kardes o dusunceysen carpılacaksın hatırlatayım.kolay para yok bana pek o bekledıgın olmayacak gıbı gelıyor
Printable View
Spot U 30 1625 çoooook önemli.
Üstünde kapanış(akşam seansı eşdeğeri dahil) yarın umut çiçekleri açtırır.
1680 bıdaha gorecegını dusunuyorum cokmeden evvel sonrası net degıl
1652 stop loss
WASHINGTON (AA) - ABD Başkanı Donald Trump, Demokratların seçimlerde usulsüzlük yaptığı iddialarını yineleyerek, "Demokratlar Senato'yu ve Beyaz Saray'ı bizden çalmaya çalışıyor. Biz buna izin vermeyiz, sonuna kadar savaşacağız." açıklaması yaptı.
şu devir hikayesinde bir problem olurmu ! soru isareti
Adnan Bali istifa haberi doğru değil demiş. Habeturk.
adamlar her turlu sortcuyu opuyolar....164ten 1 saate 1500 caktı.....sorttta para kazanmak zor....herkes cokus beklıyor ama kolay olmayacak....tek tesellı hacımlı kırmızı...2 oldu benım sıstemde....150 800 her daım calısır....gıbı
Çok fena çekmeye başladı beni bu viop walla..1-2 aydır hep sanal şuradan açarım ederim diyorum..Genelde tabi LONG ağırlıklıyım..
Hep de bildim..
Bugün bi daldırmış çıkarmış dışarıda idim ne oldu bilmiyorum ama gerisin geri saracak gibi de hareketler yapıyor..
Yani bilmiyorum göz göre göre adam trend yapıyor alıyor falan..Bunun gerisinde kalmak istemiyorum..
shortçuya yağmurlu günde su bile yok, diyor.:)
Son dakika haberi:
70 kat daha hızlı bulaşıyor! Corona virüs mutasyonu ile ilgili korkutan açıklama...
İngiltere'de ortaya çıkan corona virüs mutasyonu dünyanın farklı ülkelerine sıçramaya devam ediyor. Gelen son dakika haberine göre; Slovakya'da, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) İngiltere'de görülen mutasyona uğramış daha hızlı yayılan türüne rastlandı.
Slovakya Sağlık Bakanı tarafından yapılan açıklamada, virüsün 70 kat daha hızlı şekilde bulaştığına dikkat çekildi.
AJANSLAR
Son Güncelleme: 5.1.2021
https://www.sabah.com.tr/saglik/2021...izli-bulasiyor
TKFEN tavan oldu QNB alımları vardı. %73 ve 9 milyon lot tek alıcı. Körfez yumuşamasını fiyatlamış olabilir.
tebrık etmek lazım tekfenıde tavan yapacak gunu bulmus kısmetse petkımıde yapmadan gocmez heralde
GOLD 1950ye öpücüğü verdi.
Şimdi 167x vadisine yuvarlansın bakalım.
bana kalsa yarın karar gunu bunu yazın bır yana dojı aksam yıldızı olabılme ıhtımalı var.1681 ustu atamazsa dusus ıçın ılk adım atılmıs olabılır ben dıyımde sonra duymadık uyarılmadık olmasın sevgılı ahalı ıyı aksamlar.
Evet yukarı deptürdü ve biz şortladık sonra aşadan kapattık,her deptürdüğünde açıp aşadan kapatıcaz. şortcu geldik şortcu gitmemiz lazım. Trend dönerse daha belli değil çünkü erken sevinmeyek ama ilk defa şortcuya temiz para dağıtttılar bugün.
Dün akşam hangi arkadaş demişti 6 ila 8 aylık bir düzeltme başladı diye,bence mümkün
Bakalım sistemler sata geçsin graflar kafayı büksün üüüle halay çekeriz.
bugün kü kırmızıya tek halay çalışır benden :halay:
Emeği geçenlere teşekkürler.. İyi akşamlar
En güçlü iki savaşçı: Sabır ve zaman.
borsadaki en önemli şey de algıyı temiz tutmak.