Mecbur yaptıracaksınız.zaten diabet olduğu için asıl size şart.
Printable View
Mecbur yaptıracaksınız.zaten diabet olduğu için asıl size şart.
Evet, çift doz.
döviz ; döviz açığı , döviz kredisi çeken, döviz borcu olan şirketlerin ense kökünde boza pişiriyor resmen
Allah dövizle borçlanan şirketlere güç kuvvet kolaylık versin , ne diyelim
döviz artısı olan şirketlerde, yarım dönüm bostan modunda
son bilançolara göre
Net te (Döviz Varlıklar- Döviz Yükümlülükler)
döviz borcu/DÖVİZ açığı çok olan bazı şirketler
thy : - eksi 80 milyar TL
pegasus: - eksi 5.7 milyar TL
sasa: - eksi 4.9 milyar TL
fordoto: - eksi 4.9 milyar TL
petkim: - eksi 1.4 milyar TL
Aşı konusunda;
Karar kişiye bağlı olmak üzere;
Biontech aşısı daha tavsiye edilebilir...
Yine yanlış topiğe daldım, dolar gayme başlığı deye girdim meğer sidiği koyulmuşlar topiğiymiş, ne aşısı yahu?:oleyo:
Şey : 8,3131 civarı gezdiriyor.
Not: Bugün henüz dayak yok.
Aha zopa ıslak ıslak
Şey : 8,2869
Dayak klubü
dolu dolu kademelerle çıktık
boş boş iniyoruz :he:
alanları patlatmaya kalkarlarsa
kötü olur:yes:
https://files.catbox.moe/76btcu.JPG
:bravo:
tamam mı devam mı ?
-> trend desteği(mart ayı kapandı gümledi:yes:)
https://files.catbox.moe/n1jxyq.JPG
Anayasa Mahkemesi, HDP'nin kapatılması istemiyle açılan davada, eksiklik tespit ettiği iddianameyi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına iade etti. / Anadolu Ajansı
Türkiye CDS : 476,80
:he: politik olarak speküle edebileceğimi sanmıyorum ama;
son 3-4 gün bireysel diye tahmin ettiğim alım vardı.(panik)
dediğiniz gibi 8-8,2 bandına inerse/sararsa, faizden/vade farkından biçerler,(zaman maliyeti)
çıkışta vadeli spottan kopup farklı bir dünyaya gitti.(artı makas)
az takılsın orada, panikle alanlar 8,8 de anca kaportayı düzeltir. :he:(faiz/makas zarar)
yazık olur :yes:(gelirse o banda/1 ay sararsa)
Hdp davası kaynaklı düşüş bi yerde gaz bulmadık dava iade wdildi usule ilişkin eksiklik tamamlanınca geri yollarlar
Hazine:
-Brüt dış borç stoku 31 Aralık itibarıyla 450,0 milyar dolar(Önceki 435,1mlr)
-Brüt dış borç stoku/GSYH 31 Aralık itibarıyla %62,8 (Önceki %59,1)
Hazine:
-Net dış borç stoku 31 Aralık itibarıyla 268,9 milyar dolar(Önceki 262,2mlr)
-Net dış borç stoku/GSYH %37,5 (Önceki %35,6)
-AB Tanımlı genel yönetim borç stoku 1 trilyon 994,4 milyar TL(Önceki 2,018T)
-AB Tanımlı genel yönetim borç stoku/GSYH %39,5 (Önceki %42,6)
düşerken, isc vb alım gelirse inanırım.
tam flama dikmelik formasyon var.(bankalarda ters flama)
yüklenirler ise 1 aya kalmaz bambaşka şeyleri konuşuruz diye düşünüyorum :yes:
umarım kanal arsalarına talep vardır, proje de kapış kapış satılıyordur :he:
alım gücü/reel kur <30% un sancısı şiddetli olur..(94/2001 >x2)
Devlet Bahçeli : Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne aykırı eylemlerin odağı haline gelen, Anayasa ve Siyasi Partiler Yasası’nın ilgili maddeleri uyarınca hakkında temelli kapatılma talebi yapılan HDP, bu aşamada usul eksiklikler bahanesiyle zaman kazanmıştır.
Bahçeli : nayasa Mahkemesi’nce görevlendirilen bir röportörün kısa süre içinde ekler hariç 608 sayfadan oluşan ve 687 faili bulunan dava dosyasının ana muhtevasını nasıl ve hangi ahlaki, fikri ve hukuki müktesebatla incelediği muhakkak tartışılarak üzerinde durulması gereken bir muammadır.
Anlaşılan odur ki, Türkiye’nin terör ve bölücülükle mücadelesine Anayasa Mahkemesi duyarsız, ilgisiz ve açık ara mesafelidir.
Bahceli : Bahsi ileri sürülen eksikler veya usulü etkileyen açmazlar şühedaya nasıl anlatılacak, milli beka ve milli güvenlik mülahazalarıyla nasıl bağdaşacaktır?
Anayasa Mahkemesi hukukun üstünlüğünden mi yanadır, yoksa bölücülüğün mü şakşakçısıdır?
8.3 da momentumu düşen şey gevşemeye başladı...Dün Tüsiad da artık yeter dediğine göre ......şeyin bu hamlesi 8.45 max olarak kalacaktır..çanak kulp falan bayağı zaman alacak görünüyor...Sonbaharda Turizmden beklenen şey girdisine bakılarak şey yeni bir hamle yapabilir....Bekleyip göreceğiz
Dış borç stokunun milli gelire oranı 2020'de rekor seviyeye yükseldi
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre Türkiye'nin brüt dış borç stoku 450 milyar dolar oldu. Stokun milli gelire oranı yüzde 62,8 olarak hesaplandı. Böylelikle bu oranda rekor seviye kaydedildi
https://m.bloomberght.com/dis-borc-s...kseldi-2277677
sonbahara gelene kadar
mayıs var sırada.. :he:
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Dolar al sat'ı nereden yapıyorsunuz?Makas aralığı en düşük banka/kurum hangisi?