Düşme potasına girdi sanırım..artık ufak ufak düşecek ve millet satamiyacak,her geçen gün kan kaybı.3.62 uzak ihtimal,3.74 sağlam direnç,3.42 yakın hedef,3.27 sağlam destek.. Ytd Sadece 7 yıllık tahta tecrübesi
Printable View
Düşme potasına girdi sanırım..artık ufak ufak düşecek ve millet satamiyacak,her geçen gün kan kaybı.3.62 uzak ihtimal,3.74 sağlam direnç,3.42 yakın hedef,3.27 sağlam destek.. Ytd Sadece 7 yıllık tahta tecrübesi
Bence patron da düşük fiyattan sıkıldı. O yüzden size katılamayacağım. Bu tip deli kağıtlarda patron isterse ne destek ne direnç kalır. Yıkar geçer ortalığı. Deli kağıtlarla işlem yapan biri olarak bunu hep yaşadım. Mesela son bir kaç yıl içinde lkmnh ve katmr ile. Unutmayalım: batık olmadığı sürece her kağıdın patlama sırası gelir. Geçmişteki lkmnh ve katmr yorumlarımdan teyit edebilirsiniz
Katmer ve Akguv???? kıyaslanması bile ayıp olur katmer e...bu kansız sen bilmezsin croesos
Katmr 6 tl den 1.80 e nasıl bastı. 6 tl den kitlediği milyon lotu alana kadar 1.80-2 arasına kağıdı hapsettiğini bilseydiniz keşkeeeee. Katmeri bedava verseler almam.
Katmr ödenmiş sermayesi ne? Gecen yıllarda ne kar açıkladı. Açıkladığı kar ve ödenmiş sermayesine göre hisse fiyatı ne?
size katılamıyacağım, bende 3 yıldır bu tahtada düzenli temettü aldım, 4 yıldır devam eden düşen trendi kırmış bir kağıt ufak ufak düşmez öyle kolay değil o grafikleri yapmak, dediğin gibi 3,27 iyi bir nokta oralara gelse bile düzeltmeden ötesi olamaz, bence yıllarca elinde tutan arkadaşlar 1 yıl içinde kar a geçmiş olacaklardır, bunu neden söylüyorum o arkadaşlar zaten benim dememle ne alırlar ne satarlar, onlar için artık rövanş meselesi olmuş olay, bundan sonra benim grafikte gördüğüm düşe kalka düşe kalka yürümeyi öğrenecektir, ve grafikler haberin habercisidir. Yatırım tavsiyesi değildir. Yeni girecekler dikkatli olsunlar tabikide benim yorumum eskilere idi :)
şunuda belirteyim son 3.74 e giderken hisse ile vedalaştım 3,56 ortalama ile şu an bende hisse falan da yok çünkü portföy müsait değil,