Erdemir örümcek ağı gibi, bir senedir hiç çıkmamış diye atlayanları uzun vadeci yapıyorlar. 😀
Printable View
Tombul Kuş motorları ısıtıyor… ✈
2023 yılı Ocak-Mayıs döneminde ise THY 11.16 Milyonu iç hatlarda, 19,8 milyonu dış hatlarda olmak üzere toplam 30.98 Milyon yolcu taşırken, 2022 yılında bu sayı yaklaşık 24 Milyon idi. Yolcu sayısı ilk beş ayda 2022’ye kıyasla % 29 artmış oldu.
Beş aylık dönemde THY toplam 199.902 sefer yaparken, 2022 yılında yapılan sefer sayısı 162.020 idi. THY’nin ilk beş aylık dönemde ortalama doluluk oranı % 81.1 olurken, 2022 yılındaki ortalaması %73.5 idi.
THY ve XULAS pozitif ayrışma devam ediyor keyif almak gerekir doğru zaman doğru sektör hisse ytd.
Pegasus PD/3,26 F/K 7,73 % 5 üzeri primli THY geride kalması doğru değil neyse ytd.
Güzel kapanış THY sadece tek hisse ytd.
Ben hissede olurum olmam o ayrı konu bugün şampiyonlar ligi final organizasyonu var eğer ülkemiz gelecekte dünya kupasına ev sahipliği yaparsa THY çok farklı noktada olur.Stadlar yenilenmiş alt yapı tamamlanmış durumda peşini bırakmamak hep aday olmak gerekir ytd.
Umarım şampiyonlar ligi kupasını İnter kazanır
Antalya'ya, 1 Ocak-10 Haziran tarihleri arasında hava yoluyla gelen turist sayısı 2022 yılına göre yüzde 37 artarak, 4 milyon 62 bin 891 oldu.
https://twitter.com/TK_TR/status/166...SP1FT57vQ&s=08
Yarını neden bekliyoruz fikri olan?
Yorum yapmak imkansız yarın için.Onemli olan THY iyi durumda olması zaten şirket kendi hissesine sahip çıkıyor gerektiğinde geri alım yapıyor ytd.
İstanbul Havalimanı'ndan 'UEFA Şampiyonlar Ligi' rekoru: 1594 iniş-kalkış ile tüm zamanların hava trafik rekorunu kırdı.
Gençler uyanın. Sabah hacimli açtık.
🧿😉💰✈🙏🏿👍💸
Keyfini çıkarmak gerekir 6 ay seçim belirsizliği kötüydü umarım acısını çıkartır ytd .
XULAS borsaya destek oluyor yaz sezonu normaldir ytd.
Kar satışını yaptım tombul kusta.ytd
Tombul Kuş irtifayı önce 200 fite sonra 250 fite yükseltmeye niyetlenmiş olabilir, yolcular kemerlerini sıkı bağlasın! ✈
Seansı iyi kapattı tombul kuş ytd.
XULAS güçlü belki 200 üzeri kalıcılık sağlar tombul kuş ytd.
Tombul kuş büyük hareketinde düzeltme yaşaması normal ytd.
Tüm zamanların direnci 8.3$!
eğer düzeltme devam ederse165 civarları dip daha altı yoktur nedenleri bende kalsın ytd.maliyetim 136 civarları büyük ihtimal tombul kuş kaldım.
Bayram nedeniyle çıkanlara umarım alım fırsatı vermez.
🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿✈💸🦅💰
Dost bi ekonomist bana; biraz bekle 143,80 dip dalgası gelecek o zaman alırsın dedi... umarım öyledir inşallah. Ytd.
Tam 10 yıl 12 gündür temettü vermeyen thy bedelsiz mi verecek? hadi hayırlısı
Temettü vermez sn fas. Ancak jöleli operasyonu çok yakın ve bedelsiz beklentim var. Vermese bile yaz sezonu ile beklentiler büyük
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakalım, bi pozisyonumuzu alalım da, gerisi kolay
Ne varsa uçan kaçan Tombul Kuşta var 😀✈
Aklın yolu bir şuan en iyisi tombul kuş ytd .
Bayramı 200 üstü rakamlarla karşılarsak hiç şaşırmam..Bu F/K da, beklentisi bu kadar büyük olan BİST şirketi yok şuanda
İki gündür ak yat hedge fonlar adına alış yapıyor
Bugün yavaş başladı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
THY deki yasal VUK mali tablolarında geçmiş yıl zararları mevcut bedelsiz ya da temettü dağıtamaz. Seneye belki
Başka bir topikte bir kullanıcı sormuş ona verdiğim cevabı buraya da yapıştırdım.
Bedelsiz falan öyle söylentiler çıkarmayın boş yere olmayacağı anlaşılınca olumsuz etki yaratır örnek bkz Froto'nun genel kuruldan sonraki fiyat hareketleri
Teşekkürler temettü ve bedelsiz konusu kapanmış oldu zaten önemli olan hisse yükseliş trendinde ara ara düzeltme yaşasa da düzeltme zamanını kısa tutup ralliye devam etmesidir ytd.
Ben gerek temettü gerekse bedelsiz olayının hisseye herhangi bir getirisi olacağını sanmıyorum.
Örnek Tüpraş bu yıl hem bedelsiz hem temettü vererek KY’yı fena çarptı.
Hakeza Ereğli’deki temettü beklentisiyle varını yoğunu yatıran KY’da bir yılda en az %100 zararı vardır.
Önemli olan sürekli karlılık beklentisiyle F/K oranı düşük kalan Thyao gibi hisselerde yukarı trend her daim yatırımcısını ihya etmiştir. Bu yıl içinde 500’ler hiç de hayal değildir. Vesselam…