puahhhh ... sesli sesli güldüm llaaaaa ..nn bu çocuk nasıl bu hale geldi naptınız bu çocuğa nasıl bir duygu ve mantık seli ile büyüttünüz ... ailesini incelemek lazım ahahaha
Printable View
Amerikan deyimiymiş, başkan olupta 2. kez seçilemeyen süzme salaktır.
Neyse birisiylen, daha adaylar bile belli değilken litrelik rakıya iddiaya girmiştik, hatırlar umarım.
ABD seçimleri benzerlik bakımındanTürkiyeye döndü:oleyo:
Balkon konuşması da varmış bizdeki gibi.
https://www.bloomberght.com/facebook...l-ceza-2267874
Türkiye'de resmi temsilci bulundurmayan Facebook, Twitter, YouTube, TikTok ve Instagram’a ilk cezalar kesilmiş. 10'ar milyon cezaları hayırlı olsun.
30 gün içinde temsilci bulundurmazlarsa 30'ar milyon daha ceza kesilecek.
Sonraki 30 günde Türkiye'de vergi mükellefi olanların bu mecralara reklam vermesi yasaklanacak.
Reklam yasağından sonra 3 ay içinde hala temsilci bulundurmazlarsa bu sitelere erişim trafiği %50 ila %90 oranında azaltılacak.
Nisan 2021'den itibaren yani 5 ay sonra bu websitelerine ulaşmak oldukça zor olabilir.
Bence biden kazanır.çünkü postayla kullanılan oylar sonuçları değiştirir.zaten trump çamura yatmaya başladı bile..
Heyecan VIOP topiginde, trol buldum iki tane!:yahoo:
Bakalım koyunlasmış ahali, bu bant daraltmasına ne diyecek?
Ben sosyal medya gruplarını pek takip etmem, zaten akıllı telefon kullanmaya başlayalı ~ 3 yıl oldu.
Emme ahali 7'den 70'şe, sosyal medya bağımlısı olmuş.
Yerli ve mili corona aşımız geliyormuş:
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...geldi-6111107/
https://i.hizliresim.com/b62trI.jpg
Hay hay bakanım, adres ver hemen taşınalım.:kahkah:
Tarhana olmasın o !!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump en akilli hamleyi tesvik paketini durdurarak yapti.
Tum ABD biliyor ki, Biden secilse bile, bu tesvikler en erken 20 Ocak 2021'den sonraya kalacak.
Yeni secilen baskanin goreve baslayacagi tarih bu.
ABD'de is cevreleri ile pentagon arasinda ciddi gorus ayriliklari var.
Saniyorum, son hafta, anketlerde gorulen dar margin, iyice daraldi.
Trol lafını duyunca, Sn. Yöneticim bile heyecanlandı tepe lambalarını açtı, bu kadar nadir bulunuyor artık troller.:dvr:
Bende trump’a sempati duyuyorum. Tüm davranışlarına rağmen diğer siyasetçilere göre daha dürüst.
Ama bizimkilerin trump sevdasını çözemiyorum. Kudüsü başkent kabul eden, arap ülkelerine israille ilişki kurduran adamı desteklemek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5 Litrelik pet şişeylen süt alıyorum litresi 4 gaymeden, haftaya 5 gayme olacakmış fiyatı, emme enflasyon ~ % 11'miş Amerigo Vespucci!
Dayak başladı yine.
Dayak klubü.
Norton ben olurum 🤪🤪🤪
Marla kim olur
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Postadan Biden çıkarsa $ baskısı artacağından tcmb'nin normalden daha yüklü bir faiz artışı yapması gerekebilir.
Trump alırsa faiz artışı kademeleri ve hamle motifi 2018 ile benzer bir şekilde olabilir.
Dolara devamlı müdahale yapıldıkça iniyor ve tekrar çıkıyor,yapın 20 zaman gecikmeden+önlemli,gecikirse güle,güle.
Biraz önce Michigan da Biden'a geçmiş. Böyle kalırsa Biden başkan seçiliyor.
Biden'ın başkan seçilmesi Türkiye CDS primini yükseltebilir. Şu an 560 civarında ama başkanlığı kesinleşirse yukarı atabilir.
usd try 8,4591
eur try 9,8930
gau try 516
Seyidoğlu 1 lt. tahin 18,95
İyi akşamlar.