Bankalara çok fena dayak atıyorlar,endexte 3060.:plc:
Printable View
Bankalara çok fena dayak atıyorlar,endexte 3060.:plc:
İçimde kalmasın yazayım.
Birgün önce tavan yapıp birgün sonra tabana giden 3.sınıf nibas hissesi gibi işlem görüyor ise ve buna tedbir almayan bir genel müdür var ise istifa etmelidir. Hiç mi utanma sıkılma olmaz.
Atatürk bankası diyoruz ama yönetenler iktidar yalakası olmuş yazıklar olsun.
Tabi bu arada isgrişimin aynı oranda yükselmesi aralararına bir kanalizasyon borusu döşendiğinizi gösterir. Tamam diğer bankalara göre statünüz farklı.Ama iktidarın engellemelerini pasifize etmek için yaptığınız çakallık küçük yatırımcıyı şekil a da ki gibi mağdur ediyor.Bir sürü bir iş yapmadan oturan örümcek bağlamış yöneticiler derhal istifa etmelidir. Ayıptır. Biraz edep.YUH diyorum.
Umarım biri okur.
Kimse yanlış anlamasın. Sitemimi para kaybettiğim için filan yazmadım. Benim 11 oyunculu bir takımım var .İçlerinde gsdde ,anele gibi oyuncularda var. iş bankasının tavana gidip tabana gitmesi ayıp bir şey. Tamam ak da düştü. Çok ayrı bir olay.
Yolunu yapmaya başladllar...
Yukarı çıkarken ses soluk yoktu,inerken neden herkes dertli,belkide o yöneticilerde işin içindedir,o yöneticiler sistemi laçka ettiler devamlı sistemleri hata veriyor,kısaca çoluk çocuk elinde esir banka,zaten düzeltmeler hep sert olmuştur,parayı sokanlar sattı gitti,yani kar cebe yakışır misali:plc:
Eklemeyi unutmusum seni. Herhalde sessiz soyleniyordun o zamanlar. El insaf be, surunen sirketin fiyati 2 katina cikmisti o zaman birlesme hikayesi ile.
Bu resesyon/stagflasyon işini hafif/yanlış yorumladığımı/yorumlandığını düşünüyorum...
2023 marta kadar vuracağı kesin de, sanki dalga genliği düşündüğümden/düşünülenden az daha büyük olacak...
Pfff. iki arada bir derede kaldım...
arz talep den bağımsız fiyat oluşumunu nasıl yönetmeli sorusu ikilemde bırakıyor..:yes:
6 milyona yakın vatandaşın yaklaşık 30 milyar lira tutarındaki icralık borcu tasfiye edilecek. Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi temel ihtiyaçlara ait sözleşmelerden kaynaklanan borçları devlet üstlenecek.
Brent aşağı gapla açılıp satıcılı gitmezse...
Yeni bir rallinin başında olabilir...
Bu petrol işi arz kaynaklı sıkıntıya evrilecek gibi...
doğa da az seçici değil hani...
şiir gibi insanları önden alır...
insan müsfettelerini geride bırakır...
dünyada 4000+ dil var..
ve doğruları/gerçekleri söylüyor...
dillerin en zoru..
3 saattir brent 102 de.. bütün asya seansı duvar ördüler..
helal olsun... ara ara dolar grafiğine mi bakıyorum diye şüpheye bile düştüm..
aynı hareketler..
işler bu derece/farkında olduğumuzdan kötüyse..
kenarda domates közleyip bira içelim :yes:
Dibindeki Iran'dan petrol almani kesti. Tup rafinerisini degistirmek zorunda kaldi. Senin istemenle olmuyor maalesef.
Rum lobisi AB/D'de bayagi calisiyor bu is icin Rus turistler oraya gidemedigi, turizm parasi bize aktigi icin.
Isi ciddiye bindirirlerse borsa icin iyi olmaz. Belki de seyhi goturmek icin secimden once diretirler. Belki de ona malzeme olmasin diye secim sonrasini beklerler. Ama zaman gectikce ustune gideceklerdir bu konunun.
Benim tek korkum buydu secimden once. Onemsiz oldugunu da sanmiyorum, gecenlerde ABD hazinesinden geldiler. En son geldiklerinden beri devlet bankamiz ABD mahkeme salonlarinda sebek gibi oynuyor.
uzun süredir hulku takip etmiyorum...
e abd adaletin merkezi değilmiydi ? neden uzatıyorlar ?
zamanında bizim beyaz yakalılar öve öve bitiremiyordu.
:he: onlar da mı bozuk çıktı...
2018 den beri sopa da sopa valla bana daraltı geldi..
** zoltanın makalesini oku.
Uzatan ABD degil, bizim taraf 2 senedir. Mahkemeye cevaplari bile 90 gun verilen surenin 89. gunun 23:50'sinde yollaniyor.
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 87 kuruş zam bekleniyor.
Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Sertbaş: Girdilerinin dolar, ihraç gelirlerinin euro olması nedeniyle sektör gelir kaybı yaşıyor
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
daha dur yeni başladı hangi ara bu kanıya vardın:)
yaşasın başlarını sevdiklerim....
0.99 da ağlamaya başlamışlar..
0.8 de hiç çekilmez
günaydın...
MOTORİN 26 TL OLDU..
son 1 ayda 5. zam sanıyorum..
Dün 23 altına sarkan granti bugün 25 sınırında:p,Ayhan başkan ne yaptı acep,24 diye sayıklıyordu,dün 23 sınırında aldıklarımı 24.50 okuttuk,ilk defa çok giden kağıtlardanda para kazandıkya:)
Garanti 25 üstünde 25.10,endex yine kudurdu 3130:plc:
Biliyorsunuz şişe 6-7 arası başlıktaydınız. O dönemde sodacılar isyanda idi. Gerçi en mağduru tarakya cam olmuştu. Adamlar 1 milyarlık yatırım yaptılar. Bu para ortakların cebinden çıktı. Tam meyveleri toplayacaklar hop birleşme.
Birleşme şirkete sinerji yaratmıştır. soda ayrı kalsaydı bu derece değerleneceğini sanmıyorum. Dünya soda külü fiyatlarına bakınca.
Siz bakmayın bu günkü 25.00TL.şişe fiyatlarına. Daha sahne almadı. İşin başında.
Benim isyanın koskoca işbankasının hisse fiyatı ile top gibi oynanmasına yönetimin izin vermesidir.10.00 tl olup olmaması beni ilgilendirmiyor. İşe o gözle bakmıyorum.
şişe de iş yatırım hedef veririr ,bir bakmışın sağda .Millet isyanda! Bilen biliyor ki .Bu size hissemle top oynatmam hareketidir.
Hacimde ilk 10'da 5 banka var.
Şimdi de kamu bankaları çıldırdı.
Her gün 2 3 Bist-30 hissesini tavana götürüyorlar.
Akabinde koydugum resimde S.S olayi ozetlemis. Bir daha okuyun. Buyuk ortak ne derse o olur. Begenmeyene de ayrilma fiyati verildi.
Soda'yi buyuten Sise'dir. Onu alip bunu alip hep Soda'nin icine soktu. Kromital'den tutun, 50 senelik cam elyafi kazanlarina kadar.
Bankalara gelince... bu gidise buyuk fonlarini malini vermesi normaldir. Verecekler ki yeni gelenler maliyet yapsin. Is Yatirim da o kadar destek atti (ben sirket oldugunu saniyorum).
HKTM
18 AĞUSTOS tahalka ırzından beri bugüne kadar % 161 hisse başına değer kazandı,tabii şirketin piyasa değeride öyle..
kıyak iş valla..
#TCMB brüt döviz rezervleri haftalık bazda 1,1 mlr$ azalarak 71,5 mlr$'a ve brüt altın rezervleri 416 mln$ azalarak 40,8 mlr$'a geriledi. Böylelikle, toplam brüt rezervler 1,5 mlr$ düşüşle 112,2 mlr$ oldu. #IMF tanımlı net rezervler 1,8 mlr$ düşüşle 13,9 mlr$a geriledi
Sevindirici bir haber.
Türk adının geçtiği en eski anıt bulundu.
https://www.ntv.com.tr/galeri/n-life...%20al%C4%B1yor.
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözleriyle halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçundan gözaltına alınan şarkıcı Gülşen adliyeye sevk edildi.