1589,Xx dahil 1590-1 yöresel alımlarımız ile.. Orti best sayılır.
Printable View
1589,Xx dahil 1590-1 yöresel alımlarımız ile.. Orti best sayılır.
Cok sağlam long jontratlar yazıldı ama almasına izin verip verip basıyor odunu arada ıslatıyor dinleniyor bi tur daha dövüyor.
Ne dayak yedik be :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ara sıra indikatörler uyumsuzluk yapabilir..bende buna aldinmis mı oluyorum şimdi..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ehhhh işteee biraz düştük galiba..:oleyo:
neeeee ahahahaha
https://i.hizliresim.com/locHUl.png
1590 da gitti....2 şer,2 ŞERrrrrrrr .... :halay:
ytd
Gene siz en akıllıca yaptınız kapanışa doğru denemek daha mantıklı..
İdi..
Şimdi ppz da ısrar benim gibi yanlıştı..bu gün long flat hata diye kendimde dedim..
Evet hataydı..
Sabah ola hayrola..
Güzel düşürdüler ..
Yarın yüzde 2 yapmalı ki zarar çıksınSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmuşlarından bile topluyoruz an itibariyle 1591-2-3-4 ve aralıklarıyla, bulunsunlar.. OrtalaMalık..
Nerde o şimdi alsa çizse yukarı kim ne diyebilir diyenler ?..
Kafa ütülenmiş haftalardırDır ).
SPOT (BOFA 17.10 da -705 mlyn du -400 mlyn kapattı, gene kapanışta aşağıdan +300 mlyn mal aldı)
https://i.hizliresim.com/rA0eUi.png
son 5 dk kim aldı bu kadar???
bugün lonk stop olduk ah şu son minör dalgalar ahh... hatırına sağlık olsun...
arkadaslar kısısel rahatsızlık vermıssek affola kımselerle sıkıntım yok amac gordugumuzu paylasmaktı umarım hasarsız herkesın saglam kazanc ettıgı gun olmustur.
Senle aynı pozdayim ya .. büyük ihtimalle vade sonuna kadar sürünecezSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanışa göre uziLaşma even saysak & .Seven,Xx son işleme göre kârda ortiyiz.
Poz miktarı veri nays, ideal fazlası )
Makas iyi mi 5000e çıkartsın mı pala söyleyeyim.
Abi ister long ister short yapın
Ama, bist 100 4.5 eksi kapadı.neci olursanız olun, bu tablo çok acı ve beni çok rahatsız eden bir tablo...
Yani 4.5 artı olsaydı, gene aynı durum
Bir kağıt 10% eksi de olur artı da ama bist....
BOFA nin oyuncağı olmuş bist. Bugün bunun en büyük ispatı. Adam her kâğıtta devre kestirdi tek başına ya.....
Yazık valla...
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
Başkan eline sağlık alıngan değiliz sıkıntı yok benden yana helal olsun görüş önemliSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende öyle girdim an itibariyle zarardan kar[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük trade ediyoruz, alıyoruz satıyoruz ama arada bi orta vadeli konjonktürde yapmayınca olmuy
15 ocakta ne dedik yukarda yazmışız.
şindi analez edecek olursak
bugün 1625 seviyelerinde kavga olsada olmadı gibi bişii, enteresan
gremli boğalar çoktan tüymüş izlenimi oluştu.
Ayuların keyfine kaldı bistcik
dım tıs dım tıs dım tıs
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
175 üstü ortalaması olan shortlarımla kısa bir vedalaşma yaptım. 165-166-167 arası tekrar shortlarımı geri alabilirim umarım.Ek 26740
Yeni KY tadını aldı artık düşüşün bir daha hisse alırken üfleyerek alır...
50 günlük hareketli ortalama
1570 xu30
30240 us30
yarın tepki gelebilir.
bol kazançlar...
3 oldu Bravo...net 3 kişi gerçek viopcular... tebriklerSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.