https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...03&oe=5979F819
Printable View
-Hastaneye acilden girislerde taburcu oluncaya kadar hersey bedavadir tek kurus isteyemezler. Isterlerse fatura isteyin bakin size ne diyecekler
-Tum hastanelerde kalp ve damar cerrahisi de bedavadir para isteyen olursa fatura isteyin faturasiz para odemeyin
-5510 sayili yasaya gore provizyonsuz islem yapilan her sey tum hastanelerde bedavadir buna analik yani hamilelik ve doğum da dahildir...
-Yanik tedavisi de organ nakli de bedavadir...
-Hic bir hastaneye fis demiyorum bak faturasiz tek kurus ödemeyin... hem mali hem de saglik hukuku bakimindan.... suctur...
-Size fatura istemeyin fiyati yariya düşürelim diyen hastane sizi kandiriyordur ve de vergi kaciriyordur
-Bakin bir yorum da ne demisler
Geçerli. Ben de özel hast muayenesi sonrasi fatura istedim vermemek icin 1 hafta bir dunya bahane ürettiler ama ben ısrarcı davraninca ödediğim paranin iadesini aldim.Sonrasin da beni kara listeye aldilar o ayri :)
-Demem o ki ne guzel fatura istemedim ucuza getirdim dediginiz sey aslinda bedavaydi sadece kaziklandiniz
-Hamilelik kontrolleri ve dogum paket fiyattir tek kurus para isteyemezler...
-Kanser isin tedavileri de bedavadir..
-Tum hastaneler buna ozeller de dahil tüm asilar bedavadir bunu da yazin kafaniza
-Yasaya gore bedava ama sosyal guvenlik bakaninin ozel hastane sahibi oldugu bir ulkedeyiz bunu da yazın bir yere ve unutmayin siz sectiniz
Ali Tezel