Artık tüm umudu dıjj güçlere bağladık.
Hepsibenimmm😂
Printable View
Artık tüm umudu dıjj güçlere bağladık.
Hepsibenimmm😂
Global riskli varlıkların ( coinler- nasdaq- carvana- Heps🤣) bu kadar iyi başladığı ayda , bizim içimizden geçtiler.
Xu100 ocak dibine hala %7-8 uzakta. Bizim eldekiler yeni dipler yapıyor
Ehli- sünnet borsamızda bu Cuma satışları hiç hoş olmadı. Sanırım dış güçler devreye girdi. “ Yerli ve milli” borsamız geri dönsün, herkes kazansın 😂
Çarşamba endeksi %4.8 den ( devre kesmeden) alan güç, yine dahil oldu.
Endeks + kapar mı 😂
Sasa- Hektaş tavanlamaya gidiyor
17.70 e kadar çizdi. Bakalım burdan kapatırsak günü, iyi olacak. Çizdiğide 50k lot hani. Düşerkende hacimsiz düşüyorduk
2022 nin en iyi getiri sunan borsası, Ocak ayında bir çok enstrümanın( abd hisseleri- coin- xag/ xau) çok gerisinde kaldı. İnşallah Şubat ayında telafisi olur.
Not: Xu30 aslında çok kötü de değil ama xtumy pert oldu.
Cuma sattığı bankaları alıp, endeksi yatay tutuyor palacan
Geçen sene Ocak ayının üretim tarafına yaklaşmışız. Kötü sayılmaz. Bu sene abidik gubudik zamanlarda kapasite düşürmezlerse daha iyi bir yıl olabilir elektrik tarafında.
Cuma günkü hareket olası endeks düşüşüne karşın, tahtayı daha yüksek fiyatlarda tutma çabası gibi gözüküyor.
Not: Cuma dibi tarihi zirveden %35 aşağı idi.
Bravo …. devre kestik
Kapanışa 17.00 a basta, kıvama gelelim 😂😂
İflasa doğru gidiyor olabilir mi ? Yanlış anlamayın SheLL ! :evil:
Tupraş gibi istikrarlı sahibi olan hisseye helal olsun,patron kazanıyor,yatırımcısı kazanıyor...Ytd
Sayın Gp
Carvana dayanamadim yarısını sattım
10.45 alan da kazansın
Bu nasdaq çok datlıymış.
Acırımda bunca zaman boşa geçen bistli günlere acırım.
Bir ayda yüzde yüz.
Bir günde yüzde 30.
Hemide dalır bazında
Bu hafta genele yayılan yukarı hareket olmazsa çoğu tahta endeks yeni dip yapmadan, kendisi serbest düşüşe geçecek gibi duruyor.
Bugün ay kapanışı. Şubat ayı önemli
Endeks %1.5 aşağıda. Yine her yer pert
İlk 1 saat tüm xtumy devre kessinde, rahatlasın endeks