Öyle Bir param daire fiyatları düşerse sevinirim herhalde. Burada hisseler daha da düşse de alsak mal sahibi mi olsak diyin. Bundan sonra hissedar olduğum kağıtta çalışanların gözüm üstünde olacak.
Printable View
Pala biraz inciti beni bu gün. Yarın herhalde göynümü alır hazar
Sittiredin vobu mobu. Olaya bakın.
Trabzonda bir kuveytli bir suriyelinin mekanında hesaba itiraz ediyor. Polis gelince yaşanan arbedede lazin biri
polise direndiğini düşündüğü kuveytliyi yumrukluyor. Sonra laz tutuklanıyor. :kahkah:
Trabzon kuveyt sömürgesi olmuş haberimiz yok.
Aslında kuveytli suriyeli ve polis bir olup lazi sopalasa daha güzel olurmuş sanki.
https://twitter.com/umitozdag/status...LVEUlTUmA&s=19
https://i.hizliresim.com/eqt51ap.png
Geçen haftadan beri işc'yi anlamadım, cuma günü Info 6tl birşeydi, bugün alım ile 9tl oldu da, zararı nasıl karşılıyorlar ki
f_xu0301023... 55gho 839000 e geldik (yarın 8412xx falan olacak )
847000 direnç
oyun alanı 830bing--852bing olur gibi düşünüyorum
buraya kadar gelmişken 830xx i yakıp... 842--847--test eder diye düşünüyorum
852 ye giderse o işin zorlamasıdır, gereksiz hamle olarak kalabilir
trilc dan ayrı voliyi vurduk shorttan ayrı
şahit seni yengeç yemeğe götüreyim mi.
hocalar ne diyo caiz mi yengeç
yengeç caiz değilse ahtapot yirik.
:drunk::drunk:
aşşağıda babadağlı var ayasofya
neeeee
Bu başlığı şu anda 121 kişi okumaktadır. (21 üye ve 100 ziyaretçi)
EMLAK, ada1, ALPER, Ayasofya 2005+, Babadağlı, Bear_Bull, Cautionary, çıtak, el turco, fenerlilker, LeoTR, Master_Kamaji, maverick_nd, mustaf2231, NKN, nohut, pisyedili01, SEL, spectrum, Vallis, Zinedrimed
Memeabi çizgi çizdim bende 7 bin altını gösterecekler gibi sonra 11 bin/12 bin yapacaklar gibi. Senin çizgilerin ne diyor bu işe? Sakın supercycle deme dersen de bize değil ABD ye de onu. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakın bakın ne diycem
Bakın bakın ne diycem
Bugün o günmüymüş
Yoksa yoksa metin abimin ayucuklarına bişii mi oldu :drunk:
Az kaldı sıkın dişinizi, 5binden sonra 31bin
kim soğuttu seni pisyedili.
burada akıl veren çok olur.
vop yapman derler..
etme eyleme derler.. başaramazsın derler..
ama 7/24 viop topiğinden ayrılmazlar :he:
Memedabiye laf yok. Ne zaman gelse sortculari ihya ediyor. Adamı kullanmayı bilemiyoruz. Bence Pala memedabi. Vob yapmayın diye ters manyel yapıyor.
https://www.youtube.com/shorts/TO9GFw1MESo
intikam güzel şey :he:
Abicim intikam almak için geri geldiğini yazdı, memedabi intikam ateşi ile yanıp sönüyor grandsupercycle sevdasından mütevellit korkudan vob yapamıyor.
Gelelim kurufasulyenin faydalarına,
Osuruk kokusuyla virüsü bertaraf eder dediler :drunk:
tebrik edecek bişey yok ortada başarı yok..
aldık ucuza bekliyoz.
bunda ne başarı varki :)) beklemenin kömüş gibim malın üstüne yatmanın nesi başarı olabülü.
kasanın peşindeyiz dayı biz.. :oleyo: kadın ve para peşinde koşan haydutlarız.. ( burası con calma şarkısından bi alıntı)
Teknik analiz olmaz olur mu memedabi.
Bak mesela ons 1955 kırarsa soluğu 2binde alır dediler teknik olaraktan olur olmaz kısmına değil ihtimallere bakmak ve görmek lazım
Yoksa kimsenin bişii bildiği yok,
Patron 21 sonra 44 görüyorum ben orada.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emlak kral, tebrikler bereketli olsun.. endeks short. trilc long..
Sezgin Tanrıkulu'nun fezlekesi, Cumhurbaşkanlığına gönderildi
bu sefer ipi çekilecek gibi.....
Tale bazlı bakan yanılıyor, memedabi ondan battı
Dün gibi hatırlıyorum yılanoğlusu o gün 2bucuk taleydi
Yine aynı şey olursa diye korkuyor, bi sabah uyandığında yılanoğlusu tavan açarsa diye korkuyor veyahut 27 taleden 270 tale olursa diye korkuyor
Vob yapman batarsınız
<<<<<<<<<<<
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1196063
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ("Emlak Konut GYO" veya "Şirket"), kurumsal yabancı bir yatırımcının doğrudan yaklaşımını takiben, çıkarılmış sermayesinin yaklaşık %4,92'sini temsil eden 187.000.000 lot mevcut geri alınan paylarının ("Paylar") tahsis edildiğini duyurmaktadır ("İşlem"). İşlem, pay başına kapanış fiyatına yaklaşık %7,5 iskonto oranı uygulanarak 7,50 TL'den fiyatlandırılmış olup İşlem sonucunda Şirket'in 1.402,5 milyon TL brüt hasılat elde edeceği beklenmektedir.
Satış, Türkiye dışında yerleşik bir kurumsal yabancı yatırımcıya plasman yoluyla gerçekleştirilmiştir.
İlgili işlemin 21 Eylül 2023 tarihinde borsa dışı bir işlemle sonuçlanması beklenmektedir.
HSBC Bank plc ("HSBC"), İşlem ile ilgili olarak Şirket'in tek plasman temsilcisi olarak seçilmiştir.
sağol @SEL
ama cidden tebrik edecek bişey yok.
ev aldım 10 liradan şuan satsam 20 eder gibi bişey durum.
neyse herkese göre değişir durum
işte böyle.
asıl kafamdaki stratejiyi bear abiynen yapabilirsem ozaman başardık deriz :oleyo: