1 senedir saglam hisse diye bir sey yok. 60-dan TTRAK aldik 80den dustu diye su anki fiyat 30 lira.
Printable View
Dün iyi sıyırmışım son anda satarak
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senedi olanlar beklesin fakat buradan sesleniyorum kesınlik le yeniden almayın aldıkça basarlar....
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık verir sanırım, da siz alırmısınız ?
7.15 tl.yi hiç söylemeyelim [emoji35] ( yok yok ben değilim, çok şükür)
ieyh ile birleşme kararı mı var ki fıyatı eşitledi
kismen de 61 krş iken tahmin de etmişdim ytd dir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
özsermayeleri eşit değil i.ey.ho % 20-25 daha gitmesi gerekebilir
ytd dir.fikrimi söyledim.sakın ha!
Tapatalk kullanarak aracılığıyla gönderildi
ieyho ve nibas'ta düşüşler olursa cemas yükselmeye başlar mı ?
3 ü mü birleşiyor ki ?
özsermaye de birleşilirse ki bilmiyorum
nibas ve cemaş düşmeli veya i.ey. ho yükselmeli
ytd değildir dikkat edin lütfen beni de kendinizi de üzmeyin sadece fikir
yine de bana kalsa içlerinde en dolu gerçek reel şirket döküm sanayi ve müşterileri ford arçelik olması sçısonda cemas gibi duruyor
hayırlısı inşaallah
yorumlarım geçmişi okumadan güncel üzerinden olup şirketler hakkında derin bilgim yoktur.
dolayısıyla yatırım değerlemesi yapmayalım
Öğrenciyim kira paramı beraya yatırmıştım 1.83 seviyesinde girdim 2.15leri gördü telefonum kırıldı satamadım hisseyi dedim bekliyim biraz sonra düştü 1.90 küsürlara düşük bir karla sattım.Sonra telefon parasını çıkarayım diye bütün parayı avoda bastım yarı yarıya kaybettim yarım saat içinde.Cemasa girdim 0.91den bide ordan kaybettim 1 telefon parası çıkarayım diye 2 telefon parası gitti.Daha yolun çok başındayım toyum daha, bir şey anladım gidenin arkasında koşmamak lazım sanırım yeni denizlere yelken açmak en mantıklısı heralde.
Buradakilerin zararı sadece 2 telefon parası olsa keşke (Ben dahil) Seninki yine çok iyi, takma kafana kazanırsın yine
Biliyorum yazmak istemiyordum aslında ama içimi dökmek istedim.Benim kaybım bazı kişilerin kaybettikleri yanında bir hiç.Yazmadan edemedim giriş seviyesindeyim tecrübe kazanmaya çalışıyorum foruma o yüzden kayıt oldum teşekkür ederim desteğiniz için.Umarım zararınızı kapatırsınız.
Ne yaptında yol gösterdin ? Diyorum ki yeni başlıyorum öğrenciyim sigara paramı çıkarsam yeter benim için fazlasında gözüm yok zaten para hırsı olan biriside değilim.Bırakıp bırakmayacağımı ben bilirim kendimce öğrenmeye çalışıyorum bugün kaybederim yarında kaybederim böyle böyle öğrenmeye başlarım.Niye bu kadar agresif yorumlar yapıyosunuz anlamış değilim.Bu kafa yapısıyla bir yerlere varamazsınız yıkıcı değil yapıcı olun bence.Neden ? Diye soracak olursanız bilinçlenelim ki milletimiz parasını kolayca kaptırmasın.Milyonluk adamların cebine garibanların üç beş kuruş parası girmesin.Ayrıca pişmen lazım demişsiniz önün karanlık bırak bu işleri demişsiniz bilirsiniz ki pişmek için yanmak gerekir.
Ben yeni başlamama rağmen bir kere bile twitterden,faceden veya benzeri sosyal medyadan yazan insanların mesajlarına bile bakmadım başkalarının fikirleri beni geliştirmez haketmemiş olurum o parayı kendi emeğimle bişeyler yapmaya çalışıyorum.Grafik yorumlama yada temel analizde detayları öğrenmeye çalışıyorum ne speği kimin adamı abicim komik olmayın lütfen.
Ben bu hisseden karla ayrıldım ama totalde borsadan zarardayım. Uygulamakta zorluk çektiğim, basit bir taktik vereyim uygularsan karına olur. 1-hisse ile inatlaşma, kaçanı kovalama, trenim son vagonuna binme 2-zararı arttırmamak adına stoplos yapmayı unutma. 3-bu tip kağıtları alırken kumar oynadığını unutma 4-paranın 1/3 'ü hisse de olsun. Kalanı kenarda dursun (bir haberle hisseler dip yapabiliyor. İste bu fırsatları değerlendirebilirsin. Unutma NAKİT KRALDİR)
şuan borsaya girdiğiniz paranın tamamını kaybedince borsayı bırakın. eğer bırakmazsanız ben size geleceğinizi şimdiden söyliyeyim, sağlığınızı ve paranızı kaybedeceksiniz ve insanlığınız dan da çok şeylerin gittiğini göreceksiniz. tercih sizin kardeşim. aynı (strateji) şekilde devam ederseniz BU YAZIYI SAKIN UNUTMAYIN! 5/10/15 yıl sonra mutlaka hatırlayacaksınız.
YTD
Komik rakamlar gibi gelebilir :) 200-300 tl ile başladım sonra biraz fazla yatırmaya başladım toplam 1500 tlyi 2400 yaptım sonra telefonum kırıldı risk almak istedim kayıplarımı tek seferde çıkarmaya çalıştım hırslandım ve kaybettim aslında bana çok büyük bir şey öğretti bu kayıp.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.Çok önemli birşey söylediniz NAKİTTE KALMAK çok mühim bir mesele kısmen başardım kulağıma küpe oldu artık.
genç kardeşim amacın çabuk zengin olmak sa bu çok zor ama geleceğin için yatırım yapmak para biriktirmekse bu tip hisselere değil köklü şirketlere borsa da büyük düşüşlerde paranı yatır her düştüğünde ilave yapabildiğin kadar ilave et ihtiyacın olan parayla borsaya girme uzun vadede temettüsü iyi olan şirketlerde kaybetmezsin naçizane benim şimdiye kadar öğrendiğim budur
Ne akil verdiniz bea....genc kardesim para kazanmak bu piyasada bilmekten cok ongormek hissetmek gibi faktorlere bagli...mesela sen 5 tl den malyetlenelerden daha iyi yerdesin...buyuk para arsaya konur...kucuk para borsa olabilir ama yinede kazanmak cok zor...sansin bol olsun
Bu riza tam bir cakaldir...onunla yataga giren seyine guvenmeli
Ne oldu son durum..satti bitirdi mi reza...bilen var mi...kap da goremedim
maliyetim 1,89 10000 lotum var şu an hisse 0,77 de bekliyorum benden daha beterleri var anlaşılan daha da düşerse bir 20000 lot daha alırım beklerim.sadece bu hissenin bimeks gibi olma şansı nedir yani iflas eder mi
Anlamadım açıklar mısın
Bu arada meslek psikolog mu
***CEMAS*** ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu
***CEMAS*** ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )
Sermaye ve Ortaklık Yapısı Bilgileri
Son Durum İtibariyle Sermayeye Dolaylı Yoldan Sahip Olan Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı Para Birimi Sermayedeki Payı (%)
Rıza Kutlu IŞIK 253.758,32 TRY 0,11
Uğur IŞIK 253.758,23 TRY 0,11
Tolga IŞIK 215.964,15 TRY 0,09
Turgut Işık Vakfı 40.205,97 TRY 0,02
Diğer 32.174,28 TRY 0,01
Halka Açık Kısım 7.869.139,8 TRY 3,32
TOPLAM 8.665.000,75 TRY 3,66
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/726118
BIST
(24/12/2018 - 13:30:24)
kardeşim hisse bilançosunda zarar açıkladı......daha niye alım yapmaya çalışıyorsun gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum....2018'e 3. çeyrekte çok yüksek zarar açıklayan bu şirketin yerine daha alabileceğin bir sürü hisse var....tabiki karar senin....elindekileri de geç te olsa yavaş yavaş eritmeni tavsiye ederim.....bir ümit 2018 4. çeyrekte bilanço karda ya da daha az bir zararda açıklarsa o zaman bir daha değerlendirebilirsin bence........saygılarımla......
[ı]----------yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir--------[/ı]
Saka gibisin arkadasim...cemasta olanlar bilancoya gore almadi herhalde...7 den
0.70 geldi..
Riza buraya donecek tekrar goturecek diye aliyorlar...bilancoyla mi 10 da birine geldi...2 yil sonra gelse 1.40 a goturse mesela..ben hala 67 falan bekliyorum
BURASI POKER MASASI DEĞİL Kİ........ŞAKA GİBİ DE DEĞİLİM......BENCE BİLANÇOYA BAKILSA İYİ OLUR....ŞU ALACAK, BU ALACAK DİYE ALIRSANNNNN, SONUÇ ORTADA ARKADAŞIM......PEKİ 67 FİYATLAMANIN NE KADAR SÜRE SONRASINDA OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSUN ARKADAŞIM......
-----------yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir--------
Güzel yanıt [emoji106]