nakit ağırlıklı devam ..şahsen kısa vade yapabileceğim en iyi şey şuan .. sermayeyi koru ... sermayeyi koru ... sermayeyi koru ...
sermayeyi korumanın farklı yollalrııda olabilir ama ben nakit ağırlıklıyı tercih ediyorum ..
Printable View
nakit ağırlıklı devam ..şahsen kısa vade yapabileceğim en iyi şey şuan .. sermayeyi koru ... sermayeyi koru ... sermayeyi koru ...
sermayeyi korumanın farklı yollalrııda olabilir ama ben nakit ağırlıklıyı tercih ediyorum ..
Bademsporların lokomotifi Ereğl, Kardemir bu ikisini oyuna bir şekilde sokmaları lazım.
Yabancı yatırımcı yine 300 mil. dolardan fazla satış yapmış(geçen hafta)
Bu enayilere inşallah 5 dolardan mallarımızı satacağız.:)
Bunlar 6 haftadır 1 milyar dolardan fazla satsın...3 dolardan satarlar ama biz ŞARK KURNAZLIĞIYLA 5 dolardan aldırırız...
Ali Cengizi hiç tanımamışlar.:)
Bu çakallar ,cin olmadan adam çarpıyor.
GOGOGO TARTARTAR....
Arçelik 110 dan dönüp yükseldi... Endeksde böyle bir atak yapar mı?
eregl maliyetli olabilir kaldırmak...
sanmam ordan ilerliyeceklerini...
çünkü satış için hazırda bekliyen ortak var...
çıkınca çakıyor...
40 lira adama pahalı geliyor demekki...
Türk çeliği pahalı olmaya başladı asgari ücret 450 dolara çıktı...
bu Tür hareketler kar marjlarını daraltacak...
adamlar dolarla fatura kesiyor...
bence başka taraftan yürür pala...
Bugün de eksi kapatırsa son 1 yılda ilk kez 4 gün üst üste eksi kapanış oluyor.
en maliyetsizi endeksi kaldırmak için sasa...
Taşınan Açıklar da bazılarında artış var, EREGL AKBNK PETKM YKBNK da kayda değer taşınma olmuş, açıkcı tekrar AKBNK ve PETKM i taşımaya başlamış, SAHOL da da artış var,
https://i.hizliresim.com/q9cggce.PNG
Seçimlere yakın yeni düzenlemeler gelebilir.
<<<<<<<<<
https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...lar_ID1475745/
...
İştirak hissesi ve pay alımı dolayısıyla yapılan finansman giderlerinin, devir sonrası devir alan kurum tarafından gider yazılabilmesi imkanını getiriyoruz.
...
göster 5800 ü günü bitirelim...
Şu KKM meselesi mevduatı yükseltir mi ? Bence yükseltmez aksine düşürür.
pıst 100 de dün belirttiğim destek bölgesi 5300 bugun direnç bölgesi kapanışı bunun üzerinde yapmaya oynayacaklar.
başarırlarsa 5380 takip edilecek bant
Geçen gün buraya ANGEN , YUNSA ve RUBNS portföyümü yazarak totem istemiştim. Bugün Angen - ben artık düşmekten yoruldum- demiş.
YUNSA hakkında bilgisi, görüşü olandan açıkcası yorum beklerim. Bu hisseye servet yatırdım. 80 liradan aldım. Eğer durum kötüleşirse kol kesecem ama bacak sağlam kalmalı.
Hisse alırken ilk baktığım: dolar bazlı tarihi diplere yakın- SAHİPLERİ güçlü-mümkünse yabancı ortaklı ve operasyon yememiş ,az kullanılmış hisse..:)
Mesela endeks uygun olunca NETAŞ....12 DOLARI 20 YILDA 2 KERE AMA 5 DOLARI DEFALARCA TEST ETMİŞ.. yabancı ortaklı hissedir...1 dolar dibi sayılır..şuanda 1.6 dolar...1 dolar olsun alırız abime..
Gelmezse bahtı açık olsun..
Geçenlerde 4-5 tane küçük hisse yazdım..zamanı gelince ev-araba satıp..böbrekleri rehin verip: 10 hisse alırım..:) (6 tane lokomotif)
Netaşı 2009 krizinde aldım..sonra panikle %20 zarar sattım..sonra bir yılda dolar bazlı 20 kattan fazla gitti...canım yandı.unutamıyorum..
5300 kadar getirdik :)
üzerinde kalma savaşı vericez
BoFA sattıklarını yerine koymaya başladı. Özellikle bankalarda.
Zaten öğlen de yazdım. Ya bankalarla çıkıcaz ya onlarla batıcaz..
Akkız'a dalasım var ama pas geçeceğim...
Şubata kadar hisse dağıtma işi devam eder, paraları bitirmeyin ve cetonları idareli kullanın
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor her gün hisse dağıtıyorlar.
suyun içinden yazıyorum.
Hadi evladım deh, sen 5950 geçmeden long olmam
Düşmeyen borsa çıkar...
TL'nin üzerinden geçilmiş bir dönemde dolar bazlı kağıt fiyatlarına bakmanın çok doğru bir yaklaşım olduğunu sanmıyorum...
Bu yaklaşım bizi Halkbank'ta falan olmadık noktalara götürüyor zira...
dün birisi ttrak yazmıştı kimdi hatırlayamadım tebrikler...
Ziraat Bankası GM Bloombergte..
Onun açıklamalarıyla zıpladık sanki..
TBB/Çakar: KKM'de yüzde 12 faiz oranı düşük kaldı. KKM'de fazilerin %15-17 seviyelerinde gerçekleşmesini bekliyorum-Bloomberg HT
Hocam zaten bu tür diplerdeki hisseler bilancosu vs. iyi olsa bu fiyatta olmaz.Finansallar iyi olunca 5x oluyor..Burada en önemli nokta GÜÇLÜ SAHİPLERİNİN olmasıdır.
Yoksa bimeks gibi batanlar var..TEKNOSA,DOĞUOTO bunlar yerlerdeydi..ama güçlü sahipleri olunca 20 kat gitti..
Netaş için değil genel konuşuyorum..
Küçük hisselerde dikkatli olmak lazım
Bunlarda halka açık hisse var ama fiyat yok, isim değiştirenler dışındakiler muhtemelen borsa dışı kalmış olabilir.
Bir zamanlar RAKS vardı, Brezilya'da taklit RAKS kasetleri var denince almıştım kayboldu. Emsan Çelik Tencere vardı, artık her evde çelik tencere zorunlu demiştim kayboldu, NASAŞ, Koruma Tarım kaybolan çok şirket var.
>>>>>>>>>
ROYAL HALI
ATLANTİK PETROL ÜRÜNLERİ
ÇBS BOYA
AKYÜREK PAZARLAMA
AKSEL YAT. HOL.
ANEL TELEKOM
ARBUL TEKSTİL
ARTI YATIRIM HOLDİNG
AR TARIM ORGANİK GIDA
ASYA KATILIM BANKASI
ATAÇ İNŞAAT
BAKANLAR MEDYA
BİMEKS
CLK HOLDİNG
MISH DEKORASYON
EGELI.CO ENERJI YATIRIM
EGELİ&CO YATIRIM HOLDİNG
EGELİ CO TARIM GİRİŞİM
EGS GMYO
ERİCOM TELEKOMÜNİKASYON
ESEM SPOR GİYİM
FENİŞ ALÜMİNYUM
FAVORİ DİNLENME YER.
GEDİZ İPLİK
GEN YATIRIM
GENPOWER HOLDİNG
GOLDAS KUYUMCULUK
HİTİT HOLDİNG
KAPİTAL YAT. HOLDİNG
KARAKAŞ ATLANTİS KUYUM.
LATEK LOJİSTİK
MANGO GIDA
MENSA
MENBA HOLDİNG
METAL GAYRİMENKUL
MERT GIDA
ÇBS PRİNTAŞ
RAN LOJİSTİK
SALIX YATIRIM HOLDING
ŞEKER PİLİÇ
TARAF GAZETECİLİK
TRANSTÜRK HOLD.
TÜMTEKS
Bostancı otobüsü sanıp atlayanlara verdi gibi.