Sabah biraz aldım kudurdu....
İmkan olacak o 77 bini de alacaksın ki sarsın
Sona doğru onu da kaldıran çıkar mı
Bekliyoruz...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sabah biraz aldım kudurdu....
İmkan olacak o 77 bini de alacaksın ki sarsın
Sona doğru onu da kaldıran çıkar mı
Bekliyoruz...
Bir 77 bin almak yetmez en az beş 77 bin almaya niyetlenceksin ve vurdukça alıp pişman edeceksin.
Bu kağıtta hiçbir veri fiyat belirlemez sadece çaycı sağa sola bakar şu olsun der ve o fiyatta tutar . Kimseyi küstürmez ama ihya da etmez.
30 yıldır sistem bu farklı beklentiye girmeyelim
Melih bey
Bu yazılarını okuduğum zaman hep bu çaycı'dır diyesim gelir sonra yok olamaz derim düşüncemi silerim.
....
Yeis en dehşetli bir hastalıktır ki, Âlem-i İslâm'ın kalbine girmiş.
İşte o yeistir ki bizi öldürmüş gibi, garbda bir-iki milyonluk küçük bir devlet, şarkta yirmi milyon Müslümanları kendine hizmetkâr ve vatanlarını müstemleke hükmüne getirmiş.
Hem o yeistir ki, yüksek ahlâkımızı öldürmüş, menfaat-i umumiyeyi bırakıp menfaat-i şahsiyeye nazarımızı hasrettirmiş.
Hem o yeistir ki, kuvve-i maneviyemizi kırmış.
Tarihçe-i Hayat - 94
......
Evet bakınız, zaman hatt-ı müstakim üzerine hareket etmiyor ki, mebde ve müntehası birbirinden uzaklaşsın.
Belki küre-i arzın hareketi gibi bir daire içinde dönüyor.
Bazan terakki içinde yaz ve bahar mevsimi gösterir. Bazan tedenni içinde kış ve fırtına mevsimini gösterir.
Her kıştan sonra bir bahar, her geceden sonra bir sabah olduğu gibi, nev'-i beşerin dahi bir sabahı, bir baharı olacak inşâallah.
Hutbe-i Şamiye - 37
.....
Geçmişimiz sabır
Geleceğimiz de sabır
Saygılar
Düşünce ,düşününce vardır..
3-4 yıldır genel kurullarda çaycıyı hoplatıyorum. Bu yıl tam altın vuruş yapacaktım ki bir aksilik oldu katılamadım.
Tek lotluk bir kahraman red oylarıyla mücadele etti ama çaycı işi götürdü yine,
Paran varsa çaycının yolundan sende git.
200 milyon dolara 8 alt şirketli, AB ve ABD de fabrikaları olan 7 milyar cirolu, kontratları Londra borsasında işlem gören tek Türk şirketi, yüzbinlerce dönüm ticari arsası olan, ülkenin NASA ya bile mal satan büyük ihracatçı firması olan bu şirkete nekadar paran varsa yatır.
Ama fiyatını yükseltmeden topla toplayabildipin kadar.. Çok yükselirse satar çıkarsın altın yumurtlayan tavuktan. Sen sıkı tut Virgül düzeldiği zaman torunların bayram eder....
Sayın melih bey
Yıllar önce rabak genel kurulu öncesi gumuşssuyu ist da ofisinde bir görüşme ve hiltonda genel kurulda bir karşılaşmamız vardır ancak onun vazifesi rabak ı (tek di efsane idi) bitirdiği gibi bizi de bitirmesin...
Neyse zamanı gelince vazifesini yapar terki mevki eder..
Koskoca sarkuysanı ona yar etmezler
Vakti gelince devreder
Bu kadar buyük ve saygın büyük bir aile geleneği olan üstelik kuyumculardan oluşan bir şirketi bir genel müdüre yar etmezler ettirmezler ..
Balboa olcaktı şimdi ...
Kavakları yemekleri gezintileri ni özledik..
Tarihten teatiler dir...
Sağlam veya nahoş düşünce benimdir.
Ytd dir.
Şu anda en büyük hissedar Çaycı.
miras yedilerin hiçbirşey umurlarında değil 3-5 temettü verdi mi biraz da yağladı mı susuyorlar.
Yıllardır genel kurul divan başkanı aynı, bakanlık temsilcileri hep aynı.
Yani anlayacağın çaycı bu işte tek tabanca gidiyor. Hisse fiyatı dahil çaycı ne derse o oluyor.
Bıkmadan usanmadan yaradana sığınıp onun adaletine güveneceğiz.
elbette yaradanın da bir hesabı vardır. Sabır. Sabır.
Merak etme bizim çoluk çocuğumuzun hakkı birilerine ilaç olarak döner. Sabır.
Neler oluyor? Bölünme haberi mi gelecek?
Elhamdulillah müslümanların Bayramı yaklaşıyor [emoji4]