Yeni iş çeşitliliği anlamında ve iş kolunda çok çok iyi bir haber. Türkiye'de önü açık bir sektör.
19-10-2017, 10:18
duayen_borsacı
Alıntı:
Originally Posted by bagbozumu
Yeni iş çeşitliliği anlamında ve iş kolunda çok çok iyi bir haber. Türkiye'de önü açık bir sektör.
Tahtada ki oyuncu maalesef her yeni iş ilişkisinde sanki inadına tahtayı aşağı basıyor. Artık yeni iş ilişkisi haberi geldiğinde üzülür olduk:)
19-10-2017, 10:41
bagbozumu
Alıntı:
Originally Posted by duayen_borsacı
Tahtada ki oyuncu maalesef her yeni iş ilişkisinde sanki inadına tahtayı aşağı basıyor. Artık yeni iş ilişkisi haberi geldiğinde üzülür olduk:)
Sabır her şeyin ilacıdır.. :)
19-10-2017, 18:10
duayen_borsacı
1.61'den kapanış seansına girip 1.59 kapatıyor. Haber olumlu piyasa %1'in üstünde artıda ama kağıt günü negatif kapatmayı başarıyor. Ya sabır.
19-10-2017, 20:08
bagbozumu
Alıntı:
Originally Posted by duayen_borsacı
1.61'den kapanış seansına girip 1.59 kapatıyor. Haber olumlu piyasa %1'in üstünde artıda ama kağıt günü negatif kapatmayı başarıyor. Ya sabır.
Bilhassa yapıyorlar sanki umudunu kaybetme bence.
19-10-2017, 20:22
Contoso
Alıntı:
Bilhassa yapıyorlar sanki umudunu kaybetme bence.
Selam bağbozumu ,
Sen hâlâ buradamisin dostum?
Tahta yapıcı dahi senin kadar sadık olamamıştır bu tahtaya.
19-10-2017, 20:24
Contoso
Alıntı:
Sabır her şeyin ilacıdır.. :)
Yazık etmişsiniz kendinize , 1 seneyi aşkın süre önce 1.55 ten vermiştim bu adi hisseyi.
Hâlâ oralarda...
Zaman, para, umut....Ah sayas ah...
19-10-2017, 20:37
bagbozumu
Alıntı:
Originally Posted by Contoso
Selam bağbozumu ,
Sen hâlâ buradamisin dostum?
Tahta yapıcı dahi senin kadar sadık olamamıştır bu tahtaya.
Tahta yapıcının görevi belki de milletin sabrını bitirmektir:) Ben kendi adıma şirketten umudumu kesmedikçe buradayım ki şirket hızla yaralarını sarmaya başladı. İster 3 yıl ister 5 yıl...