onceki aya gore fazla bile olabilirde kuçuk paralarda pazarlik gucumuz yok malesef .
Burgan odea şekerbank neden kimse bunları kullanmak istemiyo oranlar iyi bankalar tehlikede de haberimiz mi yok acaba
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Tabii ki gecmişte oldu yine olacak diye bir şey yok.
Bankacılık sistemimiz o zamanlara göre çok daha sağlam ve devlet kontrolü altında.
Ama bu ülkede en yüksek faizi veren küçük bankalarda o kadar çok insanın canı yandı ki özellikle belli bir yaşın (ben de dahil) üzerindeki grup bu bankalara sıcak bakamıyor.
Zaten o bankalar da bu durum yüzünden yüksek faiz vererek arayı kapatmaya çalışıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam o bankaların battığı zaman faiz farkları çok belirgin oluyordu.mesela 2000 li yıllarda hiç unutmam dolara yüzde 10 ken demrbank yada imar bankası yüzde 20 veriyordu .bende 40 km gidip o bankaya yatirmistim .ufak bi meblağı .ben diyim 10 bin söz deyin 20 bin ..şuan en baba fark yüzde 1-2 ..şöyle bir de vardı .bankalarla pazarlık etmeye falan da gerek yoktu misal garanti 75 veriyorsa pamukbank 85 veriyordu .
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanti 14,15
Deniz 14,25
Araplarda temditlerde iyi fark orda zaten 1 aylığına uğraşılmaz bunlarla EFT limiti koyar çıkamazsın da en gıcık olduğum ikili.
Bu bankalara devamlı hoşgeldin yapılmalı. Örnek 300 k.yı bölmeli ve 100k, 100k, 100k, halinde 33, 35, 37 gün olarak bağlamalı. Düşük faiz verdiğinde hemen eft yapabilmeli. EFT limiti 100 k,
Denize EFT limiti sordunuz mu.
temditi konustunuzmu.
Gecelik repo ne kadar? Yeni aracı kurumum %0.1 vermiş de gecelik. Yani aylık %3.Yüksek değil mi bu.
EFT limiti 100, masraf 2 tl