üzülme bugün deva olur yarın başka kağıt. borsada kazanma sansı hep var. mevzuu 2020 nin kareli ve devasını tahmin edebilmek.
Printable View
aynen öyle..zaten hep geleceğe bakmak lazım..şükürler olsun ki kazanıyoruz..tabi daha büyük kazançlardan da oluyoruz bazen..mesela bağfasta 3-5 ay önce 20 bin lotum vardı..aynı şekilde de karelde 19 bin lotum vardı...şimdi ise kareldeki lot adetim sadece 13,394 adet...
borsada fırsatlar bitmez...yeni hisseleri sürekli araştırmak lazım...tabi önce elindekinden maxsimum fayda sağladıktan sonra..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=102&page=173
deva topiğine bir bakayım dedim..eski yazılarım nisan 2018 tarihinde görünüyor...o vakitler yazmaya başlamışım...:kahkah:
ilginçtir ki devada 2018 yılı sonu için 140 milyon kar beklemişim nisan ayında...yıl sonunda gelen kar miktarı tam olarak 136 milyon olmuş....yani 4 milyonluk bir miktarı şaşırmışız....:kahkah: güzel anılar...hisseden ayrıldıktan sonra devayı tamamen izlemeden çıkarmıştım o yüzden de tahminim tuttu mu tutmadı mı hiç bakmamıştım....
aşağı yukarı tutturmuşuz...:)
Keko sen hata yapiyorsun, yuklu girip yuklu cikiyorsun.
Bu isi yapacaksan en az 2 kagit, 1 de yedek olmasi lazim. Ayrica beklemek yerine portofoyunun bir kismi ile trade yapman lazim pozisyon tasidigin hissede. Gunun birinde sikintili doneme yakalanirsin, elini kolunu baglar tek kagit.
aslında doğru söylüyorsun ama ben bir türlü o şekilde yapamıyorum...kendimi ikiye üçe bölünmüş hissediyorum..tradeyi ise hiç beceremiyorum...karelde elimde kalan miktardan zaten bu açık seçik anlaşılıyor...başarılı bir traderin elinde benim hisselerim olsaydı herhalde kazandığımın bir o kadarını da tradeden kazanacaktı...
çat pat idare ediyoruz dostlar...yapacak bir şey yok..önümüzdeki maçlara bakmamız lazım...
Yazdigimiz hakkinda da biraz dusun.
Bak sen hayiflaniyorsun ya sattim uctu diye Deva'da, Eregli'de onda bunda.
Poziyon tasiyip trade yapmis olsan boyle terse dusmezsin. En azindan benim tarzim oyle. Ucup kacma derdi olmuyor, onun psikolojik stresi olmuyor.
Trade olayi zor birsey degil. Elindekinin %30'unu bu ise ayiriyorsun. Nasilsa hisseye inanmissin kalicisin. O kismi ile de islem yapip dalgalanmalardan faydalaniyorsun.
Vallahi ben cok sey denedim. Bana en uygun olani bu.
bazı arkadaşlar gerçekten de çok güzel yapıyorlar bu trade işlerini...açıkçası ben hiç başarılı değilim bu konularda...sattığımda da tümünü satıyorum alırken de yine tümü ile alıyorum...bazı arkadaşlar trade ile maliyetimi şurdan şuraya düşürdüm dediklerinde gerçekten de hayran kalıyorum...:kahkah: