Burası böyle bir yer, iki üç çakalın tekelinde olan yerde teknik çalışmaz.
Pala yakalarsa meletmeden bırakmaz :yes:
Az melemedik :kahkah:
Printable View
Burası böyle bir yer, iki üç çakalın tekelinde olan yerde teknik çalışmaz.
Pala yakalarsa meletmeden bırakmaz :yes:
Az melemedik :kahkah:
yukarıda soru sorduk insan cevaplar kınıyorum esefsu ile !!
1-bir soru daha takasta satılan lot yok ama birden bir aracı 3 milyon lot almis görünüyor bu halka açık olmayan kısımdan mi çevrilmiş oluyor
2-borsada işlem gören tipe dönüşüm tam manasıyla nedir
Taşınan Açıklara devam edilmiş, Gün içi gerçekleşen açıklar da büyük artışlar var, bunların büyük bir kısmı gün içinde kapanıyor, Benim bu paylaştığım açıklar da kapanmayıp bugüne taşınanlar, Fiyat yükseldikçe açık artar, açık arttıkça da fiyat yükselir döngüsü devam ediyor, THYAO EREGL AKBNK GARAN HALKB İSCTR YKBNK PETKM SAHOL SİSE de taşınmalar olmuş,
https://i.hizliresim.com/jjelpoc.PNG
https://i.hizliresim.com/l5q2byr.PNG
:plc:
YTD
*Fed/Mester: Ekonomi resesyona girse dahi enflasyonu düşürmek zorundayız
hele bi aylık kapanış mumunu görelim, ona göre bakarız 15 dakkalık chart üzerine teknik ihtimalleri
şaka şaka.. ekim vadenin ortlama maliyeti 3600-3620 gibi bi ortalamada 3570- 3670 gibi aralık, en yüksek açık poz artışı 24-25-26 aug günleri bu günlerde dönen maliyetler bunlar
burası pivot bölge, bunun altında kalmaya başlarsa, aşağı eğilim baskın senaryo olur, üstüne yürürse 3700 üstü kalmaya başlarsa yukarı yönde momentum oluşur, bunu izliyor olacaz.. ama yeni vade ilk günün günahı olmaz, yani yarınki trade feyk olarak kalabilir, cuma kapanışa doğru aylık mumları tekrar değerlendirmek lazım :rtfm:
https://i.hizliresim.com/84jplty.PNG
Takibimde olan.
YTD
eskiler hızlı koşan atın gübresi seyek düşer derdi...tavan tavan giden taban taban düşermi görcez bakalım....
bunu bilmiyor olamazsın, halka açık görünmeyen malları halka açık hale getiriyor patron, yani tahtaya mal basıcam diyor..
bu tür durumlarda iki ihtimal vardır, patron benim mal bu kadar para etmez, ediyorsa al vereyim sana malı diyordur, ikinci ihtimal tahtay yapmak için bi oyuncuyla anlaşmıştır, ona mal tahsis ediyor ki, oyuncu elinde hem mal hem para konumuna ulaşıp tahtayı yapmaya başlayabilsin
evet eylul ayın da da bir hissemiz olmus oldu aylık kapanısı güzel bir rovasata ile tamamlayarak TURSG :)))
Mis gibi sistem var ben gidiyom abuk subuk hiseleri aliyom tam inandiydim isgyogideceginede :) sistem bu vadeyi aldiklarini tutdiyor.
pegas gene geride kaldı.
bu ralliye göre topuklaması yetersiz bence..
ekim vadeli dakkalık grafik son 2 saat
[IMG]https://i.hizliresim.com/emufknn.png
yukarı denerse 3660- 3670 doğal direnç.. mühüm olan 3630-3640 pivot bölge, günlük ortalama maliyet bu civarda, şimdilik üstünde ama isterse aşağı gidip 3600- 3620 de görmek isteyebilir..
arkadaslar bu halka arz hktm yi de takip edin 2. kontrolmatık olabilir ilerleyen dönemde yanı satılacak bir kagıt dedil yine dayanamadım yazdım :))
yavaş al beyaa..
short olan neyin var :drunk:
gidemion işte zalım pala ayarı bozacan ...burdan kalan paramla şort..halkb ve endexis pozum şorttur arkadaşlar artık fazla gidecek yer kalmadı umarım seans sonu son bi şaka yapmaz zalım pala....
oturduk garan daki manyak işlemleri izliyoruz eylül vade -5
Şu Yükseliş Ereğliyi hiç almadan bitecek mi yanı
ya şimdi nazım gibi konuşmayayım diyorum ama sen de zorluyosun, hani diyo ya -kabahatin çoğu sende be güzel kardeşim.. eregl satış fiyatları düşüş trendinde demir-çelik ulan bu rocket science değil, spekülatif hareket çekecek bi hikayesi kalmamış, öbürü tcell zam yapamıyo, ttkom tcell vodafon hepsi özel olsa, aralarında kartel olup fiyatları 5x yapardı, ben hala turkcell full paket ayda 6 dolar ödeyerek yırtabiliyorum, zamanında 100 kusür dolar aylık fatura ödediğimi hatırlarım.. yalnış kağıtlardasın
Bankalar dahil kendileri çalıp kendileri oynuyor ,
elbet yorulacaklar :)
Kişisel tahmin böyle
o nedenle yarın çok çok önemli
hem vade başı
hem hepimiz düşüş bekliyoruz
3260 üstüne atarsa
şhortu unutmak lazım bençe
https://i.hizliresim.com/d5t6xv3.PNG
doğru söyluon dayu pala acayip mala sıkıştı aşağı veremıor bence...neapacak bugünü böyle kapatırsa yarın yatay açıp tatlı talı verecek öğleden sonra hızlanıp kapanışa doğru fışşşşşşşşş....beklıom bakalım deli saçması siz bana bakmayın emanuke çok bilsem zengin olurdum abka dayum gibin:)
endeks 0,8 artı ama ekim vade 0,3 eksi...
y.t.d
benim fulum 5 kontat dayucum siz bana bakmayın işte daha gidebilir mesafe var aslında 3230u bilem gösteremedi bugün ondan dayanamadım bastım eccükte hulk var emma maliyet kötü ...ilk tabanda rahatlarız işallah ondada olursa..neyse fazla algı ksmayalım abka gelir şincik gızar bize...:)
eksi kapanış gelse süper olur benim açımdan.
tavandan çoğu hisseyi verdim bir kısmını.
viop anlık yazdım :drunk::drunk:
iki türlü vurdum
kuş ve petoş un hacimleri 10 milyarı aşmış kim alıyor bunları:)
bankaları kim alıyor , yav tavan tavan giden kamu bankalarınınbu hareketlerini anlatan banka analisti yok ama badem analisti var onlarda çok ucuz diyor çıkıyor işin içinden:drunk: