Bildiklerimizi gördüklerimizi yazalım ortak, bu yükselişler boşa değil, 3.çeyrekte bence cok güzel bir kar acıklayacak, hele 4.çeyrekteki kar bundan da güzel gelecek, bu sene 4 ve üzerine fitim, seneye 10 milyar inşallah..fitili ateşledik ortak..
Printable View
2024 de yürürlüğe girecek yeni emeklilik sistemi BES e ne gibi katkısı olur acaba
Bence 3.çeyreğin kokusunu aldılar :))))) hadi bakalım beni yanıltma sessiz kral
Arkadaşlar agesa anhyt nin hep x2 önündeydi.... Şuan fark sadece yüzde 20 küsür fazla.... Bu yükseliş sektör olarak algılanmamalı... 3.ve 4.ç anhtnin en güçlü oldugu dönemlerdir..... HBK na bakarsanız agesa ile neredeyse aynı... Üstelik agesanın sermayesi 180 milyon anhtnin ise 430 milyon olmasına ragmen.... Anhyt nin sermayesi 180 milyon olaydı fiyatı zaten 150 lerde olurdu.... Velhasıl bir kac çeyrek sonra anhyt agesanın önüne gecerse kimse şaşırmasın... Bu da işgrubunun farkı diyelim.... Üstüne bu iş grubunun tek çatı altında toplanma olayı bizim şirkete nasıl yansıyacak bilmiyoruz.. Hikayemiz oldukca güçlü.....
Bes tarafinda inanilmaz bir buyume varken yeni yasa ile tes sistemi de buna eklenecek. Neredeyse her isveren brut maasin yuzde 10 unu kadar bir miktari buraya yatiracak. Emeklilik tarafi daha bebek sayilir. Su anda anhyt tarafinda 1.5 milyona yakin bes musterisi var fonlar 110 milyari gecmis durumda. Fonlarin yonetim ucretleri de katlamali olarak artmakta. Hayat police tarafi da giderek biyuyor. Sirketin sahip oldugu kendisine ait portfoy 6 milyara yaklasmis durumda.