2022 %100 dolar bazlı yukarı hareket yapmış borsada olana kadar 2022 de %30 aşağı yapmış borsada olmak kafama yatıyor çeşitleme diyelim , gram altındada pozisyon aldım babo nun topiğine grafladığım günden beri .
tşkl
Printable View
Arkadeşler stok işi felan boş iş kafa iyi olsun zinde ve diri ol bu vobdaki para hiç bir yerde yok tabi terse gelirsende batırır yani
düzdeyken kurt olursun
terste iken kuzu olursun süreye kurt girmiş gibi olur :)
eregl formasyon mevcut saatlik 42 altı kaldığı sürece aşağıda 41.70-41.35 mevcut
Metin yazayım yada onlıne olayım deme sakın yüzde 5 olsa yeter
suzan sabancı ve özdemir sabancı satıyo diyolar, daha geride 2 milyar lot malımız var, isteyene veririz -bizim banka bu parayı etmez, isteyene devrediriz" demişler güya.. bana inandırıcı gelmedi
bu arada kırmızılı banka ilk kırmızıyı yakan banka oldu, darısı diğer bankaların başına, mesela isc gereksiz derecede yükseklerde trade ediyo şu an için .. bankaların biraz serinlemesi lazım
yakın vadeyi de kızarttılar.
ALIM GÜCÜ TÜRK PARASININ DEĞERSİZLİĞİNE BAKIN
2001 Araç fiyatları.
İlk araç 12.000'miş.
Şuan 800.000.
66 kat çık artmış.
https://i.hizliresim.com/9sr8n02.png
Akbank zamanında şube kapatıp, eleman çıkarıp bugünlere hazırlandı.
Açık ve net yazıyorum
bu yüksek enflasyonun tek sebebi mevcut iktidardır ..
Kendilerine zamanında oy verdim lakin birdaha asla oy felan vermem
seçim zamanı parayı kıyıp gelip oyda kullanacağım uçak bileti kaç para olursa olsun
resmen fakir fukaranın orta direk memur emeklinin üstünden geçtiler
fakiri yerle bir ettiler zengini daha zengin ettiler sandıkda soracağım hesabını
Dünyanın birkaç ülkesi dışında
Çalışıp insanların geçinemediği arabanın telefonun pc nin hayal olduğu ülke birkaç ülke var
Yazıklar olsun
Türkiye'de ham çelik üretimi Kasım'da yıllık %30.7 düşüşle 2.4 milyon ton [https://abs-0]Türkiye'de ham çelik üretimi Ocak-Kasım'da yıllık %12.3 düşüşle 32.5 milyon ton
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüksek enflasyon felakettir ...
BÖYLE BİR HALE GELMEK İÇİN UĞRAŞSAN BU KADAR OLMAZDI NASIL BU HALE GETİRDİLER ANLAMIYORUM
TİCARET BİLE SIKINTIYA GİRDİ FİYATLAR ARTIYOR ADAMIN ELİNDE 1 SENE ÖNCEKİ MAL VAR ESKİ FİYATTAN VERİYOR YENİ MAL ALAN İŞDE YAPAMIYOR MÜŞTERİSİNİN KARŞISINDA ZOR DURUMADA DÜŞÜYOR
Türkiye'de iş yerleri için servis ve öğle yemeği var, çoğu ülkede yok diye biliyorum.
HOCAM çizgiler arası savaşı mı var ..
https://i.hizliresim.com/jshqytx.png
2 gundur aynı bolgede o kadar cok stoplattı kı elım gıtmıyor resmen , bunu bıldıgınden ufak ufak dusuyor bana gel gel yapıyor ama gırmeyecem bu sefer.
Bugun sasa ceza evinden çıkacağı için onla oynuyorlar ,
onunla ilgili graf soruluyor özl den 2 gün önce 117 de iken 132-134 hedefli topiğine graf attım oradan bakın.
yalnız ben bam bam yukarı yerine daha stabil yukarı hareket bekleyen taraftayım önümüzdeki zaman diliminde.
hedefim 170 bandındaki gap bölgesi 2-3 aylık dönemde oraya gelirse bir daha bakarız.
Önümüzdeki süreçte türkiyede
Faizler zirve yapacak
bu enkaz zor toparlanır bedeli yine fakir fukaraya ödetecekler
göstergeler yorgun bu yüzden seanslık hareketler olduğunu düşünüyorum ,
yatırım fon kapanışlarından dolayı aşağı salamıyor gibi 2022 pıst 100 tepede bir yerde teknik olarak benim düşüncem 5700-800 arası kapanış beklentim.Ama ocak başı bir düzeltme gelebilir diye düşünüyorum
Devre kesiciler paslanmıştır, bakalım...
genelde zirveler OCAĞIN SON HAFTASI oluşur..o zaman gogogogo diyelim..
TL Faiz
10Y %8,62
5Y %8,44
2Y % 8,18
TLREF %8,46
Yıl sonu bankalar rekor kar yazar. Bilançolardan önce bankalara çakış olmaz diye tahmin ediyorum.
ulan elimde bir kagıt var 7 gundur n asagı n yukarı hacim de var kagıt sabit :::)) bunun yüzünden n kagıtlar kactı
bu asgrai ücret çalışanı bir süre rahatlatır.
2 ocakta erir ehü ehü ehü yapanlar neyin kafasını yasşıyor bilmem.
Hacim yüksek ve artmıyor ise oradan mazot ikmali var demektir. Akşam pazarı en çok onlar düşüyor.
Badem hisseler arası geçiş yaparken asla endeksi ihmal etmiyor. Düşerken bir anda topluyor ne robot yapmış adamlar.
akkız da 19.63 altı 18.60 bandı gündeme gelebilir.
SPOT da BofA kararsız gibi,
https://i.hizliresim.com/pt9kvz4.PNG