Tehlikeli sulardayiz yine, guvenlik samandiralari coktan asildi, buralar yuzme bilmeyenlere gore hic degil... Ustadin kucuk bir yanilma payiyla isaret ettigi gibi, bilancoyla birlikte Is Yatirim yine basti mali... Bati cephesinde degisen bir sey yok gibi gorunuste, kantarin topuzunu biraz fazla kacirdigini hesaba katmaz isek tabii bu kez...
Bununla birlikte artik farkli bir sahnede sergilenecegini dusunuyorum onumuzdeki sezondaki tiyatrolarin... 9 aylikta bilanco beklentisini perdeleyemezler artik... Tahta da islem hacmi ve Is Yatirim'in bastigi 1 milyon lota karsilik (al gulum ver gulum demek ki) hic olmadigi kadar sig aslinda... Pasife yazildigin her mal 10 dakika icerisinde dusuyor kucaginiza... Sektorun buyukleri ucmus... Bilancoda aksi yondeki tum maharetlerine karsilik muthis... Asagi salvolar da iyice kisitli artik, demek ki disaridan hupletilebilecek mal, alinan riski karsilayamayacak duzeyde... Endeksi sallamadan kendine guvenli hareketleri de goz kamastirdi son zamanlarda... Bu saatten sonra, alinabilecek kagit da kalmamisken ortaliklarda fazlasiyla, dolar bazinda halka arz rakamlaridir benim icin hedef... Yavas, sakin ve dustukce artirulacqk pozisyonlarla bilancoya, AB'ye ihracata, sektore, sirketin gelecegine yatirim yapilma zamanidir belki de... Orta ve uzun vadeli boyle bir yatirima baslamayi planliyorum onumuzdeki gunlerde... Bu fiyatlarin cok altina inilemeyecegi de gun gibi ortada, o riske de pek girmeye niyetleri yok zaten... Silvir'da Ali Cengiz oyununun hic bitmeyecegi unutumamali asla!.. Bir onerim de patronlara, buradan... Yeni bir sayfa acmak istiyorsunuz, anliyorum... Marka degeri, istkrarli buyume, karlilik ve en onemlisi de sayginlik.... Amenna hepsi guzel ama bu tahtayi emanet ettiklerinizle olmaz bu is!. Kaldi mi bu devirde boylesi, ayi piyasalarinin aldi kacti tiplerinden bu devirde, Allah askina!.. Herif(ler)te vizyon sifir bir kere yahu! Bakin soyle bir cevrenizdeki tahtalara... Millet uzaya cikti, bir ayilin artik!. Valla bak! Olmaz bu adam(lar)la!. Selamlar, saygilar, bol kazqnclar... Iyi bayramlar...
Yatirim tavsiyesi degildir...