Araba, giyim vs şeklin iyi olsun kaçak et seni buluyor abi. Efor göstermeme gerek yok
Enpara'dan bildirim geldi, ekpara faizi 23 temmuzda %1.91 olarak güncellenecektir şeklinde.
Hafize banka genel müdürleriyle toplantıya başlamış
Nasıl iyi oldu mu 15 yaptım diyip kurabiyeler çaylar yudumlanıyor hava bugün sıcak falan bayramda napıcaksınız …
- Düşük faizli tahvil alma zorunluluğu bizi zorluyor. Rasyonel politikalar çerçevesinde bu uygulamayı kaldırsak?
- J.Mehmet beye de sordunuz bunu. Sizler , inovatif çözümler bulmuşsunuz dedi ya.
Akbank'ta akdi faizleri 1.91 yaptı ...
silikon vadisindeki çocuklar bilir, işe pantolonla geldiğimde sorun yok ama etek giydiğim günler fazla yaklaşmayın ısırırım demiş..
aman efendim burası kaliforniya değil gavur şeyi gibi yanmaz, alim alla beştepeye çağrılırsınız etekle zor çıkılır o merdivenler demiş finansçılar..
Bana bistte işlem yapabileceğim aracı kurum hesabı açmışlar arada vuruşuruz madem.bende ziraat yatırım hesabı da var günlük kullanmadığım bakiyeyi gecelik repo yapıyor otomatik Mudi de ondan Farklı değil
Burgan,
DDKKM dolar ve euro için %15 faiz, %12 prim net, vade sonunda TL ödemeli
Bu DDKKM primi bazı bankalarda net, bazılarında % 5-10 stopajlı tartışması vardı.
Burgan %12 net prim veriyor. TCMB nın bize ilettiği bir Stopaj kesintisi yok ama "Vergisel taraf yatırımcının sorumluluğunda " diyor.
Yani yarın alınan prim için devlet vergi düzenlemesi getirirse ben karışmam diyor.
Utrade.çöm adresinden hesabınıza giriş yapıp hisse senedi işlemleri yapabilirsiniz
4m+ öğlen saatleri Vakıf + Halk bank düz mevduat 32 gün 46% , TL KKM 44% Çok zorlamadım müdürleri, +2% +1m daha denirdi ama genel kanı , mevduatın 45-50% bandına yükseleceği ve stopaj sıfırlanıp avantaj sağlanmadı yönünde.
Düz %30 TL mevduatımın bitmesine 69 gün kaldı bugün itibariyle, benden sonra biladerim dahil olmak üzere birkaç arkadaşıma hep KKM tavsiye etmiştim Nisan sonlarına doğru, hepsi köşe şu an, en kötüsü %30 kazandı 2 ayda. 1 ay içerisinde doların gevşeyeceğini de pek sanmıyorum hep üzerine koyarak gider gibi duruyor, bu getiri 40-45 bandına çıkabilir. Benim 1 senede kazandığımın da 1.5 katı gibi korkunç bir orana denk geliyor. Bana da her gün zehir. Bakalım nasıl geçecek bu 69 gün. Bayram zehir oldu resmen. Evime hırsız girmiş kasayı almış gitmiş gibi hissediyorum
Geçmiş olsun dostum, geçen sene 2021 Kasım yükselişine yakalanmıştım bende çok daralmıştım o günlerde yaşadıklarını anlayabiliyorum, yıllık enflasyona endeksli hesaptaydım, Allah tan kkm çıkmıştı Aralık ta ve enflasyon Nisan da 60 üzeri falan gelmişti. öylelikle paçayı kurtarmıştık, ama dolara karşı yinede %10 civarı ekside kalmıştım.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...96#post6462196
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Olası hükümet değişikliği ve buna bağlı olarak dövizin azar azar düşme trendine gireceği, buna bağlı olarak da faizlerin bir süre yatay devam edeceği beklentisi. Daha doğrusu bankadaki vip müşteri yetkilisinin dolduruşuna geldim ve gelinen noktada devasa bir zarar yazdı bu karar.
buyur buradan yak.
ben de bugün konuştum burganla. 600k bir müşteriye %14 net verdik iki gün önce dedi mt. net oran vermedi, miktara göre değişiyor, artık net olarak veriliyor prim oranları m.k. değil dedi. ptesi dönüşüm olduğu için çok detayını kurcalamadım. durum buysa vergi kısmı sürprizlere açık. ptesi sorayım bunu.
akbank aradım bir de.. 3-4 gün önce 13-14 net prim verirlerken dün 12 ye bugün 10 a düşürmüşler. nette.
Banka mesaj atmış 23 temmuza kadar 1.36.. Sonra 1.91..
Mb faizi %15 piyasa 45 peki hangisi dogru.tabiki piyasa.istediginizi yapin piyasa gercegi dogruyu fiyatlar.dolarda ayni sekilde.
Ek hesaplar 23 temmuz diye enpara ve yapı krediden mesaj gelmişti bana.
Şimdi takvime baktım hafta sonuna geliyor, 23 temmuz pazar.
Ek hesapta 1.91e girmemek için 20 temmuz Perşembe'den ek hesap borcunu ödemek gerekebilir.
"""Kredili Mevduat Hesabı’na (Ek Hesap) işleyen faiz hesaplanırken, Ek Hesap’tan kullanım yaptığınız gün ile (o gün dâhil) ana para borcunun ödendiği günden sonraki ilk iş günü arasında işleyen gün sayısı dikkate alınır (ödeme hafta sonu veya resmi tatilde yapılır ise en yakın iş gününe kadar geçen günler de dâhil edilir).
Örneğin;
22 Mart Salı günü Ek Hesap’ınızdan 1.000 TL kullandınız. Anapara borcunuzun ne zaman ödeneceğine bağlı olarak, faiz yansıyacak gün sayısı için aşağıdaki örnekleri inceleyebilirsiniz:
24 Mart Perşembe günü 1.000 TL veya üzerindeki tutarın ödenmesi durumunda, 22-23-24 Mart tarihleri arasındaki 3 günlük kullanım için (25 Mart – 22 Mart = 3 gün) faiz yansıtılır. Eğer vadesiz hesabınıza gelen tutar Ek Hesap kullanımının tamamını kapatmak için yeterli değilse, Ek Hesap borcunu kısmi olarak kapatmak üzere hesabınıza gelen tutarın tamamı tahsil edilecek; tahsil edilen kısım için sonraki günlerde faiz işlemeyecek, kalan kısım için ise yeniden hesaba para girişi olup borç tahsil edilene kadar günlük faiz işlemeye devam edecektir.
Ödemenin 24 Mart Perşembe günü değil, 25 Mart Cuma günü yapılması durumunda, 22-23-24-25-26-27 Mart tarihleri arasındaki 6 gün için (28 Mart – 22 Mart = 6 gün) faiz yansıtılacaktır."""
https://www.isbank.com.tr/ek-hesap
O hesap yanlış arkadaşlar 1,91 x 1,25 : 2,3875 vergiler dahil aylık net olarak
Vade sonundaki döviz kuruna karşılık mı yapıyor bu ödemeyi acaba? YOksa başlıngaçtaki kurdan mı?
Eyvahlar olsun , reisin bir numaralı dostu potin giderse yandık..
Yeni gelenler verin lan bizim gas akçelerini derseler..
Ağam biz onları yediydik .. Teeyy 2024 e ertelediydik ..Davay davayy , sen istiyor duşhh..
''Rusya'da İç Savaş Başladı!' Moskova'da Yollar Askeri Araçlarla Kapatıldı.''
https://www.youtube.com/watch?v=AJEaMlSRe_I
Odeabankda her türlü mevduata pazarlıksız %43 mevduat faizi var. Daha yükseği bir süre olmaz sanırım.