Tekniği çok güzel oldu bugün, umarım yarın 2.36 dener.
Printable View
Tekniği çok güzel oldu bugün, umarım yarın 2.36 dener.
Güzel teknikle bile 2.04 dener bu namussuz...
Bu günüde yedi geçen yılda buralarda bir hafta gezinip 1.20 ye basmıştı soluksuz bunun sağı solu belli olmaz teknik falan bunda 1.20 ve arada 1.51 de işler bu tam bir namussuzdur kimse burdan yanlış anlam çıkarmasın ben elimdekini buralardan hayatta satmam dediğim namussuzluğu yaparsada yüklü mal alırım ytd
Bilici de her şey mümkün geçen sene 26 mln kar edeceği belli iken gördü nereleri...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna ne kadar sövsem az oğlu az adam fırsat kolluyo kötü piyasa olsunda basayım diye..
Gercekten fiyat in bilancoyla alakasi yok
Taze taze yavas yavas veriyorlar,
Zaten hedef de yok amac ta,buyuk kismindan vazgectim,en guzeli uzmeyecek az lotla beklemek,ayni ucuzlukta cok hisse var,
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seni bile küstürmüş bu kağıt. Bu kağıdın sorunu tahtanın speği değil aslında. Senin benim gibi elinde 50-100 bin lot alanlar. En küçük sallantıda nasıl olda kardayım gibi satmaya başlıyorlar bunun üzerine diğerleri kağıt düşüyor diye satıyor. Sorun burada. Biz istiyoruz ki alsın yürüsün çatçat gitisin spek istiyor yavaş yavaş gitsin. 3- 4 yıldır bu kağıttayım halka arzdan bu yana alır satarım. genelde uzuncuyum ve kağıdın büyük takaslarında değişim yok buda spek grubunun halen burada olduğunu gösterir sanırım onlarda uzuncular.
Ytd.
Evet biraz bezdirdi,fakat diger izlemede oldugum ucuz kagitlar gidince daha da bunaltiyor insani,normalde bu kağıt diger takiplerime gore ucuz ama uyuz,
Bende beklerim biraz %5 /10 asagi gelince alırım,
Ben 2 tl alti olabilecegini sanmiyorum
Ama 2,30 ,,2,10 desek %10 yapar
Syn CUMBA KUKA bu hissede kesin konuşmak hep yanılttı bizi değil 2 lira altı 0.50 yebile gelse kimse gıkını çıkarmaz SPK nında müthiş hoşuna gider bu durum.. Bunun ciğerini sahiplerini çok iyi bilirim yanına yaklaşılacak hisse değilde 2 yıldır dedim rasyoları gittikçe olgunlaşıyor şyi ciro iyi kar yazıyor diye aldandım geöen yıl 1.40 maliyette iken 2.50 den 1.20 yaptı avazımız açık baktık bu yıl yşne 1.40 maliyet ve toplu tuttuğuz belli bir lot var bekliyorum ama umutsuzum bunun ne patronu patron ne sipeği spekmiş anlaşıldı zaten borsada böle iyi kar yazan hissenin başta SPK olmak üzere gerkes düşmanıdır... İnatlaştık bakalum borsada inat intihardır ama 3 fk var temiz kar var buna inatlaşıyorum.. Anlayacapınız burda cşddi malı olan 7 veya 8 kişiyiz bu adamlar yedşrmeyecek bende Allah biliyor yatırımlık makıma kuyamet kopsa dokunmam spek babayı alur.. Versin bakalım 1.60 civarı yğklerşz gemiyi...
Tabi soyle bakmak lazim ,
1,60 dan 2,40 yapti,burada alanlar satanlar,herkes beklemiyor biz gibi,
Su an dinlenmekte ama asagi gelerek yukardan satan birileri istedigi fiyata gelince tekrar alima başlar,
Ama ben azaltmakla cok dogru yapmisim
Aldigim kagit %5 yspti.
Bunuda 5 kademe asagidan alirim,
7,5 %total ,
[emoji4]
Bu lanet hareketi 3 liraya kadar sürdürseydi EGGÜBE geçecektim 28 lira civarından oda kaçtı sayılır bu her yönden bezdirdi hayırlısı
İyi akşamlar BLCYT ,
F/K oranı bu dediler ,
PD/DD şu dediler ,
Karı , satışları , döviz borcu O’dur dediler.
2,39 direnç üstte 2,75 oradan 3,20 dediler.
Doğru dediler. Ancak , Bist te olduklarını bilemediler.
Geçen zamanlarda 2,45lerden sattığımızda zaten bu karlar yoktu ki ; şimdi niye buralarda gezeysun gari.
Herkes kazanıwersin nolacak. Gideceğin yer 2mtlikçukur ve orada bicyt yadabaşka hisse yok 😂😂😂😂😂😂😂
Herkese bol kazançlar
Beetlejuice
Geh bili bili bili geh bili .....
Takasta Doçe ve Citi 110 000 lot mal almış. Kemerleri bağladık bekliyoruz :)
110 sende bendede var kardeş şöle geçen yıl gibi 600 zer bin alacakki işe yarasın yalnız onlarda kötü durumda gözü kara boşaltıyo
Alamadik verdiklerimizi,vermiyorlar,vayy be,ne kastin bilici,
Vay bee adi hisse bana nelere maloldu eggüb 35 lira 5 liradan çıkıp girdiğim durdo 10 liraya dayandı bu iş kar mar değil hissenin sahibinin olması işi buna patronu bile sahip çıkmıyo.. Oysa asıl kar ve büyüme bunda adam gitmiyo
Hayırlısı bakalım.
Sizinle bir kaç hissede daha beraber ortak olduk ve bu hisselerde iyi kötü kazandık sn.kazankazan.
Burada bulunmanız bana güven veriyor.Lakin bu hisse zorlu ve epey yoracak.Sabrı olan kazanır.Birde hissedeki yabancı oranını yazabilirmisiniz? Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Günaydın Bili_Bili ,
Dün 2,22 de ne uyudun be öğleden sonra , bir ara gelip nefes alıyor musun diye bakacaktım.
Neredeyse yarım saate yakın işlem görmedi.
Helal olsun senin gibi kar eden kağıda
Helal olsun senin beceriksiz acemi spexscxine
Helal olsun 1 - 2 kademe kar edeceğim diyen tahta yapıcıya
Herkese bol kazançlar
Beetlejuice
Eğleniyor muyuz gençlik ? :halay:
Durum iyi,al firsati vermiyorhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...acfd9c39d1.jpg
Durmak yokhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a47757c91c.jpg
Alan satanhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a1d824f6dd.jpg
Yabanci haftalikta 200 k almishttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...52bcde30c8.jpg
Eğer gerçekten yabancı ise yüzde 10 sınırına kadar alır. Bakıp göreceğiz. Daha öncede söyledim. incelediğim şirketlerden en iyi bilançoya sahip olanı ve pamuk fiyatı düştü buda karı artırıcak ayıca son yıllarda uygulanan gümrük vergisi sistemi ile kar artışıda oldu ayrıca beyan ettiği gibi kur riskini sıfırladıysa bilançoda bu durum iyi yansıyacaktır bakıp görücez. İnş iyi olacak.
Herkes kaptirdi sanurim benim gibi
[QUOTE=cumba kuka;3709636]Herkes kaptirdi sanurim benim gibi
Henüz değil Sayın cumba kuka daha yolun başındayız. 2,5 yıl dır bekliyoruz.!:kahkah:
Yabancı payı % 3 e çıkmış...%10 gibi bir rakama gelip uzun vade bu oranda dursa buralar dip olur orta vade... şu görüldü ki güçlü bir fon veya yabancı gelmeden kalıcı yükseliş zor görünüyor...2.50 üzerinde durup 3.30 hareketi için yeni haber veya güçlü fon lazım...kârlılık süreceğe benziyor buralardan satışların karşılanıyor olması sebebiyle...bu hafya 2.50 üzerinden 2.70 ler görülmese haftaya yine bezdirici hareketler görülür... ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi aksamlar bir haftalık takas atabilecek var mı?
Haftalikta mal almış gibi duruyorhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...df89cd455c.jpg
Günaydın BLCYT ,
Citi + Deutsche toplamı %3,41
Öğleden sonra 15:00 te tekrar bakarım.
Herkese bol kazançlar.
Beetlejuice
İyi Akşamlar BLCYT ,
Citi + Deutsche toplamı %3,70
Sewgiler ,
Beetlejuice