-
Ne oldu ya savaş nedeniyle mi bu kadar düştü herşey. Dolar8 krş atladı. Kağıt 6. 08i gördü. Valla damardan damardan alıyorlar kanı. Bir tek olası neden var, o da olabildiğince az maliyetle kağıdı toplamak. Ama sonu görünmüyor. %8düşüyor spek bile bir şey alamıyor. Yalnız takaslarda hiç içaçıcı değil. Alan gittikçe dağılıyor. O zaman spekdemi yok kağıtta? Peki spek yoksa nasıl 6, 08 dan yine 6,40a ç8kıyor?
Arkadaşın siyasi görüşü de mantıklı. Bae niye Türkiye deki bankasını satsin? Gerçi speke neden de gerekli değil. Ama gidişat iyi görünmüyor. YTD.
-
allah sabır versin ..
taaa gelip yazdıgım ilk gunku yazılarıma bı goz atın .. burda pazarlama elemanları benı spk ya sıkayet edeceklerdı .. sımdı kayboldu hepsı .. niye ? çünkü hateşin paralı bitleri bunlar da ondan ..
maaşlı don yalayıcıları sizi .. neymiş bae ye satacaklarmış .. hergün haber çıkıyordu ne oldu ? şimdi niye ses seda yok ? çakallar sizi gene malı dayayıp kaçtınız mı yoksa ..
-
6.25 görünüyor telefondan günlük alt seviye demiştim yanlış görmüşüm. 6.08 miş :)) darbe üstüne darbe.. gülüyoruz ağlanacak halimize. birinci düşüşümde snmpa %80 ile beni ayağa kaldırmıştı. zamanında satamadık ve o %80 in %65 ini kardan zarar kaybedip çıktım. sonra buna girdim girer girmez %.2.5 prim yapınca snmpa dan kaybettiğimi bundan çıkaracağım diye düşündüm. ama meğerse o seviye zirve imiş. 8.50 den 6.39 a.. bu sefer karı marı geçtim sıfırı tüketmezsem iyi.vee2 haftadır nerdeyse hiç ani hareket yok kağıtta. tek bir görüntü var keyfe keder silkeliyorlar ne gelirse kardır hesabı. gelen birşey de yok. yalnız onlarda bu amaç deva medecek ne kadar düşük maliyetli toplayabilirsek kardır gibi bir genel durum varda. ilerisi ne olacak hiç anlamıyorum. vede operasyon olmadan böyle giderse dediğim gibi kağıt kese kağıdı olur. ondan sonra nasıl kullanırsan kullan.. YTD
-
DENIZ 6,39 %-2,44 .USD/TRL 4,0910 % 0,71.Kualktan dolma tüyolarla insan birikimlerinin hepsini bir hisseye nasıl oluyor da bağlıyor?Bilinçli bir yatırımcı olduğunu ,fon yöneticisi ve borsa uzmanlarından daha iyi analizler yapabildiğini dillendiren daha sonra da ters kararlar veren sayın büyük yatırımcılara tek bir sorum olacak kulaktan dolma bilgilerle nasıl oluyorda 100 bin dolar bir hisseye yatırabiliyosunuz.Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz....
-
GÜNAYDIN HABER GELMEDEN YÜKSELMEZ ARKADAŞ EN UFAL HABERDEDE TAVAN YAPIYOR ALIM FIRSATI VERMİYOR.iNŞL HABER GELDİMİ EN AZ İKİ TAVAN ÇEKER ODA BİZE YETER ÇİFT HANELERİ BEKLİYORUM.TEKKEYİ BEKLEYEN ÇORBAYI İÇER BEKLEMEYE DEVAM
-
-
maliyet 6.10 arkadaşlar iki kere 8.87 gitti geldi satmadım bekliyorum en azından 10-12 tl arası bekliyorum.Al sat yapmayada gelmiyor kağıt haber geliyor anında tavan 2 dakika sürmüyor beklemekten başka care yok
-
goktug millete gaz verip duruyosun da hacı neye göre 2 haneli rakamlar yav :) sen 6 tl den aldın diye mi ?