Trump şimdi 15 gün karantinada kalacak bu da seçim çalışmalarını berbat eder...Trump gidici sanırım...zaten gerideydi...tabii Biden'da bundan virüs kapmış olabilir...o zaman acaip bir karmaşa yani...
Printable View
Trump şimdi 15 gün karantinada kalacak bu da seçim çalışmalarını berbat eder...Trump gidici sanırım...zaten gerideydi...tabii Biden'da bundan virüs kapmış olabilir...o zaman acaip bir karmaşa yani...
Trumpın 3 Kasım secimini erteletmek icin kontrollu bir sekilde bu isi yaptırdıgı soyleniyor.Cıkar ortaya haftaya kadar YatD
Dow dan kaçan bize gelir bugün , sağlam liman REİS.
Açılış nasıl olur viopta? Bence +500 puan
ayucuklarım toplaşın hele bişey deneyecez bugün :oleyo::oleyo:
Ben Abd'de seçim olmayacak diye yüz kez yazmıştım. Tekrar yazıyorum, kayıtlara girsin. Çünkü unutuyorum.
şey dün gece 7,73 tü şu an 7,77...fdow -450 puan gibi...bakalım nasıl açılacak...
günaydın hayrlı cumalar ...dün akşam da longa girdik emanuke....neyse önce düşer sona toplar işallah...
seçimlere kimse düşük borsayla ğirmek istemez,sonuç ne olursa olsun,
bu sene noel rallisi,çok farklı yaşanacak
Trump çok şanslı birisi gerçekten şöyle düşünün
abd nin ilk başkanı olarak tarihe geçecek
''Ölürsem şehit , kalırsam gazi'' adam her iki taraftan kazanıyor.
-700lerde bence çok iyi artıya bile geçebilir..
dün +2.75 THY..
bugün vadeli -1.60... güzel kağıt SHORT için..:)
akşam burası için çok uzun vade...shortları 127.185 ortalama ile teslim ettim...unumu eledim eleğimi astım bugünlük :he:
https://i.hizliresim.com/Jd2wrT.png
hafif eksi açılış ama pozitif kapatırız diye tahmin ediyorum.
Ayhan başkan
Ben altın üyeyim
Bronz platin sadık üyelerde var
Senin statü
Rallici başkan
Statüler üstüsün abi sen
Nüansı yeni fark ettim
Arabayıda ileri park ettim
ben bu forumda 10 yıldır rallici başkanım ama bu sene ayuları tutuyorum:)
Silem ben yazdıklarımı.
Ulla altınları yazmayı unuttum. Eksi 50 milyar dolar rezerv var bizde. Niye eksi 150 milyar dolar değil? Buna üzüleceksin.
Fiziki altınları Türkiye'ye getirdik. Dolar borçlanıp altun alıyok. Fiziki altun var elimizde.
bugün AB'nin Türkiye ile ilgili kararı var sanırım...Merkel'in açıklamaları pozitifti...bakalım iyi polisi mi oynuyor yoksa gerçekten pozitif bişey mi çıkacak...
Foruma bir şeyler oldu, sileyim yazdıklarımı...
xu100 sıfırladı zararı..bizim viob hala eksi..bana f16 hadisesini hatırlattı pıyasa..
bademsel hareketler başladı yine.
trump covid olmuş.
geçen biden ile konuşmasından kaynaklı birinden bulaşmıştır.
yarın çıkar derki biden kasıtlı yaptırdı beni birilerini ayarladı vs.
prim toplamak için der mi der.
Gelen bir soru Trump'ın yaşı ve olası kronik hastalığı nedeni ile vakayı atlatamadığı senaryosu üzerine. Şu anda Beyaz Sarayda yaşananlar şu şekilde: Kabine ama daha önemlisi Başkan'ın yerine geçme potansiyeli olan kişiler, yani VP Pence, "meclis başkanı" Pelosi ve president pro temopre olarak tanımlanan Senatör Grassley hızlı bir şekilde olay yerinden uzaklaştırılıyorlar.
Vefat senaryosunu bir kenara alıp cihaza bağlanma senaryosu üzerinden gidersek böyle bir durumda 25'e 3 devreye girmek zorunda yani Başkan'ın görevini sürdüremeyecek durumda olmasından dolayı Başkan yardımcısının "acting" yani defacto başkan olma durumu. Başkan iyileştiği taktirde TM ve Senatoyu bilgilendirerek görevi geri devralıyor. Reagan ve Bush bu maddeyi ameliyat oldukları dönemde kullanmışlardı.
Şayet hastalık Başkan'ın bu maddeyi devreye sokmasına fırsat tanımadan ilerlerse 4. madde başkan yardımcısı ve kabinenin Trump'ın ülkeyi yönetecek durumda olmadığını ilan ederek yine Pence'in görevi devralmasına kapıyı açıyor. İlgili maddeler için : https://www.law.cornell.edu/constitution/amendmentxxv
Bu senaryolarda süreye bağlı olarak seçimin de erteleneceğini düşünüyorum.
şant manukyan...
trump semptomsuz atlatır. muhtemelen onlarda da karantina ya 10 gün ya 7 gündür avrupa karanntinayı 7 güne indiriyor çünkü